Om Memira

Memira er ledende innen øyelaser og linsebytte i Skandinavia og Nederland, vi er en komplett kjede for synskirurgi.

Dette er Memira

Vi har hatt det privilegium å hjelpe hundretusenvis av mennesker til en hverdag med økt frihet uten briller og linser, og i løpet av vår 30 år lange reise har vi nådd mange milepæler. Vi utførte den første laseroperasjonen av nærsynthet i Norge allerede i 1990, vi var de første som behandlet astigmatisme i 1994 og i 1996 begynte vi å behandle langsynthet med laser. I 2007 begynte vi å utføre linsebytte.

I dag er vi Nordens ledende kjede innen refraktiv kirurgi (operasjoner av synsfeil) og vi vokser innen øyehelse, med fokus på grå stær-operasjoner. Vi har øyeklinikker flere steder i Sverige og i Danmark og vokser stadig.

Totalt er vi lokalisert på mer enn 60 steder i Norge, Sverige, Danmark og Nederland, og dette betyr at det aldri er langt for deg å komme til oss.

Siden 2019 har Memira vært eid av helseforetaget Bergman Clinics. Deres virksomhet består stort sett av planlagt kirurgi innenfor en rekke omsorgsområder.

Trustpilot

Vi i Memira streber stadig etter å bli bedre, så selvsagt verdsetter vi kundenes meninger høyt. Det er ingen som kan være bedre referanser enn våre kunder om kvaliteten på den jobben vi utfører. Derfor har vi valgt å benytte Trustpilot, som hjelper kundene med å finne og dele anmeldelser om selskaper innenfor samme segment.

Kontakt oss!

Ønsker du å vite mer om øyeoperasjoner må du gjerne kontakte oss. Ønsker du å komme i kontakt med en av våre klinikker, så finner du en oversikt under siden Våre klinikker.

Memira AS,  Sørkedalsveien 10A, 0369 Oslo 
Organisasjonsnummer: 859 010 172

Bestill time

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå


Eller bestill via telefon på 23 96 03 92