Joakim Kleven

Yrke:

Filmskaper

Synsfeil:

Nærsynthet/Skjeve hornhinner

Operasjon:

FS-LASIK

Joakim Kleven

Joakim Kleven

Joakim gjorde øyelaser på Memira Oslo, og angrer på at han ikke gjorde dette mye før. «Som filmskaper er det viktig å se godt, og verden har blitt så mye enklere», uttrykker han.

Hvorfor valgte du å gjøre synskirurgi

-Jeg er så heldig som får jobbe med det jeg elsker å gjøre. Å få være kreativ som filmskaper og fotograf, får jeg opplevd så mye forskjellig! Men, briller og linser har alltid vært i veien for meg. For meg er det så viktig å se godt i jobben min. Jeg har aldri vært glad i å bruke linser, men jeg har ikke hatt noe valg siden jeg må se bra når jeg fotograferer. Briller er også alt for stress siden det er så mye fart og spenning i jobben.

Tid og penger spart med øyelaser

Jeg valgte å ta øyelaser for å spare tid og penger. Tenk hvor mye det faktisk koster å kjøpe dagslinser hver dag. Det var alltid kjipt om jeg glemte linser på reise, eller om jeg fikk noe på øyet osv. Vil bare se skarpt og tydelig med engang jeg våkner!

Joakim Kleven

Yrke:
Filmskaper

Synsfeil:
Nærsynthet/Skjeve hornhinner

Operasjon:
FS-LASIK

Alder ved operasjon:
30 år

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Jeg våkner og legger meg med et skarpt syn hver eneste dag, og det er så utrolig deilig!

Nervøs men glad før øyelaseroperasjonen

Jeg var litt redd i forkant av operasjonen. Det er jo tross alt på øyet man tar laser. Så jeg var spent!
Jeg var litt smånervøs, kan man kalle det, men jeg visste det kom til å gå så fint og gledet meg samtidig til å få det overstått.

Forventninger til Memira

Jeg hadde hørt så mye fint om Memira, og at de var best på synskirurgi, som øyelaser og linsebytte. Så forventningene var høye. Jeg ble tatt så godt vare på hele veien. Fantastisk service og fantastiske folk.

Operasjonen

Operasjonen gikk så fort! Det var deilig at det tok så kort tid, for jeg er veldig følsom rundt øynene, men det gikk helt fint. Kjente nesten ingenting, kun litt trykk på øyenene.

Dagene etter øyelaseroperasjonen

Jeg så kjempebra dagen etterpå. Måtte bare huske å dryppe øynene mine. Synet mitt har aldri vært bedre, så jeg er veldig fornøyd! Utrolig deilig – jeg kan ikke tro at jeg ikke har gjort dette før nå. Synet er noe av det viktigste vi har. At jeg nå ser helt skarpt, er en drøm!

Memira har tatt godt vare på meg, og jeg er så utrolig glad for at jeg gjorde operasjonen. Vil anbefale alle som kan det, å ta øyelaser hos Memira.

Flere kunder

Iman Meskini

Iman Meskini

Skuespiller og foredragsholder

Det er deilig å slippe å ta av og på linser hele tiden. Jeg anbefaler øyelaser til alle som er avhengig av briller og linser. Les Iman sin historie

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: FS-LASIK
Joakim Skolt

Joakim Skolt

Revisor hos PwC

Godt syn er essensielt for Joakim sitt yrke og hans hobbyer. Han brukte mye penger på linser. Øyelaser har gjort livet rikere, på alle måter!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: FS-LASIK
Otto Robsahm

Otto Robsahm

Programleder og foredragsholder

I 2013 tok Otto, kjent som Sinnasnekker`n, øyelaser hos Memira og er strålende fornøyd med resultatet. Etter 9 år ser han fortsatt helt perfekt!

Synsfeil: Nærsynthet
Operasjon: FS-LASIK