Iman Meskini

Yrke:

Skuespiller og foredragsholder

Synsfeil:

Nærsynt

Operasjon:

FS-LASIK

Iman Meskini – Skuespiller

Som skuespiller og foredragsholder er det viktig for Iman å ha et godt syn.

«Det er deilig å slippe og ta av og på linser hele tiden. Jeg anbefaler synskirurgi til alle som er avhengig av briller og linser», sier Iman med et stort smil.

Hør henne snakke om øyelaseroperasjonen og hennes nye hverdag uten linser.

Hva har Øyelaser gjort for Imans livskvalitet?

-For meg er det viktig å ha et godt syn. Jeg ser utrolig mye på skjerm, leser mye og skriver mye. Jeg blir fort sliten i øynene på grunn av mine daglige arbeidsoppgaver. Jeg bruker aldri briller – kun linser, og dette gjør at jeg blir tørr i øynene og at jeg sliter mye med hodepine.

Magisk! Etter øyelaser ser jeg helt perfekt og nyter livet, uten briller og linser.

Hvilken operasjon tok du?

-Jeg tok FS-Lasik operasjonen hos Memira i Oslo og jeg er veldig fornøyd med måten jeg ble tatt i mot, og fulgt opp hele veien. Memira ga meg trygghet og utstrålte kvalitet. Dette var viktige verdier for meg!

Forventninger til operasjonen

-Mine forventninger til operasjonen var å få et bedre syn – det å slippe og være avhengig av briller og linser. Jeg var ikke klar over hvor mye tid og penger, som gikk til briller, linser og linsevæske. Du vet, av og på med linser – hver morgen og kveld. En tørr linse detter ut både her og der – jeg var rett og slett lei av det. Nå har jeg fått en enklere hverdag og nyter det nye synet mitt! Nå slipper jeg og tenke på disse linsene hele tiden, og jeg kan bruke pengene på noe annet en linser, briller og linsevæske.

-Jeg anbefaler alle som har synsfeil å ta en synskorrigerende operasjon. Det er en god investering, synes jeg!

Flere kunder

Joakim Kleven

Joakim Kleven

Filmskaper

Synet mitt har aldri vært bedre, så jeg er veldig fornøyd! Utrolig deilig - jeg kan ikke tro at jeg ikke har gjort dette før nå. Synet er noe av det viktigste vi har. Nå ser jeg helt skarpt, og det er som en drøm.

Synsfeil: Nærsynthet/Skjeve hornhinner
Operasjon: FS-LASIK
Joakim Skolt

Joakim Skolt

Revisor hos PwC

Godt syn er essensielt for Joakim sitt yrke og hans hobbyer. Han brukte mye penger på linser. Øyelaser har gjort livet rikere, på alle måter!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: FS-LASIK
Otto Robsahm

Otto Robsahm

Programleder og foredragsholder

I 2013 tok Otto, kjent som Sinnasnekker`n, øyelaser hos Memira og er strålende fornøyd med resultatet. Etter 9 år ser han fortsatt helt perfekt!

Synsfeil: Nærsynthet
Operasjon: FS-LASIK