Trygg og sikker synskorrigerende øyeoperasjon

Man kan aldri helt forhindre avvikelser fra forventet resultat i kirurgisk sammenheng, slik er det bare siden vi snakker om inngrep på et organiske materiale. Øyekirurgi er heller inget unntak fra dette, men alvorlige avvik er ytterst uvanlig. Det er dog helt naturlig å kjenne ekstra uro når det er akkurat øynene som er formålet for kirurgien. Det forstår vi, og våre team har solid opplæring og erfaring i hvordan vi skal behandle denne uroen best mulig slik at enhver pasient skal føle seg beroliget.

Dersom du går rundt og funderer på om du skal ta steget og gjøre hverdagen din litt mer bekvem, men ikke er helt bekvem med hva som skjer under selve inngrepet, så kan en tur innom våre referansekunder gi deg god innsikt. De har tross alt gjennomført det du kanskje bekymrer deg litt for, og kan virkelig forklare hva dette går ut på. Du finner dem her.

Dette er Memiras sikkerhetstiltak:

  • Vi sier nei til en av fem. Finner vi noe som kan medføre en risikofaktor i løpet av undersøkelsen, kommer vi ikke til å operere dine øyne.
  • Vi gir alle skreddesydde behandlinger basert på resultatene av alle de målingene og  undersøkelsene vi gjør når du kommer til oss. Dette betyr at  vår anbefalte behandling er individuelt tilpasset akkurat deg og dine øyne – uansett.
  • Optikeren hos oss kan også i visse tilfeller anbefale at man venter noen år før man gjør en synskorrigerende behandling. Dette kommer som regel av at synet skal være stabilt før man gjør en behandling.
  • Alle våre kirurger har hver i sær gjort flere tusen øyeoperasjoner, og tilsammen har de gjort over 400 000 operasjoner. Memira med våre kirurger gjør mer enn 50% av alle synskorrigerende operasjonene i hele Skandinavia. Det du skal tenke på, er at kirurgi er et håndverk, så også  synskorrigerende kirurgi og til flere operasjoner kirurgen gjør til større er presisjonen hvilket gir deg en større trygghet.
  • Vi gir deg en unik, femårig garanti etter din synkorrigerende operasjon. Denne garantien innebærer at alle etterfølgende kontroller, legemiddel og kompletterende behandlinger (i fall man behøver det) inngår i prisen. Den prisen du ser i våre prislister, er hva det faktisk kommer til å koste deg. På dette feltet er vi ganske unike.
  • Memira har et avansert kvalitetssystem med et flertall medarbeidere som uavhengig av den øvrige virksomheten har i oppgave å følge opp virksomheten og løpende forbedre våre resultater. Memiras leger og kvalitetspersonell  inviteres årlig inn som talere på internasjonale kongresser og konferanser fordi de sitter med en helt unik og ekstremt verdsatt erfaring og kompetanse.

Alt dette tilsammen er unikt for Memira.

Hvordan er det med risikoen da?

De vanligste bivirkningene etter en operasjon er tørre øyne, opplevd dårligere kontrast i mørket og halos eller andre effekter rundt lys i mørket. Disse bivirkningene minsker som regel etterhvert etter operasjonen og  har vanligvis forsvunnet helt etter noen måneder. Hos et lite fåtall, kan disse bivirkningene dog bli vedvarende.

”Hva er det verste som kan hende?” er et helt vanlig spørsmål som vi ofte får. Svaret på det, er en infeksjon i øyet etter operasjonen. Øyet er ekstra sensitivt umiddelbart etterpå og det er svært viktig å følge de instruksene du får fra oss etter operasjonen. Infeksjon rammer ytterst få, og dette løses fint med en antibiotikabehandling. Men om man ikke tar dette på alvor dersom det oppstår, kan man få en vedvarende synsnedsetting.

Finnes det misfornøyde kunder?

Siden avvik ikke kan unngås helt og  holdent i kirurgisk sammenheng på grunn av at vi mennesker er organisk materiale, finnes det dessverre alltid noen enkelte pasienter som ikke blir helt fornøyd. Dette kan komme av  avvik til resultatet eller at man har enten alt for høye eller feil oppfattet forventninger til resultatet. Derfor forsøker vi å forsikrer vi oss alltid ved undersøkelsen at du har forstått hvilke resultat akkurat du kan forvente deg i forhold til din synsfeil, dine øyne og den behandling som velges. Du får informasjon gjennom undersøkelsen, skriftlig materiale som forklarer det hele samt et samtykkeskjema som du skal lese og signere på før operasjonen gjøres.

Til slutt – dette er viktig å tenke gjennom!

Som vi har beskrevet i dette blogginnlegget, har Memira med sin lange erfaring og systematiske kvalitetsarbeid, en meget trygg og høykvalitetsleveranse til våre pasienter. Risikoen er meget liten ved synskorrigerende operasjoner hos oss. Vi vil i løpet av hele din prosess gi deg klare og tydelige fakta og råd. Vi vil aldri anbefale deg en behandling dersom vi bedømmer at det finnes noen risikofaktorer for deg. Når du har skaffet deg et  samlet bilde av hva Memira kan tilby deg, er det til slutt bare du selv som kan bedømme din nytte og glede ved å leve livet uten briller og linser opp mot risikofaktorene som finnes. I år tar over 10 000 kunder beslutningen om å la Memira gjennomføre deres synskorrigerende operasjon. Kundefornøydheten  etter disse behandlingene er overveldende og du kan lese mer om det på Trustpilot.no og på våre Facebook sider.

Med andre ord, dersom du tar steget med å slippe briller og linser, er du i godt selskap. Som de aller fleste sier: ” Det eneste jeg angrer på, er at jeg ikke gjorde det tidligere”.

Last ned din brosjyre

Bestill tid

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå

Eller book via telefon på 800 22 636

Fortsett å lese

10 ting å tenke på før en øyeoperasjon

10 ting å tenke på før en øyeoperasjon

Når du har bestemt deg for å gjennomføre en synskorreksjon gjenstår avgjørelsen om hvem som skal utføre den. Her får du vite hva som er viktig å tenke på før…

Les mer
Hvilke synsfeil finnes – og hva kan vi gjøre for å korrigere disse?

Hvilke synsfeil finnes – og hva kan vi gjøre for å korrigere disse?

Øyet er et veldig komplekst organ, og det er mange faktorer som kan påvirke dets helse og synskvalitet. Når det gjelder synsfeil er det primært fire typer: nærsynthet, langsynthet, skjeve…

Les mer
Tilgjengelighet hos Memira Eyecenter

Tilgjengelighet hos Memira Eyecenter

Å oppleve frihet uten briller og linser er noe vi i Memira Eyecenter ønsker å kunne tilby til flest mulig.  To av de mest vanlige årsakene til at vi sier…

Les mer

Vanlige spørsmål

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå