Sommer i Norge 2020 – den kan bli skikkelig så bra!

For de aller fleste kommer sommeren i år til å foregå i vår moderland. Kanskje det ikke blir så aller verst likevel? Det kan jo også vel hende at man kan få fixet på noen av de saker man utsetter hele tiden, kort og godt fordi det fint kan vente litt…… Er du litt i tvil om hva du skal gjøre, så får du noen tips og ideer fra oss:

Komme i gang med løpingen

Uansett om du er hjemme eller på hytta, i byen eller på  fjellet finnes det nok fine løpeturer rett  rundt hjørnet som kan inspirere deg. Det er ingen som sier du skal løpe den samme turen hver eneste gang – prøv deg frem og utforske nye stier og veier. Kanskje du i løpet av ferien klarer de fem kilometrene som du hele tiden  har drømt om.

Gjenoppta hobbyen din

Du har kanskje gått og drømt om å male akvareller igjen, eller sylte dine egne agurker, eller hva med å dyrke blå kongo poteter – som du har tenkt på å prøve i årevis, men aldri tatt deg tiden. Bruk fridagene og dykk ned i oppgaven på nytt, finn ut hvordan det skal gjøres dersom du har glemt det. Blå kongo krever ikke mye energi, bare du får tak i potetsorten.  Nyt at du har tid til det. Hobbydrømmen er helt oppnåelig i sommer-Norge.

Fremkall bildene dine

De ligger på telefonen, og du får aldri tittet på de. Sett deg ned, sorter dem og få de fremkalt. Vi elsker jo alle sammen å forsvinne i gamle fotoalbum , for å minnes mer eller mindre heldige frisyrer, happenings, x-kjærester og briller – apropos……..

Bli kvitt brillene

Bruk ferieukene til å få gjort den synskorrigerende behandlingen som du har gått og tenkt på så lenge. Du er superraskt tilbake i fullt vigør, de fleste allerede dagen etter. Memira har klinikker over hele landet, så du får gjort din undersøkelse, behandling og dine kontroller både i nord, sør, øst og vest – akkurat der det passer deg best!

Alt starter med å booke seg en undersøkelse, så er du ett steg nærmere en løsning for akkurat deg og dine øyne.

Reis rundt til alle de spennende stedene Norge har å by på

Nå har du tiden, og du er i landet. Du vet det går an å surfe på kritthvite strender i vårt land også ? Du trenger ikke reise til sydligere strøk for å finne varme, lune og deilige strender. De finnes både i Stavanger, på Stadtlandet og i Nord-Norge. Vi kan skilte med god vind, klipper og det danskene kaller for klitter. For ikke å snakke om alle våre magiske fjorder og fjelltopper.

Ta med hengekøya, teltet, sykkelen, og nyt det vi har rett rundt husveggen i vårt eget vakre land.

Her er nesten ingen begrensninger på en fantastisk sommer i eget land. Nyt det og bruk tiden skikkelig godt!