Våre kunder

Nysgjerrig på hva som skjer når man korrigerer synsfeilen sin? Under kan du lese opplevelsene til et utvalg av våre kunder. Har du gjort en synskorrigering hos oss, og ser den viktige verdien av å dele din erfaring, så send oss en mail: marketing@memira.eu tilbake og vi tar kontakt med deg.

Finn kundereferanse

Yvonne Brokvist

Yvonne har siden 80-tallet brukt både briller og linser før hun bestemte seg for å ta en øyelaserbehandling. Les om hvordan dette har gitt henne et friere liv.

Dag Tjersland

Som kokk opplevde Dag flere utfordringer ved å være avhengig av briller i sin hverdag på kjøkkenet. Det er travle omgivelser med koking, steaming og fritering. Det sier seg selv at det er problematisk å bruke briller i et slikt hektisk miljø! Den siste tiden har Dag også hatt utfordringer med å bruke briller og munnbind, men det problemet er han heldigvis kvitt nå!

Tomas Persson Nordahl – endurofører

Som cross- og endurofører beskriver Tomas at han møtte på mange utfordringer på grunn av synsfeilen. Et godt syn er veldig viktig når du kjører, men verken briller eller kontaktlinser er optimale korrigeringsalternativer i dette miljøet. Så hva gjorde Tomas? Ja, en øyelaserbehandling!

Lamar Mahmuzic – DJ

Lamar opplevde problemer med både briller og kontaktlinser i jobben som DJ. Han bestemte seg for å gjennomføre en øyelaserbehandling hos Memira. Få innblikk i hans opplevelse og hør ham fortelle om hvordan en øyelaser endret hverdagen hans.

YouKay Agwu

Simone Johansen

Charlotte Søyland

Vetrinæren Charlotte har fått det bedre og mer effektivt etter at hun korrigerte synsfeilen sin. Les mer om hennes spennende arbeidshverdag her.

Mattias Hundebøll

Mattias Hundebøll er TV vert men også pappa med stor P. Har har aldri blitt skikkelig god venn med linsene og brillene følte han ble en utfordring når han var sammen med sine barn – som han gjerne ville tumle rundt og herje skikkelig med på godt pappa-vis

Espen Jansen

Som toppidrettsutøver er Espen vant til å kunne trene opp omtrent hva som helst.

Chatt nå

Chatta med kundesenter.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundesenter
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå