Hvor sikkert er et linsebytte?

Vi tror at de fleste brillebrukerne er enig i at hverdagen skulle bli enklere uten de trøblete brillene. Det er ofte ”av og på” og har du skikkelig uflaks, finner du dem ikke i hele tatt. Uten dem kan du hverken lese morgenavisen eller se hvilke matvarer du kjøper i dagligvarebutikken. Viljen og ønsket om å kvitte seg med brillene er der, men hvordan skal du tørre ? Som med alle operasjoner finnes det en viss risiko, selv ved et linsebytte. Men frykten og bekymringene du har bygget opp, stemmer sjelden med virkeligheten.

Linsebytteoperasjonen er en av verdens vanligste operasjoner. Selve inngrepet som utføres er det samme som ved grå stær operasjon. Forskjellen mellom et linsebytte og en grå stær operasjon er at man setter inn ulike typer linse.

En trygg metode

Siden inngrepet er svært vanlig å gjennomføre, finnes det også god informasjon om både risiko og bieffekter. Det er svært lite risiko forbundet med inngrepet, men som ved alle andre inngrep på kroppen, eksisterer de. Skulle for eksempel en infeksjon oppstå etter operasjonen, og denne ikke behandles, kan det i verste fall lede til en permanent synsnedsetting. Risikoen for å bli rammet av en infeksjon ved øyeoperasjoner er som tidligere nevnt svært lav – 1 på 5000. En infeksjon går dessuten å behandle med antibiotika og behøver slett ikke bety at synet skades. Det finnes en noe økt risiko for netthinneløsning ved et linsebytte. En netthinneløsning som oppdages i tide, kan behandles og trenger nødvendigvis ikke lede til synsnedsetting det heller.

Vår Trygghetsgaranti gjør linsebyttet enda tryggere

For at vi skal kunne gi våre kunder det tryggeste og sikreste alternativet på markedet, tilbyr Memira i tillegg til Pasientskadeerstatning, også en Trygghetsgaranti. Denne gjelder i fem år etter operasjonen. Her inngår kostnadsfrie gjenbesøk, eventuelle kompletterende behandlinger, ekstra øyedråper og alt som innebærer en merkostnad til selve operasjonen.

Vi har også en unik Kvalitetsavdeling som har primæroppgave med å følge opp, analysere de enkelte resultatene og sikre de operasjonsmetoder som vi benytter. Man er alltid i trygge hender – før, under og etter operasjonen, siden hver eneste kunde treffer både en optiker og en øyelege, hvor begge har en tilleggsutdannelse innenfor synkorrigerende kirurgi hos oss. Til sammen har våre øyeleger gjort over 400 000 øyeoperasjoner og tallet øker med ca 20 000 per år.

Hvor sikker er resultatet?

Formålet med et linsebytte er å redusere bruken av briller. Likevel oppgir 89% av våre opererte kunder at de er helt brillefri. Resultatet etter et linsebytte varer hele livet.

På tross av all denne kunnskapen om hvor sikkert det er med synskorrigerende operasjoner, er det noen som likevel tviler. Er du i tvil etter å ha lest dette, foreslår vi at du ringer til oss for å få de aller siste svarene på det du lurer på. Mange av oss i Memira har faktisk selv gjennomgått en synskorrigerende operasjon, og vet akkurat hvordan det føles i forbindelse med en slik beslutning.

Tenk hvor herlig det skulle være å få leve livet uten briller og linser!

 

Last ned din brosjyre

Bestill tid

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå

Eller book via telefon på 800 22 636

Fortsett å lese

10 ting å tenke på før en øyeoperasjon

10 ting å tenke på før en øyeoperasjon

Når du har bestemt deg for å gjennomføre en synskorreksjon gjenstår avgjørelsen om hvem som skal utføre den. Her får du vite hva som er viktig å tenke på før…

Les mer
Hvilke synsfeil finnes – og hva kan vi gjøre for å korrigere disse?

Hvilke synsfeil finnes – og hva kan vi gjøre for å korrigere disse?

Øyet er et veldig komplekst organ, og det er mange faktorer som kan påvirke dets helse og synskvalitet. Når det gjelder synsfeil er det primært fire typer: nærsynthet, langsynthet, skjeve…

Les mer
Tilgjengelighet hos Memira Eyecenter

Tilgjengelighet hos Memira Eyecenter

Å oppleve frihet uten briller og linser er noe vi i Memira Eyecenter ønsker å kunne tilby til flest mulig.  To av de mest vanlige årsakene til at vi sier…

Les mer

Vanlige spørsmål

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå