Bli brillefri – og gi brillene dine videre til «Vision for All»

Etter en synskorrigerende operasjon, trenger du ikke brillene dine lenger!

Men det finnes andre rundt om i verden som kan ha et stort behov for dem…

Når du har gjort din øyeoperasjon hos Memira, trenger du ikke de gamle brillene lenger.  Nå har du mulighet til å gi dine gamle briller til noen som virkelig trenger de.

Vision for All

Vi reiser hvert eneste år på en tur som veldedighetsorganisasjonen  Vision for All initierer. Da tar vi med oss brillene som våre opererte kunder har lagt igjen hos oss, og leverer dem til noen som ikke har muligheten til å kjøpe briller selv. «Vision for All» er en liten og engasjert organisasjon. Vi i Memira bidrar med briller, vi renser, reparerer og måler opp styrken på brillene som vi har samlet inn, samt sender med optiker fra vår egen organisasjon Optiker blir med på reisen for å gjøre undersøkelser, og for å dele ut briller til lokalbefolkningen, i det området vi reiser til.

Skolebarn trenger brillene dine

Tenk deg for en fantastisk forbedring av livskvalitet det blir for den som alltid har sett dårlig, og plutselig får muligheten til å se bra. Eller for de barna som lenge har slitt med å henge med i timene på skolen pga. synet. Etter disse barna har fått briller av oss, kan de endelig se helt klart, å jobbe på akkurat samme vis som alle andre barn på skolen.

Takk for ditt bidrag

Slik vil din øyeoperasjon hos Memira ikke bare være et fantastisk løft for deg, men det vil også bidra fantastisk for et annet menneske i en annen del av verdenen!

Les mer på Memirabloggen om våre reise til El Salvador og Nepal, for å nevne to ulike områder i verden hvor vi har vært så heldige å få mulighetene til å hjelpe.

Last ned din brosjyre

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Fortsett å lese

5 ting å glede seg til etter en øyelaseroperasjon

5 ting å glede seg til etter en øyelaseroperasjon

5 ting å glede seg til etter en øyelaseroperasjon Vi har spurt våre pasienter hva som har vært den største endringen i livet deres etter…

Les mer
Trygg og sikker synskorrigerende øyeoperasjon

Trygg og sikker synskorrigerende øyeoperasjon

Vår erfarne og velutdannede team har utført over 500 000 øyeoperasjoner. Vi er her for å hjelpe deg på reisen mot klarere syn og et…

Les mer
Fire grunner til leamus i øyet

Fire grunner til leamus i øyet

Fire grunner til leamus i øyet Opplever du av og til at øyelokket ditt hopper eller vibrerer litt? Her er fire mulige årsaker til disse…

Les mer

Vanlige spørsmål