Hvordan er livet etter synslaser – Pappablogger Johannes Maxweller forteller

Her er siste del av Johannes sin egen historie om hvordan han opplevde øyelaserbehandlingen                                                                                                                                                                         

Befrielse!

Jeg kjente på det allerede umiddelbart etter operasjonen, men kjenner også den følelsen den dag i dag, flere år etter jeg gjorde operasjonen. Det er en enorm befrielse i hverdagen. Bare følelsen av å ikke måtte ta stilling til om jeg skal bruke brille eller linser i dag er så befriende.

Aktiviteter

Jeg kan i dag med stor letthet gjøre alle de tingene som for meg var et stort hinder tidligere. Å trene er aldri noe problem, ingen svette briller som sklir ned på nesen eller dugger. Jeg kan slumre litt når jeg legger mine to små barn uten faren for å våkne 30 minutter senere med tørre, irriterende øyne med linser som har snurret seg skjevt.

Reiser

For ikke å snakke om når vi er ute og reiser. Reising som startet som en jobb for meg i ung alder, og som nå har blitt min største hobby er aldri noe problem lenger. Tørr flyplassluft går helt fint, jeg kan bade med barna helt uten at synet hindrer meg. En dag på stranden er bare 100% ren nytelse, uansett om det flyr rundt sandkorn i luften eller ikke. De sitter ikke fast på linsene mine lenger! Jeg kan også fråtse i lekre solbriller nå når jeg ikke trenger briller lenger. Bare en sånn enkel sak som å kunne bruke de solbrillene jeg vil akkurat når jeg vil, gjør meg så glad!

Penger spart på sikt

Dersom jeg sammenligner alle de kostnadene jeg har hatt på briller, linser og tilbehør gjennom årene, så er det faktisk rent økonomisk billigere i lengden med en øyeoperasjon.

Nytt liv!

Jeg er overbevist om at øyeoperasjonen ikke bare fikk meg til å få et klarere syn, den fikk meg også til å se saker og ting på en helt annen måte. Som en ny og forbedret oppdatering av meg selv, altså. Det som for mange virker som en relativt ubetydelig greie, var for meg et stressmoment gjennom livet og påvirket min hverdag i den grad at jeg kanskje ikke nøt den 100% . Det gjør jeg nå! Jeg nyter hvert eneste sekund fullt ut, og kanskje jeg også nyter ekstra mye de 10 deilige minuttene i sengen på morgenen hvor jeg bare kan ligge stille en liten stund i stedet for å streve med linsene i morgentrøtte øyne. Jeg er Memira evig takknemlig for at de gjennomførte operasjonen på meg. Det har forandret så mye og det er jeg veldig glad for !

Hvem er Johannes Maxweller

Johannes Maxweller er en av Nordens største pappabloggere. Han skriver om sitt dagligliv med små barn, reiser, jobbkabaler og alt som skal gå i hop for å skape seg en så bra hverdag som overhode mulig. En artig blogg med muligens litt nye og annerledes vinklinger enn hva vi er vant til å se på blogger. 

Les om øyelaseroperasjonen her

 

Last ned din brosjyre

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Fortsett å lese

5 ting å glede seg til etter en øyelaseroperasjon

5 ting å glede seg til etter en øyelaseroperasjon

5 ting å glede seg til etter en øyelaseroperasjon Vi har spurt våre pasienter hva som har vært den største endringen i livet deres etter…

Les mer
Trygg og sikker synskorrigerende øyeoperasjon

Trygg og sikker synskorrigerende øyeoperasjon

Vår erfarne og velutdannede team har utført over 500 000 øyeoperasjoner. Vi er her for å hjelpe deg på reisen mot klarere syn og et…

Les mer
Fire grunner til leamus i øyet

Fire grunner til leamus i øyet

Fire grunner til leamus i øyet Opplever du av og til at øyelokket ditt hopper eller vibrerer litt? Her er fire mulige årsaker til disse…

Les mer

Vanlige spørsmål

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
23 96 03 92

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå