Nytt syn koster mindre enn du tror

Hvorfor er øyeoperasjon så dyrt? Nei, vent litt,det er ikke så dyrt likevel!

Prisen på en øyeoperasjon kan kanskje virke høy ved første øyekast, men når du først begynner å tenke over hva brillene eller linsene dine faktisk koster deg over tid, vil du få deg en overraskelse:

En operasjon vil faktisk lønne seg i det lange løp!

For når du summerer opp hva brillene og ikke minst de faste linse-abonnementene koster deg i løpet av noen år, så blir det raskt betydelige summer.

Bare tenk på hva du bruker penger på:

  • Linsene.   Et linseabonnement koster fort 3000 til 6000 kroner hvert eneste år. Har du i tillegg skjeve hornhinner, eller trenger multifokale linser, er det bare å grue seg. Da blir nemlig regnestykket enda verre…..
  • Årlige synstester. Ideelt sett bør du sjekke synet en gang årlig som brille- og linsebruker.
  • Briller. Selv om du bruker linser skal du gjerne også ha et par briller så øynene får avlastning. Og med jevne mellomrom må de byttes ut, hvis du ikke roter dem bort, da..

Etter en operasjon hos Memira får du ordnet opp i dette én gang for alle, bare se her:

  • Fast pris uten feller. Våre priser er ærlige og tydelige. Her er det ingen skjulte kostnader eller overraskende gebyrer. Du betaler selvsagt heller ikke ekstra om du trenger et gjenbesøk.
  • Du kan dele opp betalingen rentefritt i opptil 24 måneder. Om du ønsker enda lavere månedssum kan du dele opp betalingen i opptil 60 måneder med lav rente.
  • Trygghetsgaranti. Vi vet at det er trygt med selve øyeoperasjonen, men du skal også føle deg helt trygg på at vi tar et klart ansvar for deg og din behandling. Derfor vil du ved behov få oppfølging og  kompletterende behandling uten ekstra kostnad i hele 5 år etter operasjonen.
  • For alle. Vi har operasjonsmetoder som gjør at du kan slippe briller og linser uansett om du er nærsynt, langsynt, har skjeve hornhinner eller utviklet alderssyn.

Hvorfor skal du velge oss?

Memira er den størst aktøren innen øyelaser og linsebytteoperasjoner i Norden. Det gir et stort faglig miljø med fokus på kvalitet og trygghet. For at du kan være helt trygg på at vi leverer en sikker behandling, tilbyr vi fem år med etterkontroller og eventuelle kompletterende behandlinger i prisen for en operasjon.

På en undersøkelse hos oss får du vite alt om hvilken metode som passer best for deg. Denne undersøkelsen er helt uforpliktende.

PS! Vi har samarbeid med flere bedrifter og organisasjoner, som kan gi sine medarbeidere eller medlemmer fordelaktige tilbud. Sjekk ut hos din arbeidsgiver om dere har en slik ordning hos oss.

Last ned din brosjyre

Bestill tid

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå

Eller book via telefon på 800 22 636

Fortsett å lese

10 ting å tenke på før en øyeoperasjon

10 ting å tenke på før en øyeoperasjon

Når du har bestemt deg for å gjennomføre en synskorreksjon gjenstår avgjørelsen om hvem som skal utføre den. Her får du vite hva som er viktig å tenke på før…

Les mer
Hvilke synsfeil finnes – og hva kan vi gjøre for å korrigere disse?

Hvilke synsfeil finnes – og hva kan vi gjøre for å korrigere disse?

Øyet er et veldig komplekst organ, og det er mange faktorer som kan påvirke dets helse og synskvalitet. Når det gjelder synsfeil er det primært fire typer: nærsynthet, langsynthet, skjeve…

Les mer
Tilgjengelighet hos Memira Eyecenter

Tilgjengelighet hos Memira Eyecenter

Å oppleve frihet uten briller og linser er noe vi i Memira Eyecenter ønsker å kunne tilby til flest mulig.  To av de mest vanlige årsakene til at vi sier…

Les mer

Vanlige spørsmål

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå