Kjennetegn på 10 åringer

Tenk godt etter nå; Hva er det som egentlig kjennetegner en 10 åring? 

 

Memira – en stolt 10 åring i 2017!                                                                                   

Vi i Memira feirer i år med et skikkelig 10 års jubileum. Vi kan se tilbake på 10 fantastisk spennende og utviklende år for oss som foretak. Egentlig har vi funnets mye lenger, men da som separate selskap i de enkelte Skandinaviske landene. Du kan lese mer om hele historien vår  her

 

 Hva kjennetegner en 10 åring da?

Jo det er mye som kan listes opp, og det er nok en god del som er forskjell på en 10 åring som person og det å være 10 år som foretak. Det bør det være i alle fall. Her har vi listet noen kjennetegn på 10 års gamle foretak:
– Klarer å bevege seg bort fra grunderstadiet
– Kontinuerlig hardt og systematisk arbeid
– Satser på ny teknologi
– Nysgjerrig på konkurrentene og andre bransjer
– Tørr prøve og feile
– Bygger en erfaringsbank
– Sier aldri «sånn har vi alltid gjort det og slik skal det være»

I  forbindelse med vårt 10 års jubileum spurte vi noen 10 åringer om hva de tenkte rundt Memira, hva vi jobber med, hvorfor synet er så ekstremt viktig og ikke minst hva vi kan hjelpe folk med. Vi fikk tilbake så utrolig mange fine, sjarmerende og veslevoksne svar. Hør disse 10 åringene i filmen under!

 

 

Finnes det noen likheter mellom en bedrift som er 10 år gammel og et barn på 10 år?   

Kanskje vi kan finne noen likhetstrekk, og da i hovedtrekk på at det har kommet inn mye læring, kunnskap og erfaring for begge gjennom de 10 årene man har eksistert. Denne læringen har nok gitt seg litt ulike utslag, naturlig nok. Men  for oss som foretak, har det vært ekstra morsomt er å sjekke ut hva 10 åringer som barn tenker om ditt og datt. De er jo veldig sjarmerende, noen ganger veldig «voksne» i sin tenkning og andre ganger bare helt, helt som et lekent barn. Noen ganger kan de tenke systematisk, strukturert og gjøre konsekvens-bedømminger, mens andre ganger er de bare impulsive i alt de gjør og alt de sier. 

Vi i Memira er ikke impulsive i vårt arbeid, selv om 10 åringer som menneske kan være impulsive. Du skal du bare være helt trygg på det! Vi har bygget et solid Skandinavisk foretak gjennom disse 10 årene men en unik kompetanse og kvalitet innenfor synskorrigerende behandlinger. Vi vet vi er godt rustet for fremtiden. Det er med glede og stolthet vi hjelper folk til virkelig å leve livet, uten briller eller linser, slik vi også har gjort frem til dags dato.
Vi vet også at de fleste som gjennomgår en behandling sier «dette skulle jeg ha gjort mye tidligere, hadde jeg bare visst hvor greit det hele forløp».
Så har du en synsfeil og ikke ønsker bruke briller eller linser lenger, ta turen innom for en undersøkelse, så finner vi ut om vi kan hjelpe deg også!