Mari Maurstad

Jeg trodde alderdomssyn var umulig å gjøre noe med og brukte linser i ca 2 år, men ble ikke 100 % fortrolig med det. Briller lå over hele huset, men aldri der de skulle. Jeg lette alltid etter mobil, bag, nøkler, portemone – OG BRILLER.

I faget mitt var det slitsomt når jeg skulle bytte på å lese og se på publikum. I dusjen var balsam/shampo håpløst, tre på agn på fiskekrok, på jakt, lese innhold på varer i butikken. Jeg skiftet kåper og jakker når jeg skulle ut, og da lå brillene i den kåpen som var hjemme. Mye irritasjon. Mye bortkastet tid.

Det tok LITT tid å tørre å ringe Memira. Jeg hadde de VANLIGE spørsmålene; kan jeg bli blind? gjør det vondt? er det ekkelt? kommer jeg til å SE instrumentene under inngrepet? Er dette en varig forbedring?

Jeg lukket øynene og ringte Memira. Fikk en tid, og tenkte at det er FORTSATT liv til å si nei. Men man lager “verste scenario” til en virkelighet før man får svar på alt. Memira var veldig proff, ekre lokaler, kompetente folk og ingen som ville prøve å SELGE produktet sitt.

Selve operasjonsdagen var jeg LITT nervøs. Jeg fikk en liten beroligende pille (glad for det), la meg på benken, snakket og SANG. Og pleierne sang med.

Jeg ser hvordan venner og kolleger på min alder strever med det samme JEG gjorde. De må holde ting på 50 m avstand for å se, de bruker mye av tiden sin på å finne brillene. Jeg føler at jeg ser like godt som da jeg var 12 år.

Mari Maurstad

Yrke:
Skuespiller

Synsfeil:
Alderssyn

Operasjon:
Linsebytte (RLE)

Alder ved operasjon:
55 år

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 239 60 392

Flere kunder

Rune Pettersen

Rune Pettersen

Ingeniør (Lead Product Designer) hos Aker Solutions.

Rune valgte å gjøre en synskorrigerende operasjon med hensyn til sitt yrke som ingeniør og på grunn av sin aktive hobby som jeger. Alle forhåpningene ble innfridd – nå angerer han på at han ikke gjorde dette før!

Synsfeil: Alderssyn / Nærsynthet/Skjeve hornhinner
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Otto Robsahm

Otto Robsahm

Programleder og foredragsholder

I 2013 tok Otto, kjent som Sinnasnekker`n, øyelaser hos Memira og er strålende fornøyd med resultatet. Etter 9 år ser han fortsatt helt perfekt!

Synsfeil: Nærsynthet
Operasjon: FS-LASIK
Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt – hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat

Chat nå

Chat med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 15:30
er det kun chatbot som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
239 60 392

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå