Her forsvinner brillene dine i sommer

Det er lett å ødelegge sommerferien: Det er bare å rote bort brillene, så har du noe å irritere deg over helt til du kommer hjem.

Er du en av dem som aldri roter bort lesebrillene? Du tilhører en sjelden rase. Så godt som alle brillebrukere har forlagt brillene et sted, og det skjer gjerne når det passer som dårligst. På ferie, for eksempel. Gjerne på et sted der tilpassede briller ikke lett lar seg oppdrive.

På toget

Foto ©: Storycraft 

Du skal av toget og er mer opptatt av om perrongen er på venstre eller høyre side og om alle koffertene er med enn av brillene som ligger i stol-lommen foran deg.

I sikkerhetskontrollen

2_briller_sikkerhetskontroll_727
Foto: Politikaner / CC BY-SA 3.0

Du tror kanskje du passer ekstra godt på tingene dine i sikkerhetskontrollen på flyplasser. Men spør de som jobber der om hvor mye hittegods de får inn i løpet av året.

På hotellet

3_briller_hotell_727
Foto ©: Storycraft

En overnatting i storbyen før du reiser ut til strandparadiset gir en ekstra dimensjon til ferien. Helt til du finner ut at brillene ikke ble med videre.

I taxien

4_briller_taxi_727
Foto ©: Storycraft

Litt forsinket på vei til flyplassen? Da er det ofte taxi som gjelder, men i iveren etter å rekke flyet fikk du bare med deg kofferten. Brillene derimot …

På bar

5_briller_bar_727
Foto ©: Storycraft

Lite smaker så godt som en forfriskning etter en lang dag i sola. Du tar på deg lesebrillene for å se på menyen, og et par kalde drinker senere forlater du baren uten å ense at brillene ligger igjen på bordet.

På stranda

Foto: Anne Adrian / CC BY

Ingenting er som late dager på stranda. Men siden solbriller og lesebriller er en dårlig kombinasjon, la du selvsagt fra deg lesebrillene ved solsengen. Og mens du har sjekket ut av hotellet og begynt på hjemreisen ligger de der fortsatt …

På tivoli

7_briller_tivoli_727
Foto: Estormiz / Wikimedia Commons

På ferie med familien? Da er sjansen stor for at podene ønsker seg en dag på det lokale tivoliet, og med all den dårlige samvittigheten du har spart opp etter å ha jobbet mye overtid blir du selvsagt med junior når han vil kjøre den største berg- og dalbanen. For junior blir det et minne for livet, men det du husker best er panikken du kjente når brillene forsvant fra ansiktet ditt midt i loopen…

På sightseeing

8_briller_sightseeing-727
Foto ©: Storycraft

Du tar av deg lesebrillene når attraksjoner skal nytes. Når bussen stopper er det viktigere å komme av før de 20 asiatiske turistene bak deg enn å dobbeltsjekke hvor brillene ble av. Så kjører bussen videre og du står igjen med to alternativer: Bruke en halv dag på å kontakte busselskapet og håpe noen har funnet dem igjen eller å klare deg uten.

Gjør noe med det!

Neste sommer trenger du verken briller eller linser. Memira er Nordens største øyelaserklinikk og kan rette de fleste synsfeil.

Last ned din brosjyre

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 239 60 392

Fortsett å lese

Informasjon i forbindelse med Covid-19

Informasjon i forbindelse med Covid-19

Informasjon i forbindelse med Covid-19 På Memira Eyecenter prioriterer vi alltid din sikkerhet. Vi har godt innarbeidede prosesser som har til hensikt å gjøre din…

Les mer
7 myter om øyelaser

7 myter om øyelaser

Du har kanskje hørt om øyelaser, men er litt usikker på om det du har hørt stemmer? Her kan du lese mange faktaopplysninger om øyelaserkirurgi.

Les mer
20 – 20 – 20 – REGELEN

20 – 20 – 20 – REGELEN

Sitter du mye foran en skjerm og føler deg ofte sliten og trøtt i øyene? Her kommer et godt tips, om hvordan du kan redusere…

Les mer

Vanlige spørsmål

Chat nå

Chat med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 15:30
er det kun chatbot som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
239 60 392

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå