De som gjør en synslaser er mer fornøyd med valget sitt enn de som velger briller eller linser

Har du noen gang lurt på hvor fornøyde man er?

Vi tenker det er en helt naturlig fundering, spesielt dersom man ikke er helt fornøyd med løsningen man har med briller eller linser. Her kommer litt informasjon som kan hjelpe deg på veien videre med en ny beslutning.

Vi i Memira gjør hvert eneste år grundige undersøkelser både blant våre egne kunder og ikke minst ute hos landets befolkning gjennom Kantar SIFO undersøkelse. Formålet er å sikre seg at vi til enhver tid jobber og leverer i henhold til i den retningen som det kundene beveger seg. Det er tross alt kundene vi er til for og da må vi være helt sikre på at vi gjør det rette for de der ute. Et interessant funn i undersøkelsen fra Kantar SIFO , er at man har en vesentlig høyere fornøydhet blant de som har gjort en en synskorrigerende behandling med laser enn de som bruker briller eller linser.

Spørsmålet vi stiller er følgende:

Hvor fornøyd er du med det synshjelpemiddelet du har i dag? Kundene svarer da ut i fra en skala fra 5 til 1, hvor 5 = svært fornøyd og 1 = svært misfornøyd. . Hele 72% av de som har gjort en øyelaser svarer at de er svært fornøyd med løsningen, mens tilsvarende tall er 43% for de som bruker briller eller linser. Selv om dette tallet nødvendigvis ikke bare kan relateres til Memira sine kunder, men også til kunder hos andre aktører innenfor synskorrigering, viser det helt klart at øyelaserbehandling leverer mer fornøyde folk enn hva briller og linser gjør.

Dette gir oss i Memira en bekreftelse på at vi leverer en løsning som bidrar positivt for våre kunder. Du kan lese mer om hva flere av våre kunder sier om sitt valg her.

Når du også vet at det er rundt 80% av den norske befolkningen som har en synsfeil som bør løses med ett hjelpemiddel – enten briller, linser eller synskorrigering – og du vet at 3 av 4 bruker briller eller linser selv om de har alle de rette forutsetningene for å gjøre en synskorringering. Og du vet at de som gjør en synskorrigering er mer fornøyd enn de som bruker briller. Ja, da har du i denne artikkelen fått mange argumenter for å gjøre akkurat ditt valg.

Du er velkommen til oss i Memira!

Last ned din brosjyre

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Fortsett å lese

7 myter om øyelaser

7 myter om øyelaser

Du har kanskje hørt om øyelaser, men er litt usikker på om det du har hørt stemmer? Her kan du lese mange faktaopplysninger om øyelaserkirurgi.

Les mer
20 – 20 – 20 – REGELEN

20 – 20 – 20 – REGELEN

Sitter du mye foran en skjerm og føler deg ofte sliten og trøtt i øyene? Her kommer et godt tips, om hvordan du kan redusere…

Les mer
Er det større risiko for betennelse i hornhinnen ved kontaktlinser enn ved laserkorrigering?

Er det større risiko for betennelse i hornhinnen ved kontaktlinser enn ved laserkorrigering?

Er det større risiko for betennelse i hornhinnen ved kontaktlinser enn ved laserkorrigering? Vi vet alle at det ikke er spesielt hygienisk å pirke seg…

Les mer

Vanlige spørsmål

Chat med vår Chatbot

Chat med Chatbot.

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
23 96 03 92

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå