Vi følger deg hele veien

Du som pasient hos oss er den aller viktigste for oss!

Vi i Memira er opptatt av at alle skal føle seg vel ivaretatt hos oss. Dette gjelder ikke bare under selve behandlingsdagen, men i alle  ledd både før under og etter behandlingen. Derfor er de fint om du opplyser oss om så mye som mulig av både ønsker og behov, slik at vi  kan individualisere servicen våre overfor deg på best mulig måte.

En ting er for eksempel dersom du ikke er særlig godt kjent i området hvor klinikken ligger. Be oss da om hjelp til å forklare veien i forhold til der du er, slik at du fint finner frem. Vi kan sende deg linker til kart  på mail, eller du ringer  oss og vi forklarer veien mens du går. Etter operasjonen har du ikke selv lov til å kjøre bil hjem,  på grunn av de bedøvende medikamentene du har fått. Dersom du ikke har noen til å hente deg, så hjelper vi deg med bestille taxi hjem.  Vi følger deg også  ut til ventende bil om så skal være.

Her er  en liste over tips til saker som kan være viktige for deg:

 • finne frem til klinikken
 • kan dere bestille taxi for meg
 • kan dere ringe familie/venn når det er tid for å dra hjem
 • hva er beste offentlige kommunikasjon fra klinikken og til hjemadressen
 • drikke jeg foretrekker
 • kan jeg ta med mat til klinikken
 • jeg fryser ofte, spesielt når jeg er nervøs, kan jeg ha på ekstra sokker/genser/pledd
 • kan jeg ha med en venn
 • hvem støtter og supporterer meg under behandlingen
 • hvem kan jeg ringe etterpå om det er noe jeg lurer på
 • jeg har noen ritualer og religiøse retningslinjer som jeg må følge

Vi er her altså for deg og vårt mål er å gjøre din opplevelse finest mulig for akkurat deg og derfor er det supert om du beskriver så mye som mulig av dine behov!