Brillenes lange reise

Annelie Pompe har korrigert synsfeilen sin  hos oss i Memira. Så nå trenger hun ikke brillene lenger og har derfor  gitt dem videre til oss. Sammen med organisasjonen Vision for All reiste vi til El Salvador og ga brillene videre til noen som har en stor nytte av dem.

Du kan også!

Du kan også gi dine briller til oss, så sørger vi for at noen som har nytte av dem i sitt liv, vil motta dem. Alle våre Memira-klinikker tar  i mot briller. Disse brillene blir vasket, renset og merket med  eksakt styrke før vi pakker dem videre for å bli med på våre veldedighetsturer rundt i verden.   Det kan høres litt merkelig ut, men vi tar ikke i mot brilleetui. Det er en enkel grunn til det og det er at etuiene tar alt for stor plass når brillene skal fraktes. Vi prioriterer å få med oss flest mulig briller slik at vi kan hjelpe flest mulig folk der vi reiser. Brillene vi tar med, er dog meget godt beskyttet uten  disse etuiene. Vi passer godt på å pakke de skikkelig slik at de ikke får noen skade  på reisen.

Memira hacks!

Siden vi ikke kan ta i mot brilleetui, så deler vi med oss våre beste tips på hvordan du kan nytte etuiene til andre saker enn briller. Smart og særs miljøvenning og mye bedre enn bar å kaste dem.

Se tipsene her >>

Last ned din brosjyre

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 239 60 392

Fortsett å lese

Informasjon i forbindelse med Covid-19

Informasjon i forbindelse med Covid-19

Informasjon i forbindelse med Covid-19 På Memira Eyecenter prioriterer vi alltid din sikkerhet. Vi har godt innarbeidede prosesser som har til hensikt å gjøre din…

Les mer
7 myter om øyelaser

7 myter om øyelaser

Du har kanskje hørt om øyelaser, men er litt usikker på om det du har hørt stemmer? Her kan du lese mange faktaopplysninger om øyelaserkirurgi.

Les mer
20 – 20 – 20 – REGELEN

20 – 20 – 20 – REGELEN

Sitter du mye foran en skjerm og føler deg ofte sliten og trøtt i øyene? Her kommer et godt tips, om hvordan du kan redusere…

Les mer

Vanlige spørsmål

Chat nå

Chat med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 15:30
er det kun chatbot som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
239 60 392

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå