Den mest avanserte øyelaseren på markedet!

Den mest avanserte laseren for synskorrigering, finner du i dag hos Memira Oslo!

Vi er stolte av å presentere  vår helt nye lasermaskin som kom inn på klinikken i romjulen. Hva er så de unike fordelene med denne nye laseren?

Memira Oslo har oppdatert Medisinskteknisk utstyr

For det første er det gjengs at medisinsteknisk utstyr ikke bør være eldre enn rundt 10 år. Er det eldre enn det, kan det innebære risiko for pasientsikkerheten. Dette kan være et smart spørsmål å stille den aktøren du vurderer skal få foreta din øyelaserbehandling. Er det en aktør som har svært lite aktivitet, eller har få pasienter, kan det være et signal på at utstyret heller ikke er av nyere dato.

SCHWIND AMARIS 1050RS Limited Edition

Vi er svært stolte over vår nye øyelaser som har kommet i bruk på klinikken vår i Oslo, og er sikker på at det vil komme  deg som pasient hos oss til gode.  Dette er den aller siste øyelaseren som har kommet på markedet, og er toppmodellen fra Schwind som innehar alle de nyeste teknologiske finessene som er tilgjengelig på en øyelaser. Blant annet en intelligent leser som forutser øyets bevegelser før de skjer, og posisjonerer laseren deretter slik at behandlingen tar kortere tid. Dette resulterer i en helt unik presisjon i laserbehandlingen og minsker risikoen for unøyaktigheter eller at det induseres uregelmessigheter i øyets optikk. Vi kaller det perfeksjon.

Under har vi forsøkt gjøre en oppsummering av  hva denne nye øyelaseren har av tekniske finesser. Noe kan sikkert være  for spesielt interesserte, men spennende er det i alle fall.

Teknisk spesifikasjon SCHWIND AMARIS 1050RS Limited Edition:

7D eyetracker

For enestående presisjon og trygg behandling.  Amaris 7D tracker* øker presisjonen for hvor laserpulsene treffer øyet. Den nye trackeren innehar en «intelligent» AI-funksjon som forutser øyets bevegelse før den skjer og posisjonerer laseren før bevegelsen skjer. Dette hindrer en konstant forsinkelse i tracker-funksjonen og gir en ny presisjon i laserbehandlingen vi ikke har sett før. Dette har særlig betydning ved individuelt tilpassede behandlinger, men øker presisjonen og minsker risikoen for unøyaktigheter eller at det induseres uregelmessigheter i øyets optikk ved alle behandlinger.

En tracker følger øyets bevegelser under operasjonen og sikrer at laserpulsene treffer der de skal. 7D beskriver  de 7 øyebevegelser som trackes både i rom og tid.  Her kan du se en video som viser de 7 øyebevelgelsene samt hvordan denne 7D trackeren jobber under behandlingen.

Pulshastighet på 1050 HZ

Betyr at laseren sender laserpulser med utrolig høy frekvens eller med andre ord hastighet. Dette gir mulighet til raskere behandling. Dette begrenser feilkildene som kan oppstå ved at øyet er i operasjonsmodus over lengre tid, og har særlig har betydning ved høye styrker.

Smart Surf

Smart surf puls teknologi er en nyvinning i avansert programmering av hvordan hornhinnevevet blir pusset bort på mest skånsomme vis under laseroperasjonen. Dette sikrer jevn overflate og rask synsrehabilitering samtidig som stabil langtids effekt er sikret.

Black Edition

Kort og godt en sort, lekker utgave av laseren.

Her ser du den:

Last ned din brosjyre

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Fortsett å lese

5 ting å glede seg til etter en øyelaseroperasjon

5 ting å glede seg til etter en øyelaseroperasjon

5 ting å glede seg til etter en øyelaseroperasjon Vi har spurt våre pasienter hva som har vært den største endringen i livet deres etter…

Les mer
Trygg og sikker synskorrigerende øyeoperasjon

Trygg og sikker synskorrigerende øyeoperasjon

Vår erfarne og velutdannede team har utført over 500 000 øyeoperasjoner. Vi er her for å hjelpe deg på reisen mot klarere syn og et…

Les mer
Fire grunner til leamus i øyet

Fire grunner til leamus i øyet

Fire grunner til leamus i øyet Opplever du av og til at øyelokket ditt hopper eller vibrerer litt? Her er fire mulige årsaker til disse…

Les mer

Vanlige spørsmål