Joakim Kleven

Joakim Kleven

Joakim gjorde øyelaser på Memira Oslo, og angrer på at han ikke gjorde dette mye før. «Som filmskaper er det viktig å se godt, og verden har blitt så mye enklere», uttrykker han.

Hvorfor valgte du å gjøre synskirurgi

-Jeg er så heldig som får jobbe med det jeg elsker å gjøre. Å få være kreativ som filmskaper og fotograf, får jeg opplevd så mye forskjellig! Men, briller og linser har alltid vært i veien for meg. For meg er det så viktig å se godt i jobben min. Jeg har aldri vært glad i å bruke linser, men jeg har ikke hatt noe valg siden jeg må se bra når jeg fotograferer. Briller er også alt for stress siden det er så mye fart og spenning i jobben.

Tid og penger spart med øyelaser

Jeg valgte å ta øyelaser for å spare tid og penger. Tenk hvor mye det faktisk koster å kjøpe dagslinser hver dag. Det var alltid kjipt om jeg glemte linser på reise, eller om jeg fikk noe på øyet osv. Vil bare se skarpt og tydelig med engang jeg våkner!

Joakim Kleven

Yrke:
Filmskaper

Synsfeil:
Nærsynthet/Skjeve hornhinner

Operasjon:
FS-LASIK

Alder ved operasjon:
30 år

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Jeg våkner og legger meg med et skarpt syn hver eneste dag, og det er så utrolig deilig!

Nervøs men glad før øyelaseroperasjonen

Jeg var litt redd i forkant av operasjonen. Det er jo tross alt på øyet man tar laser. Så jeg var spent!
Jeg var litt smånervøs, kan man kalle det, men jeg visste det kom til å gå så fint og gledet meg samtidig til å få det overstått.

Forventninger til Memira

Jeg hadde hørt så mye fint om Memira, og at de var best på synskirurgi, som øyelaser og linsebytte. Så forventningene var høye. Jeg ble tatt så godt vare på hele veien. Fantastisk service og fantastiske folk.

Operasjonen

Operasjonen gikk så fort! Det var deilig at det tok så kort tid, for jeg er veldig følsom rundt øynene, men det gikk helt fint. Kjente nesten ingenting, kun litt trykk på øyenene.

Dagene etter øyelaseroperasjonen

Jeg så kjempebra dagen etterpå. Måtte bare huske å dryppe øynene mine. Synet mitt har aldri vært bedre, så jeg er veldig fornøyd! Utrolig deilig – jeg kan ikke tro at jeg ikke har gjort dette før nå. Synet er noe av det viktigste vi har. At jeg nå ser helt skarpt, er en drøm!

Memira har tatt godt vare på meg, og jeg er så utrolig glad for at jeg gjorde operasjonen. Vil anbefale alle som kan det, å ta øyelaser hos Memira.

Flere kunder

Janne Formoe

Janne Formoe

Skuespiller

Janne Formoe har fått en mye enklere hverdag etter linsebytte. Som skuespiller og foredragsholder kom alderssynet i veien. Nå slipper hun strevet med linser og flere par briller.

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Bjørn Erik Barman-Jenssen

Bjørn Erik Barman-Jenssen

Jobbet i flyselskap i 34 år.

Bjørn Erik var livredd før operasjonen! Takket være Memira, så vant han over angsten. Les Bjørn Erik sin sterke historie om linsebytteoperasjon

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt – hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat

Chat med vår Chatbot

Chat med Chatbot.

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
23 96 03 92

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå