Fått med deg dette akkurat nå? Undersøkelse kun 99 kr. Book din tid i dag!

Våre kunder

Nysgjerrig på hva som skjer når man korrigerer synsfeilen sin? Under kan du lese opplevelsene og stille spørsmål direkte til et utvalg av våre kunder. Har dugjort en synskorrigering hos oss, og ser den viktige verdien av å dele din erfaring, så send oss en mail tilbake og vi tar kontakt med deg.

Finn kundereferanse

Dewin Ngyen

Når Dewin skulle gjøre sin livs reise og besøke en hel haug  land, følte han det var på tide å bli kvitt brillene og linsen sine.

Mads Jøraholmen

Mads Jøraholmen var egentlig fornøyd som brillebruker. Men det var før Memira fikset synet hans.

Linda Maaseide

Se godt,helt uten å være avhengig av hjelpemidler. Når jeg merket at jeg begynte å se dårlig var derfor valget enkelt, sier Linda Maaseide.

Nicolai Østergaard

Nicolai kom til Memira med synsfeil som innebar både langsynthet, nærsynthet og skjeve hornhinner. Etter et linsebytte ser han nå akkurat som han skal.

Emilie Blom

Å kunne kaste linsene en gang for alle, har vist seg å være en befrielse for henne enn hva hun regnet med på forhånd!

Rebecca Myrvold

Rebecca Myrvold er ikke bare fornøyd med resultatet etter å ha besøkt Memira. Den nyutdannede fysioterapeuten fra Nittedal har fått en helt annen hverdag. Her er hennes sterke historie.

Silje Kopperstad

Jeg har bestandig syntes det har vært styrete å ta av og på linser hver dag.

Lillian Sharon Tassaasen

Både utdannelsen og at Lillian er plaget på allergier var momenter som medførte hennes beslutning om å gjøre en øyelaser.

Pia Clerté

Pia Clerté er en dynamisk skytter og konkurrerer på elitenivå. Hun har brukt briller siden tiårsalderen. I tillegg har hun den senere tiden blitt rammet av alderssynet som igjen forverret situasjonen ytterliger og gjorde det virkelig trøblete å være en aktiv sportsskytter. Løsningen fantes heldigvis – og det gjennom et linsebytte hos Memira.