Emilie likte ikke å trene med linser

Å kunne kaste linsene en gang for alle, har vist seg å være en befrielse for henne enn hva hun regnet med på forhånd! Emilie er en aktiv jente som bruker  timesvis på treningssenter siden hun er fitnessutøver. I tillegg kjører hun mye bil i jobben sin som selger.

Emilie Blom

Synsfeil:
Avhengig av briller og linser

Operasjon:
FS-LASIK

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Resultatet er blitt over all forventning. Jeg ser bedre enn jeg noen gang kan huske å ha gjort.

Lei av tørre linser

Jeg valgte å få rettet synet mitt fordi det rett og slett var blitt et stort problem for meg i min hverdag. Jeg hadde levd lenge med synsfeilen uten å tenke over det. Så da jeg fant ut at muligheten var der, tenkte jeg at dette var noe jeg måtte få gjort noe med.

Jeg merket spesielt utfordringen med synet i forbindelse med trening. Både når jeg svettet, men også det at linsene ble skikkelig tørre inne på treningssenteret. Det var skikkelig plagsomt.  Men også når jeg var ute og løp merket jeg problemene godt.

Nervøs? Mega!

Jeg var selvfølgelig mega nervøs! Hvem er ikke det, når man skal  operere øynene sine!  Men det gikk så utrolig greit hele forløpet, og da jeg var ferdig og føltes det som det bare var gått to minutter, selv om jeg vet det tar rundt 30 minutter å få gjort selve øyelaserbehandlingen. Det gjorde overhode ikke vondt, selv om det var litt ubehagelig. Man kan sammenligne det med å skrelle løk, ikke verre en det (og det tåler jo de aller fleste).

Verden ble større

Jeg bet spesielt merke i en ting rett etter operasjonen. Jeg tok meg selv i å måtte holde øynene på veien når jeg kjørte, fordi jeg nærmest følte at verdenen var blitt mye større, rett og slett fordi jeg kunne se mye lenger.  Det var bare en så fantastisk opplevelse!

Flere kunder

Bjørn Erik Barman-Jenssen

Bjørn Erik Barman-Jenssen

Jobbet i flyselskap i 34 år.

Bjørn Erik var livredd før operasjonen! Takket være Memira, så vant han over angsten. Les Bjørn Erik sin sterke historie om linsebytteoperasjon

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Otto Robsahm

Otto Robsahm

Programleder og foredragsholder

I 2013 tok Otto, kjent som Sinnasnekker`n, øyelaser hos Memira og er strålende fornøyd med resultatet. Etter 9 år ser han fortsatt helt perfekt!

Synsfeil: Nærsynthet
Operasjon: FS-LASIK
Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt – hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat

Chat med vår Chatbot

Chat med Chatbot.

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
23 96 03 92

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå