Lesebriller kan være skikkelig irriterende

solvi-alone

Har du noen gang tenkt på hvor irriterende lesebrillene kan være?

Behovet for lesebriller kommer av at den naturlige linsen i øyet stivner, og ikke klarer å “ta til seg” for eksempel liten skrift lenger.  Dette kalles presbyopi. Det er en helt naturlig utvikling  som de aller fleste opplever. Det er dog ikke alle som  er fornøyd med å måtte være avhengig av lesebriller for å kunne se godt det som er smått. Spesielt utfordrende kan det bli dersom du trenger  både å se på avstand og det som er smått omtrent samtidig. Da blir det “av-på-av-på-av-på” med brillene, og det  forstår vi er både hemmende og frustrerende. Derfor er det et privilegium å kunne tilby en  synskorrigerende løsning som medfører at du slipper  denne “av-på-av….” situasjonen.  Her kan du lese med av hvordan vi i Memira jobber  for å løse denne synsfeilen som presbyopi:

For å korrigere alderssyn er linsebytte Memiras foretrukne metode. Det innebærer at vi tar ut din naturlige linse og bytter den med en ny syntetisk linse.  Det finnes mange ulike alternative linser å velge mellom. Vi følger kontinuerlig utviklingen av linseteknologien, og vil til enhver tid tilby de alderssyn-korrigerende linsene som gir de beste resultatene. I dag benytter vi primært trifokale linser, fordi trifokale linser er de som gir høyest grad av brillefrihet og størst pasientfornøydhet. Dette vet vi fra vår erfaring med tusenvis av linsebytter. Vi har i våre resultater dokumentert signifikante forbedringer i forhold til tidligere linseteknologier, resultater som ble presentert på en stor øyelegekongress (ESCRS) i høst. Ved spesielle behov vil man i enkelte tilfeller likevel velge en annen linseteknologi. Memira har ikke bundet seg til å benytte en spesiell linse, men anbefaler det vi vurderer som best for deg og ditt syn. Vår brede erfaring gir oss innsikt i de ulike linsers fordeler og ulemper.

Last ned din brosjyre

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 239 60 392

Fortsett å lese

Informasjon i forbindelse med Covid-19

Informasjon i forbindelse med Covid-19

Informasjon i forbindelse med Covid-19 På Memira Eyecenter prioriterer vi alltid din sikkerhet. Vi har godt innarbeidede prosesser som har til hensikt å gjøre din…

Les mer
7 myter om øyelaser

7 myter om øyelaser

Du har kanskje hørt om øyelaser, men er litt usikker på om det du har hørt stemmer? Her kan du lese mange faktaopplysninger om øyelaserkirurgi.

Les mer
20 – 20 – 20 – REGELEN

20 – 20 – 20 – REGELEN

Sitter du mye foran en skjerm og føler deg ofte sliten og trøtt i øyene? Her kommer et godt tips, om hvordan du kan redusere…

Les mer

Vanlige spørsmål

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
239 60 392

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå