Klinikken hvor jeg gjorde min synskorrigering er nedlagt

Jeg får ikke kontakt med klinikken, kan Memira hjelpe meg i stedet?

Dette spørsmålet får vi dessverre en gang i blant. Mindre klinikker kan komme og gå. For de aller fleste spiller det ingen rolle, men for de som opplever manglende oppfølging eller kjenner noen problemer etter operasjonen, forstår vi veldig godt at det er svært bekymringsverdig når du ikke lenger får tak i de som var ansvarlig for behandlingen. Her skal vi forsøke å forklare litt nærmere hva du bør gjøre dersom du kommer opp i en slik situasjon.

Memira er den største aktøren i alle de tre Skandinaviske landene, både Norge, Sverige og Danmark. Over halvparten av alle synskorrigerende operasjoner i disse landene, blir gjort av oss. Vi har eksistert som en skandinavisk kjede siden 2007, og før den tid var vi individuelle kjeder i respektive land før vi slo oss sammen i et helt selskap. Med andre ord, vi har tatt et solid ansvar for våre pasienter i svært mange år. De øvrige aktørene i bransjen, er stort sett mindre klinikker, som oftest bare tilbyr en eller høyst noen få metoder. Disse klinikkene er helt sikkert dyktige, men problemet er at det ikke finnes statistikk som kan dokumentere resultater og kvalitet. Det samme gjelder også utenlandske klinikker. Det er ikke lett å finne offentlig publiserte resultater fra dem. Derfor er det litt vanskelig å vite akkurat hvor bra de er og hvor godt resultat man kan få.

Dersom du tidligere har gjort en synskorrigerende operasjon hos en klinikk som nå er nedlagt eller i utlandet, skal du kunne få hjelp i det offentlige helsevesen dersom det oppstår problemer. Memira kan gi en second opinion med hensyn til øyets tilstand, men vi anbefaler at det er det offentlige helsevesen som tar seg av eventuelle komplikasjoner. Memira kan dog tilby korreksjon av nye oppståtte synsfeil selv om du har gjort en tidligere synsoperasjon på en annen klinikk. Vi tilbyr for eksempel korreksjon av ditt alderssyn selv om du tidligere har operert ditt avstandssyn med en synsoperasjon på en annen klinikk. Det er da ønskelig at du medbringer så mye informasjon som mulig fra din tidligere operasjon.

Noen personer ringer også tilbake til oss og sier at de fikk ”nei” til operasjon hos oss, men har i ettertid fått ”ja” fra andre klinikker. Da kan man som kunde bli litt usikker; hvem skal jeg stole på? Vi vet at vi i Memira er mer forsiktig og restriktive enn mange andre i denne bransjen, men det er rett og slett bare ut i fra det faktum at vi vil være helt og holdent trygge på resultatet for kunden. Vi sier faktisk «nei» til rundt 20 % av de som kommer på undersøkelse til oss, mens vi vet at hos andre kan dette ligge på rundt 10 %. Vi er likevel trygge på våre bedømmingskriterier og vil også i fremtiden ha en klar beslutningsstyring i forhold til de. I siste enden er det du som kunde som må gjøre beslutningen om hvem sin rådgivning og anbefaling du vil rette deg etter.

Så dersom du tenker på å få gjort en synskorrigerende operasjon – tenk nøye gjennom valget ditt vedrørende hvem du skal gjøre det hos. Valget er ditt, men det er ikke alle klinikker som tilbyr samme trygghet, selv om prisen kan være forlokkende og nettsiden ser bra ut. Vær nøye når du gjør valget ditt, det er vår anbefaling.

Lev livet med et nøyaktig syn. Uten briller eller linser!

Last ned din brosjyre

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Fortsett å lese

5 ting å glede seg til etter en øyelaseroperasjon

5 ting å glede seg til etter en øyelaseroperasjon

5 ting å glede seg til etter en øyelaseroperasjon Vi har spurt våre pasienter hva som har vært den største endringen i livet deres etter…

Les mer
Trygg og sikker synskorrigerende øyeoperasjon

Trygg og sikker synskorrigerende øyeoperasjon

Vår erfarne og velutdannede team har utført over 500 000 øyeoperasjoner. Vi er her for å hjelpe deg på reisen mot klarere syn og et…

Les mer
Fire grunner til leamus i øyet

Fire grunner til leamus i øyet

Fire grunner til leamus i øyet Opplever du av og til at øyelokket ditt hopper eller vibrerer litt? Her er fire mulige årsaker til disse…

Les mer

Vanlige spørsmål

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
23 96 03 92

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå