Om Memira

Memira er ledende innen øyelaser og linsebytte i Skandinavia og Nederland, og nå vokser vi innen øyehelse og optikk for å bli en komplett kjede for syn- og øyehelse.

Dette er Memira

Vi har hatt det privilegium å hjelpe 100 000 mennesker til en hverdag med økt frihet uten briller og linser, og i løpet av vår 30 år lange reise har vi nådd mange milepæler. Vi utførte den første laseroperasjonen av nærsynthet i Norge allerede i 1990, vi var de første som behandlet astigmatisme i 1994 og i 1996 begynte vi å behandle langsynthet med laser. I 2007 begynte vi å utføre linsebytte.

I dag er vi Nordens ledende kjede innen refraktiv kirurgi (operasjoner av synsfeil) og vi vokser innen øyehelse, med fokus på grå stær-operasjoner. Vi har øyeklinikker flere steder i Sverige og i Danmark og vokser stadig.

Totalt er vi lokalisert på mer enn 60 steder i Norge, Sverige, Danmark og Nederland, og dette betyr at det aldri er langt for deg å komme til oss.

Siden 2019 har Memira vært eid av helseforetaget Bergman Clinics. Deres virksomhet består stort sett av planlagt kirurgi innenfor en rekke omsorgsområder.

Trustpilot

Vi i Memira Eyecenter streber stadig etter å bli bedre, så selvsagt verdsetter vi kundenes meninger høyt. Det er ingen som kan fortelle oss bedre enn våre kunder om kvaliteten på arbeidet vårt, og derfor har vi valgt å benytte Trustpilot som hjelper kunder med å finne og dele anmeldelser om selskaper.

Kontakt oss!

Ønsker du å vite mer om øyeoperasjoner må du gjerne kontakte oss. Ønsker du å komme i kontakt med en av våre klinikker kan du finne dem på siden Våre klinikker.

Memira AS,  Sørkedalsveien 10A, 0369 Oslo  Organisasjonsnummer: 859 010 172

Spør oss

Book tid

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå

Eller book via telefon på 239 60 392

Chat nå

Chat med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 15:30
er det kun chatbot som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
239 60 392

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå