Vi holder åpent på våre klinikker! Information om rutiner i forbindelse i Covid-19 >

Våre kunder

Nysgjerrig på hva som skjer når man korrigerer synsfeilen sin? Under kan du lese opplevelsene til et utvalg av våre kunder. Har du gjort en synskorrigering hos oss, og ser den viktige verdien av å dele din erfaring, så send oss en mail: marketing@memira.eu tilbake og vi tar kontakt med deg.

Finn kundereferanse

Simone Johansen

Charlotte Søyland

Vetrinæren Charlotte har fått det bedre og mer effektivt etter at hun korrigerte synsfeilen sin. Les mer om hennes spennende arbeidshverdag her.

Mattias Hundebøll

Mattias Hundebøll er TV vert men også pappa med stor P. Har har aldri blitt skikkelig god venn med linsene og brillene følte han ble en utfordring når han var sammen med sine barn – som han gjerne ville tumle rundt og herje skikkelig med på godt pappa-vis

Espen Jansen

Espen er, som toppidrettsutøver over svært,svært mange år vant til å kunne trene opp omtrent hva det skal være.

Dewin Ngyen

Når Dewin skulle gjøre sin livs reise og besøke en hel haug  land, følte han det var på tide å bli kvitt brillene og linsen sine.

Mads Gjefsen

Mads Gjefsen var egentlig fornøyd som brillebruker. Men det var før Memira fikset synet hans.

Linda Maaseide

Se godt,helt uten å være avhengig av hjelpemidler. Når jeg merket at jeg begynte å se dårlig var derfor valget enkelt, sier Linda Maaseide.

Nicolai Østergaard

Nicolai kom til Memira med synsfeil som innebar både langsynthet, nærsynthet og skjeve hornhinner. Etter et linsebytte ser han nå akkurat som han skal.

Emilie Blom

Å kunne kaste linsene en gang for alle, har vist seg å være en befrielse for henne enn hva hun regnet med på forhånd!