Hvordan er livet etter synslaser – Pappablogger Johannes Maxweller forteller

Her er siste del av Johannes sin egen historie om hvordan han opplevde laserbehandlingen………..                                                                                                                                                                          

Befrielse!

Jeg kjente på det allerede umiddelbart etter operasjonen, men kjenner også den følelsen den dag i dag, flere år etter jeg gjorde operasjonen. Det er en enorm befrielse i hverdagen. Bare følelsen av å ikke måtte ta stilling til om jeg skal bruke brille eller linser i dag er så befriende. Jeg kan i dag med stor letthet gjøre alle de tingene som for meg var et stort hinder tidligere. Å trene er aldri noe problem, ingen svette briller som sklir ned på nesen eller dugger. Jeg kan slumre litt når jeg legger mine to små barn uten faren for å våkne 30 minutter senere med tørre, irriterende øyne med linser som har snurret seg skjevt. For ikke å snakke om når vi er ute og reiser. Reising som startet som en jobb for meg i unge år, og som nå har blitt min største hobby er aldri noe problem lenger. Tørr flyplassluft går helt fint, jeg kan bade med barna helt uforhindret. En dag på stranden er bare 100% ren nytelse, uansett om det flyr rundt sandkorn i luften eller ikke. De sitter ikke fast på linsene mine lenger! Jeg kan også fråtse i lekre solbriller nå når jeg ikke trenger briller lenger. Bare en sånn enkel sak som å kunne bruke de solbrillene jeg vil akkurat når jeg vil, gjør meg så glad! Dersom jeg sammenligner alle de kostnadene jeg har hatt på briller, linser og tilbehør gjennom årene, så er det faktisk rent økonomisk billigere i lengden med en øyeoperasjon.

Jeg er overbevist om at øyeoperasjonen ikke bare fikk meg til å få et klarere syn, den fikk meg også til å se saker og ting på en helt annen måte. Som en ny og forbedret oppdatering av meg selv, altså. Det som for mange virker som en relativt ubetydelig greie, var for meg et stressmoment gjennom livet og påvirket min hverdag i den grad at jeg kanskje ikke nøt den 100% . Det gjør jeg nå! Jeg nyter hvert eneste sekund fullt ut, og kanskje jeg også nyter ekstra mye de 10 deilige minuttene i sengen på morgenen hvor jeg bare kan ligge stille en liten stund i stedet for å prike med linsene i morgentrøtte øyne. Jeg er Memira evig takknemlig for at de gjennomførte operasjonen på meg. Det har forandret så mye og det er jeg veldig glad for !

Johannes Maxweller er en av Nordens største pappabloggere. Han skriver om sitt dagligliv med små barn, reiser, jobbkabaler og alt som skal gå i hop for å skape seg en så bra hverdag som overhode mulig. En artig blogg med muligens litt nye og annerledes vinklinger enn hva vi er vant til å se på blogger. 

 

Last ned din brosjyre

Bestill tid

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå

Eller book via telefon på 800 22 636

Fortsett å lese

10 ting å tenke på før en øyeoperasjon

10 ting å tenke på før en øyeoperasjon

Når du har bestemt deg for å gjennomføre en synskorreksjon gjenstår avgjørelsen om hvem som skal utføre den. Her får du vite hva som er viktig å tenke på før…

Les mer
Hvilke synsfeil finnes – og hva kan vi gjøre for å korrigere disse?

Hvilke synsfeil finnes – og hva kan vi gjøre for å korrigere disse?

Øyet er et veldig komplekst organ, og det er mange faktorer som kan påvirke dets helse og synskvalitet. Når det gjelder synsfeil er det primært fire typer: nærsynthet, langsynthet, skjeve…

Les mer
Tilgjengelighet hos Memira Eyecenter

Tilgjengelighet hos Memira Eyecenter

Å oppleve frihet uten briller og linser er noe vi i Memira Eyecenter ønsker å kunne tilby til flest mulig.  To av de mest vanlige årsakene til at vi sier…

Les mer

Vanlige spørsmål

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå