Sven-Åge har gjort både laser- og linsebytteoperasjon!

Synet påvirker livskvaliteten

Jeg heter Sven-Åge Lund og tok nylig min andre operasjon hos Memira. For 12-13 år siden tok jeg laseroperasjon mot nærsynthet. Og  vinteren 2018 ble jeg kvitt plagene med alderssyn.

Allerede da jeg var i 20-årene begynte synet å svikte for første gang, og jeg ble stadig mer nærsynt. Sammen med nærsyntheten fulgte mye hodepine og trøtte, slitne øyne. I tillegg var det mye av og på med briller.

En kompis av meg, med svært dårlig syn og “colabunn-briller”, tok laseroperasjon og fikk bedre syn enn jeg hadde med briller.

Da var jeg solgt. Jeg tok laseroperasjon selv, og resultatet var forbløffende allerede få timer etter operasjonen. Jeg så som en ørn igjen!

Memira forklarte meg den gangen at jeg trolig ville bli gradvis mer langsynt fra midten av førtiårene. Dessverre stemte det for meg, og derfor var valget av linseoperasjon hos Memira enkelt.

Linsebyttet tok i underkant av en halvtime. Jeg kjente ingen smerter verken under eller etter operasjonen.

— Det var en trygg operasjon i trygge omgivelser. Jeg fikk profesjonell og grundig informasjon, og med den erfaringen jeg har med Memira var jeg trygg også på oppfølgingen.

I starten opplevde jeg ringer rundt sterke lys. Men det ble gradvis borte. Endelig kunne jeg lese blader og bøker igjen uten briller. For ikke å snakke om restaurantmenyer, som kanskje var det verste, for da er det gjerne mørkt i tillegg. Jeg er fortsatt avhengig av godt lys, men utgangspunktet er jo så mye bedre når du ser skarpt.

Selv om det kostet har det vært en investering i helse og økt livskvalitet. Øyet bruker du hver dag! For ikke å snakke om plagene som følger med dårlig syn, som trøtthet og hodepine.

Til alle som sliter med synet og ikke synes briller er et godt alternativ, vil jeg gi laser og linseoperasjon de varmeste anbefalinger.

Vil du også ha et liv uten briller eller linser?Ta kontakt med Memira!

Last ned din brosjyre

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Fortsett å lese

5 ting å glede seg til etter en øyelaseroperasjon

5 ting å glede seg til etter en øyelaseroperasjon

5 ting å glede seg til etter en øyelaseroperasjon Vi har spurt våre pasienter hva som har vært den største endringen i livet deres etter…

Les mer
Trygg og sikker synskorrigerende øyeoperasjon

Trygg og sikker synskorrigerende øyeoperasjon

Vår erfarne og velutdannede team har utført over 500 000 øyeoperasjoner. Vi er her for å hjelpe deg på reisen mot klarere syn og et…

Les mer
Fire grunner til leamus i øyet

Fire grunner til leamus i øyet

Fire grunner til leamus i øyet Opplever du av og til at øyelokket ditt hopper eller vibrerer litt? Her er fire mulige årsaker til disse…

Les mer

Vanlige spørsmål

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
23 96 03 92

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå