Brillenes lange reise

Annelie Pompe har korrigert synsfeilen sin  hos oss i Memira. Så nå trenger hun ikke brillene lenger og har derfor  gitt dem videre til oss. Sammen med organisasjonen Vision for All reiste vi til El Salvador og ga brillene videre til noen som har en stor nytte av dem.

Du kan også!

Du kan også gi dine briller til oss, så sørger vi for at noen som har nytte av dem i sitt liv, vil motta dem. Alle våre Memira-klinikker tar  i mot briller. Disse brillene blir vasket, renset og merket med  eksakt styrke før vi pakker dem videre for å bli med på våre veldedighetsturer rundt i verden.   Det kan høres litt merkelig ut, men vi tar ikke i mot brilleetui. Det er en enkel grunn til det og det er at etuiene tar alt for stor plass når brillene skal fraktes. Vi prioriterer å få med oss flest mulig briller slik at vi kan hjelpe flest mulig folk der vi reiser. Brillene vi tar med, er dog meget godt beskyttet uten  disse etuiene. Vi passer godt på å pakke de skikkelig slik at de ikke får noen skade  på reisen.

Memira hacks!

Siden vi ikke kan ta i mot brilleetui, så deler vi med oss våre beste tips på hvordan du kan nytte etuiene til andre saker enn briller. Smart og særs miljøvenning og mye bedre enn bar å kaste dem.

Se tipsene her >>

Chatt nå

Chatta med kundesenter.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundesenter
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå