Hva med briller og snøballkrig – god match ? ?

Vi  tror vi vet svaret…..

Og det er at dette ikke er noen spesielt god match. Men vi vet alle sammen hvor gøy det kan være med både  en snøballkrig og all annen leking i snøen, spesielt når den første deilige snøen legger seg på starten av en ny vinter.  Da blir de fleste ganske så glade og yre. Det er noe med å kunne leke med barna sine ute i deilig luft og frisk natur uten å måtte være redd for at brillene skal gå i knas (de fleste briller koster jo strengt tatt en god del). Vi tror du ville hatt det gøyere og lekt mer impulsivt dersom du ikke måtte bruke briller. Hva tror du ?

3 av 4 kan nok få en morsommere snøballkrig

3 av 4 kan faktisk leke litt friere dersom de gjør en synskorrigering og slipper briller  eller linser. Men det er ikke så mange som vet at muligheten finnes for akkurat dem og akkurat deres øyne……øyeoperasjon er jo for de som nesten ikke kan se noe i hele tatt, tenker mange. Men dette er feil. Alle helt vanlige synsfeil kan korrigeres med en øyeoperasjon, det er andre faktorer ved øyet og helsen til den enkelte som medfører at 1 av 4 ikke kan gjøre en slik operasjon. Med andre ord; dersom du er nærsynt, langsynt, har skjeve hornhinner eller at lesebrillene ligger lett tilgjengelig i mange varianter over alt, så er sannsynligheten rimelig stor for at du også kan få en morsommere snøballkrig – vi kan hjelpe deg til det:)

3 av 4 kan også få det bedre når man går  inn i huset etter man er ferdiglekt ute i snøen, fordi: 

Er du brillebruker og går inn i varmt miljø etter å ha vært ute i kulden, så dugger brillene. Du kan  vente, med andre ord akseptere å se dårlig, til duggen har gitt seg, men det er ikke spesielt bra. da er det bedre tror vi, å slippe brillene fullt og helt.

Last ned din brosjyre

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 239 60 392

Fortsett å lese

Informasjon i forbindelse med Covid-19

Informasjon i forbindelse med Covid-19

Informasjon i forbindelse med Covid-19 På Memira Eyecenter prioriterer vi alltid din sikkerhet. Vi har godt innarbeidede prosesser som har til hensikt å gjøre din…

Les mer
7 myter om øyelaser

7 myter om øyelaser

Du har kanskje hørt om øyelaser, men er litt usikker på om det du har hørt stemmer? Her kan du lese mange faktaopplysninger om øyelaserkirurgi.

Les mer
20 – 20 – 20 – REGELEN

20 – 20 – 20 – REGELEN

Sitter du mye foran en skjerm og føler deg ofte sliten og trøtt i øyene? Her kommer et godt tips, om hvordan du kan redusere…

Les mer

Vanlige spørsmål

Chat nå

Chat med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 15:30
er det kun chatbot som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
239 60 392

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå