Hvor bra kommer jeg til å se etter RLE linsebytte?

En linsbytteoperasjon (RLE) er et relativt ukomplisert og raskt inngrep. Det tar kun rundt 15 minutter per øye. Men siden øyet er organisk materiale, kan man ikke helt forutse eksakt hvordan synet blir etter operasjonen og man må være forberedt på at det kan ta noe tid før synsskjerpen er stabil og hva vi definerer som på plass slik den skal være.

De aller fleste ser fint allerede dagen etter operasjonen. Man kan allerede da gå på jobben, kjøre bil og gjøre alt annet som man vanligvis gjør.

De aller fleste opplever halos (lysringer) rund lyskilder i mørket en periode etter operasjonen. Hvor lang tid dette vil vare,(med andre ord; hvor lang tid hjernen bruker på å sortere bort disse halosene som irrelevante), er helt individuelt, så det kan vi ikke si noe klart på før operasjonen.  Dårligere kontrastsyn i mørket, samt tørre øyne er vanligt å oppleve en periode. Men for de aller fleste forsvinner disse bivirkningen i løpet av en måneds tid.

For rundt 10% oppnår man ikke ønsket synsskjerpe etter helingsperioden. I de tilfellene  vil vi etter en seks måneders tid gjøre en kompletterende laserbehandling. Den inngår selvsagt i prisen som du har betalt, og blir definert av oss i Memira som en del av hele behandlingsforløpet. Å gjøre en kompletterende behandling, innebærer ikke at den opprinnelige operasjonen har vært mislykket. Det er heller en naturlig del av hele behandlingsplanen. Det er derfor viktig å  sikre at dette inngår i prisen når man velger det firmaet som skal gjøre behandlingen for deg. Dersom man velger å gjøre linsebytteoperasjonen utenlands skal man også planlegge inn å måtte reise tilbake til klinikken for kontroller og kompletterende behandlinger. D

Over 98% av alle som har gjort et linsebytte, er helt fornøyd rundt ett år etter linsebyttet og opplever da at de ser så godt som de har forventet. Det viser våre kundeundersøkelser.

Last ned din brosjyre

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Fortsett å lese

7 myter om øyelaser

7 myter om øyelaser

Du har kanskje hørt om øyelaser, men er litt usikker på om det du har hørt stemmer? Her kan du lese mange faktaopplysninger om øyelaserkirurgi.

Les mer
20 – 20 – 20 – REGELEN

20 – 20 – 20 – REGELEN

Sitter du mye foran en skjerm og føler deg ofte sliten og trøtt i øyene? Her kommer et godt tips, om hvordan du kan redusere…

Les mer
Er det større risiko for betennelse i hornhinnen ved kontaktlinser enn ved laserkorrigering?

Er det større risiko for betennelse i hornhinnen ved kontaktlinser enn ved laserkorrigering?

Er det større risiko for betennelse i hornhinnen ved kontaktlinser enn ved laserkorrigering? Vi vet alle at det ikke er spesielt hygienisk å pirke seg…

Les mer

Vanlige spørsmål

Chat med vår Chatbot

Chat med Chatbot.

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
23 96 03 92

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå