Janne Formoe

Yrke:

Skuespiller

Synsfeil:

Alderssyn

Operasjon:

Linsebytte (RLE)

Janne Formoe

Janne har hatt dårlig syn siden ungdomsskolen. Da alderssynet kom valgte hun synskirurgi, og angrer på at hun ikke har gjort dette før.

Se hele hennes historie:

Hvorfor valgte du synskirurgi

Helt tilbake til ungdomsskolen, begynte brillelivet mitt. Jeg ville jo ikke gå med briller den gangen, så jeg begynte med linser. Det viste seg å være ganske mye styr med de linsene.

Janne Formoe

Yrke:
Skuespiller

Synsfeil:
Alderssyn

Operasjon:
Linsebytte (RLE)

Alder ved operasjon:
47 år

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Takket være Memira, så slipper jeg briller og linser – en utrolig frihetsfølelse!

Jeg ble alltid tørr på øynene, manglet alltid å ta med meg en linse, og ikke minst det å våkne om morgenen og ikke kunne se, det var kjedelig! Man har jo alltid et par briller liggende, men det er ikke alltid optimalt å bruke briller.

Når alderssynet kom

Når alderssynet kom, brukte jeg lang tid hos optiker på å finne en balanse hvor jeg kunne se godt både på langt, nært og leseavstand. Jeg holdt på å bli sprø! Så fikk jeg høre om Memira, og da ble valget enkelt.

Operasjonsdagen

Jeg var litt spent. Men den ene sykepleieren var så skjønn og holdt meg i begge hendene under hele operasjonen. De gav meg hele tiden informasjon og fikk meg til å følge meg trygg og ivaretatt under hele linsebytteoperasjonen.

Flere kunder

Marianne Saus

Marianne Saus

Festivalsjef

Marianne, festivalsjef og musikkentusiast, deler sin inspirerende reise fra å måtte jonglere flere brilletyper til å nyte full synsfrihet.

Synsfeil: Langsynthet
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Stein Ove Ødegård

Stein Ove Ødegård

Head of Conference & Events

Godt syn, uten å være avhengig av briller, er veldig viktig for Stein Ove både privat og i jobb. Etter Linsebytte kan han ha 100 % fokus på det han elsker å gjøre.

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Kurt Nilsen

Kurt Nilsen

Artist

Når Kurt fikk alderssynet, synes han det var vanskelig å utføre en god jobb på scenen. Etter linsebytte ser han endelig setlisten og publikum igjen.

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)