Mari Maurstad

Jeg trodde alderdomssyn var umulig å gjøre noe med og brukte linser i ca 2 år, men ble ikke 100 % fortrolig med det. Briller lå over hele huset, men aldri der de skulle. Jeg lette alltid etter mobil, bag, nøkler, portemone – OG BRILLER.

I faget mitt var det slitsomt når jeg skulle bytte på å lese og se på publikum. I dusjen var balsam/shampo håpløst, tre på agn på fiskekrok, på jakt, lese innhold på varer i butikken. Jeg skiftet kåper og jakker når jeg skulle ut, og da lå brillene i den kåpen som var hjemme. Mye irritasjon. Mye bortkastet tid.

Det tok LITT tid å tørre å ringe Memira. Jeg hadde de VANLIGE spørsmålene; kan jeg bli blind? gjør det vondt? er det ekkelt? kommer jeg til å SE instrumentene under inngrepet? Er dette en varig forbedring?

Jeg lukket øynene og ringte Memira. Fikk en tid, og tenkte at det er FORTSATT liv til å si nei. Men man lager “verste scenario” til en virkelighet før man får svar på alt. Memira var veldig proff, ekre lokaler, kompetente folk og ingen som ville prøve å SELGE produktet sitt.

Selve operasjonsdagen var jeg LITT nervøs. Jeg fikk en liten beroligende pille (glad for det), la meg på benken, snakket og SANG. Og pleierne sang med.

Jeg ser hvordan venner og kolleger på min alder strever med det samme JEG gjorde. De må holde ting på 50 m avstand for å se, de bruker mye av tiden sin på å finne brillene. Jeg føler at jeg ser like godt som da jeg var 12 år.

Mari Maurstad

Yrke:
Skuespiller

Synsfeil:
Alderssyn

Operasjon:
Linsebytte (RLE)

Alder ved operasjon:
55 år

Bestill tid

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå

Eller book via telefon på 800 22 636

Flere kunder

Yvonne Brokvist

Yvonne Brokvist

Lederutvikler og driver podcasten “Sårbar & Superstark” i Sverige.

Min øyelaserbehandling er det beste jeg har gjort, det er helt fantastisk å slippe å planlegge og tenke på en så grunnleggende ting som å se.

Espen Jansen

Espen Jansen

Turner

Alderssynet – en svakhet som ikke kan trenes opp! Som toppidrettsutøver er Espen vant til å kunne trene opp omtrent hva som helst. Derfor kom alderssynet som en stor overraskelse…

Øyvind Solbrekken Flatla

Øyvind Solbrekken Flatla

Landslaget for rifleskytere

Å drive med rifleskyting, er en idrett som krever ekstrem presisjon. Man må ha et ekstremt godt syn for å skyte bra! Det er nok ikke lett å hevde seg…

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå