Varer resultatet av synslaser og linsebytte for alltid?

Effekten av selve operasjonen er vedvarende. Men det er viktig å merke seg at uavhengig av operasjon eller ikke, kan det skje forandringer som påvirker synet.

For linsebytte, så holder resultatet hele livet ut på grunn av at man kort og godt har byttet ut selve linsen i øyet og det er der synsfeilen har ligget når man snakker alderssyn.

Dersom man gjør synslaser eller linseimplantat, så er det hornhinnens krumning som er årsaken til synsfeilen. Hornhinnen er et helt annet «sted» på øyet enn linsen, og har du gjort en synskorrigering i relasjon til hornhinnen så vil ikke det hindre din naturlige linse sin forandring i løpet av livet. Den naturlige linsen vil etterhvert stivne til slik at alderssynet kommer (akkomodering blir vanskelig). Denne utviklingen vil altså skje uavhengig av om du har gjort en laserbehandling eller et linseimplantat eller ikke.
I forkant av en operasjon sikrer vi at synet er stabilt. Skjer det en forandring av synsfeilen som er korrigert gjennom behandlingen, så sikrer Memiras trygghetsgaranti deg en kompletterende behandling.

Var denne siden nyttig?

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Spør oss