Joakim Skolt

Jeg ville se bra, uten linser og briller. Synet hemmet meg når jeg gjorde ulike aktiviteter, og ikke minst var det kostbart og stadig kjøpe nye linser.

Veien frem til en øyelaseroperasjon

I min jobb som revisor og i mitt aktive liv på fritiden, så var alltid brillene og linsene i veien. Jeg løper mye med hunden min, spiller bedriftsfotball og henter energi fra naturen og elsker generelt nye opplevelser. Da var det alltid et tema å huske på og ta med nok linser, for jeg opplevde flere ganger å miste linsene, få rusk på linsen, eller at øynene rett og slett ble tørre av linsene. Briller var ikke akkurat et tema når jeg skulle løpe maraton, spille fotball eller ved brettseiling. Da dukket Memira opp i mine tanker, og jeg bestemte jeg meg for å bestille time til en forundersøkelse.

Undersøkelsen

Jeg var jo litt redd i forkant, redd det skulle skje noe feil eller lignende. Men helsepersonellet på Memira i Kristiansand var så hyggelige, og gav god informasjon. Det gjorde meg veldig trygg!

Joakim Skolt

Yrke:
Revisor hos PwC

Synsfeil:
Nærsynt

Operasjon:
FS-LASIK

Alder ved operasjon:
31 år

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 239 60 392

Operasjonsdagen

Jeg ble tatt godt i mot av et profesjonelt og omsorgsfullt team hos Memira. Operasjonen gikk raskt! Følte litt ubehag, men det var ikke vondt. Dette gikk faktisk bedre enn forventet. Øyelaseroperasjonen var over på et blunk, og jeg jobbet allerede samme kveld. Sammenlagt gikk operasjonen mye bedre enn jeg hadde sett for meg. Det var ingenting å være redd for!

Joakim om tiden etter øyelaser

Nå kan jeg bade, rafte, brettseile og kjøre vannskuter uten å være redd for å miste linsene. Jeg sparer også tid om morgenen og kvelden på og ikke måtte håndtere linser. Som revisor har jeg også regnet på det og ser at jeg sparer penger på og ikke kjøpe linser og briller.

Det som er litt ekstra godt, det er at jeg slipper å tenke på å kjøpe inn nok linser eller å huske å ha med nok linser på tur.

Jeg jobbet allerede samme kveld. Livet har blitt så mye rikere på alle måter!

Flere kunder

Otto Robsahm

Otto Robsahm

Programleder og foredragsholder

I 2013 tok Otto, kjent som Sinnasnekker`n, øyelaser hos Memira og er strålende fornøyd med resultatet. Etter 9 år ser han fortsatt helt perfekt!

Synsfeil: Nærsynthet
Operasjon: FS-LASIK
Khaddi Sagnia

Khaddi Sagnia

Friidrettsutøver

Khaddi Sagnia Atleten Khaddi brukte både briller og linser før hun bestemte seg for å se om hun kunne gjøre øyelaser. Les om hennes tanker og veien til et linse-…

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: FS-LASIK
Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt – hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat

Chat nå

Chat med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 15:30
er det kun chatbot som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
239 60 392

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå