Bli brillefri – og gi brillene dine videre til «Vision for All»

Etter en synskorrigerende operasjon, trenger du ikke brillene dine lenger!

Men det finnes andre rundt om i verden som kan ha et stort behov for dem…

Når du har gjort din øyeoperasjon hos Memira, trenger du ikke de gamle brillene lenger.  Nå har du mulighet til å gi dine gamle briller til noen som virkelig trenger de.

Vision for All

Vi reiser hvert eneste år på en tur som veldedighetsorganisasjonen  Vision for All initierer. Da tar vi med oss brillene som våre opererte kunder har lagt igjen hos oss, og leverer dem til noen som ikke har muligheten til å kjøpe briller selv. «Vision for All» er en liten og engasjert organisasjon. Vi i Memira bidrar med briller, vi renser, reparerer og måler opp styrken på brillene som vi har samlet inn, samt sender med optiker fra vår egen organisasjon Optiker blir med på reisen for å gjøre undersøkelser, og for å dele ut briller til lokalbefolkningen, i det området vi reiser til.

Skolebarn trenger brillene dine

Tenk deg for en fantastisk forbedring av livskvalitet det blir for den som alltid har sett dårlig, og plutselig får muligheten til å se bra. Eller for de barna som lenge har slitt med å henge med i timene på skolen pga. synet. Etter disse barna har fått briller av oss, kan de endelig se helt klart, å jobbe på akkurat samme vis som alle andre barn på skolen.

Takk for ditt bidrag

Slik vil din øyeoperasjon hos Memira ikke bare være et fantastisk løft for deg, men det vil også bidra fantastisk for et annet menneske i en annen del av verdenen!

Les mer på Memirabloggen om våre reise til El Salvador og Nepal, for å nevne to ulike områder i verden hvor vi har vært så heldige å få mulighetene til å hjelpe.

Last ned din brosjyre

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Fortsett å lese

7 myter om øyelaser

7 myter om øyelaser

Du har kanskje hørt om øyelaser, men er litt usikker på om det du har hørt stemmer? Her kan du lese mange faktaopplysninger om øyelaserkirurgi.

Les mer
20 – 20 – 20 – REGELEN

20 – 20 – 20 – REGELEN

Sitter du mye foran en skjerm og føler deg ofte sliten og trøtt i øyene? Her kommer et godt tips, om hvordan du kan redusere…

Les mer
Er det større risiko for betennelse i hornhinnen ved kontaktlinser enn ved laserkorrigering?

Er det større risiko for betennelse i hornhinnen ved kontaktlinser enn ved laserkorrigering?

Er det større risiko for betennelse i hornhinnen ved kontaktlinser enn ved laserkorrigering? Vi vet alle at det ikke er spesielt hygienisk å pirke seg…

Les mer

Vanlige spørsmål

Chat med vår Chatbot

Chat med Chatbot.

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
23 96 03 92

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå