Varer resultatet av øyelaser og linsebytte for alltid?

Effekten av selve operasjonen er vedvarende. Men det er viktig å merke seg at uavhengig av operasjon eller ikke, kan det skje forandringer som påvirker synet,

For linsebytte, så holder resultatet hele livet ut på grunn av at man kort og godt har byttet ut selve linsen i øyet og det er der synsfeilen har ligget når man snakker alderssyn.

Dersom man gjør laser eller linseimplantat, så er det hornhinnens krumning som er årsaken til synsfeilen. Hornhinnen er et helt annet "sted" på øyet enn linsen, og har du gjort en synskorrigering i relasjon til hornhinnen så vil ikke det hindre din naturlige linse sin forandring i løpet av livet. Den naturlige linsen vil etterhvert stivne til slik at alderssynet kommer (akkomodering blir vanskelig). Denne utviklingen vil altså skje uavhengig av om du har gjort en laserbehandling eller et linseimplantat eller ikke.
I forkant av en operasjon sikrer vi at synet er stabil. Skjer det en endring med synsfeilen som er korrigert gjennom behandlingen, så sikrer Memiras 5-års garanti deg en kompletterende behandling.

Var denne siden nyttig?

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå