Sommer i Norge 2020 – kan bli skikkelig bra!

For de aller fleste kommer sommeren i år til å foregå i vårt moderland. Kanskje det ikke blir så aller verst likevel? Kanskje du får mer tid til å få fixet noen av de tingene som hele tiden blir utsatt, kort og godt fordi det fint kan vente litt…… Er du litt i tvil om hva du skal gjøre, kan du få noen tips og ideer fra oss:

Komme i gang med løpingen

Uansett om du er hjemme eller på hytta, i byen eller på fjellet, finnes det fine løpeturer rett rundt hjørnet som kan inspirere deg. Det er ingen som sier du skal løpe den samme turen hver eneste gang – prøv deg frem og utforsk nye stier og veier. Kanskje du i løpet av ferien klarer de fem kilometerne som du hele tiden har drømt om.

Gjenoppta hobbyen din

Drømmer du om å male akvareller igjen, eller sylte dine egne agurker, eller noe mer eksotisk som å dyrke blå kongo poteter – noe du har tenkt på å prøve i årevis, men aldri tatt deg tid til. Bruk fridagene nå og dykk ned i oppgaven på nytt, finn ut hvordan det skal gjøres dersom du har glemt det. Blå kongo krever ikke mye energi, bare du får tak i potetsorten. Nyt at du har tid til det. Hobbydrømmen er helt oppnåelig i sommer-Norge.

Fremkall bildene dine

De ligger på telefonen, og du får aldri tittet på de. Sett deg ned, sorter dem og få de fremkalt. Vi elsker jo alle sammen å forsvinne i gamle fotoalbum , for å minnes mer eller mindre heldige frisyrer, happenings, x-kjærester og briller – apropos……..

Bli kvitt brillene

Bruk ferieukene til å få gjort den synskorrigerende behandlingen som du har gått og tenkt på så lenge. Du er kjapt tilbake i fullt vigør, de fleste allerede dagen etter. Memira har klinikker over hele landet, så du kan få undersøkelse, behandling og kontroll både i nord, sør, øst og vest – akkurat der det passer deg best!

Alt starter med å booke seg en undersøkelse, så er du ett steg nærmere en løsning for akkurat deg og dine øyne.

Reis rundt til alle de spennende stedene Norge har å by på

Nå har du tiden, og du er i landet. Du vet det går an å surfe på kritthvite strender i vårt land også? Du trenger ikke reise til sydligere strøk for å finne varme, lune og deilige strender. De finnes både i Stavanger, på Stadlandet og i Nord-Norge. Vi kan skilte med god vind, klipper og det danskene kaller for klitter. For ikke å snakke om alle våre magiske fjorder og fjelltopper.

Ta med hengekøya, teltet, sykkelen, og nyt det vi har rett rundt husveggen i vårt eget vakre land.

Her er nesten ingen begrensninger for en fantastisk sommer i eget land. Nyt det og bruk tiden godt!

Chatt nå

Chatta med kundesenter.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundesenter
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå