Joakim Skolt

Yrke:

Revisor hos PwC

Synsfeil:

Nærsynt

Operasjon:

FS-LASIK

Joakim Skolt

Jeg ville se bra, uten linser og briller. Synet hemmet meg når jeg gjorde ulike aktiviteter, og ikke minst var det kostbart og stadig kjøpe nye linser.

Veien frem til en øyelaseroperasjon

I min jobb som revisor og i mitt aktive liv på fritiden, så var alltid brillene og linsene i veien. Jeg løper mye med hunden min, spiller bedriftsfotball og henter energi fra naturen og elsker generelt nye opplevelser. Da var det alltid et tema å huske på og ta med nok linser, for jeg opplevde flere ganger å miste linsene, få rusk på linsen, eller at øynene rett og slett ble tørre av linsene. Briller var ikke akkurat et tema når jeg skulle løpe maraton, spille fotball eller ved brettseiling. Da dukket Memira opp i mine tanker, og jeg bestemte jeg meg for å bestille time til en forundersøkelse.

Undersøkelsen

Jeg var jo litt redd i forkant, redd det skulle skje noe feil eller lignende. Men helsepersonellet på Memira i Kristiansand var så hyggelige, og gav god informasjon. Det gjorde meg veldig trygg!

Operasjonsdagen

Jeg ble tatt godt i mot av et profesjonelt og omsorgsfullt team hos Memira. Operasjonen gikk raskt! Følte litt ubehag, men det var ikke vondt. Dette gikk faktisk bedre enn forventet. Øyelaseroperasjonen var over på et blunk, og jeg jobbet allerede samme kveld. Sammenlagt gikk operasjonen mye bedre enn jeg hadde sett for meg. Det var ingenting å være redd for!

Joakim om tiden etter øyelaser

Nå kan jeg bade, rafte, brettseile og kjøre vannskuter uten å være redd for å miste linsene. Jeg sparer også tid om morgenen og kvelden på og ikke måtte håndtere linser. Som revisor har jeg også regnet på det og ser at jeg sparer penger på og ikke kjøpe linser og briller.

Det som er litt ekstra godt, det er at jeg slipper å tenke på å kjøpe inn nok linser eller å huske å ha med nok linser på tur.

Flere kunder

Joakim Kleven

Joakim Kleven

Filmskaper

Synet mitt har aldri vært bedre, så jeg er veldig fornøyd! Utrolig deilig - jeg kan ikke tro at jeg ikke har gjort dette før nå. Synet er noe av det viktigste vi har. Nå ser jeg helt skarpt, og det er som en drøm.

Synsfeil: Nærsynthet/Skjeve hornhinner
Operasjon: FS-LASIK
Iman Meskini

Iman Meskini

Skuespiller og foredragsholder

Det er deilig å slippe å ta av og på linser hele tiden. Jeg anbefaler øyelaser til alle som er avhengig av briller og linser. Les Iman sin historie

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: FS-LASIK
Otto Robsahm

Otto Robsahm

Programleder og foredragsholder

I 2013 tok Otto, kjent som Sinnasnekker`n, øyelaser hos Memira og er strålende fornøyd med resultatet. Etter 9 år ser han fortsatt helt perfekt!

Synsfeil: Nærsynthet
Operasjon: FS-LASIK