Elite langrennsutøver Sjur Røthe

Eg har det rett og slett både enklare og artigare uten brillene eller linsene. Øyelaserbehandling er suverent for alle som kan gjere det.

Som skiløpar lever eg ein veldig aktiv kvardag og er mykje ute i naturen. Etter eit par år med linser og briller som eg ikkje fant meg heilt til rette med, dukka moglegheita for å ta laseroperasjon hjå Memira opp. Eg var veldig spent då eg kom til synstest, men kunne ikkje følt meg tryggare etterpå. Måten eg blei tatt i mot av eit so kunnskapsrikt og hyggeleg personale gav meg tryggheiten eg trengte for å gå for operasjon. Eit par månedar etter operasjonen kunne eg ikkje vore meir fornøygd med utfallet! Briller og linser for å sjå bedre er ikkje lenger ein del av min kvardag. Som eg pleier å sei, no ser alt eg vil sjå og er ennå betre forberedt til vinterens sesong med VM i Falun som hovedmål.

Sjur Røthe

Yrke:
Landslagsutøver langrenn

Operasjon:
FS-LASIK

Bestill tid

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå

Eller book via telefon på 800 22 636

Flere kunder

Yvonne Brokvist

Yvonne Brokvist

Lederutvikler og driver podcasten “Sårbar & Superstark” i Sverige.

Min øyelaserbehandling er det beste jeg har gjort, det er helt fantastisk å slippe å planlegge og tenke på en så grunnleggende ting som å se.

Espen Jansen

Espen Jansen

Turner

Alderssynet – en svakhet som ikke kan trenes opp! Som toppidrettsutøver er Espen vant til å kunne trene opp omtrent hva som helst. Derfor kom alderssynet som en stor overraskelse…

Øyvind Solbrekken Flatla

Øyvind Solbrekken Flatla

Landslaget for rifleskytere

Å drive med rifleskyting, er en idrett som krever ekstrem presisjon. Man må ha et ekstremt godt syn for å skyte bra! Det er nok ikke lett å hevde seg…

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå