7 vanlige steder du finner bortglemte lesebriller

Lesebrillene elsker å leke gjemsel. De forsvinner så utrolig lett. Vi har gjort en undersøkelse hvor vi har sjekket ut hvor de finner igjen sine lesebriller, hvilket gav oss mange spennende svar. Vi fikk til og med vite at de fleste som bruker lesebriller har flere par plassert rundt omkring her og der. Det kan være smart, men for de som ikke benytter seg av denne strategien, har vi satt sammen en liste på de vanligste stedene hvor det kan vært lurt å starte letingen.

1. I sofaen

Sted nummer en hvor du kan finne dine lesebriller er ………*drumdrumdrum*…….i SOFAEN! Det er veldig vanlig å finne lesebrillene der av to grunner:

  • Det er et sted hvor mange sitter og leser, men skal du reise deg og gjøre noe annet, så trenger du ikke brillene lenger. Og vipps legger du de fra deg – i sofaen.
  • Sofaen har mange forsvinningssteder som bak hver eneste pyntepute, under sitteputen, på armlenet, under sofaen, eller bak sofaen. Skal du finne det du har forlagt der, må du nesten snu opp ned på hele sofaen.

2. I sengen

Jo, mange leser jo i sengen, så at sengen er det nest mest vanlige stedet å finne sine bortkomne lesebriller på, er vel ikke så merkelig egentlig. Spørsmålet som dog børs stilles er; hvor trøtt kan man bli dersom man ikke klarer ta av seg brillene og legge de på nattbordet før man sovner ? Eller, hvor kjedelig er det det man leser på sengekanten?

Ligner litt på en tenårings-adferd dette, på tross av at vi snakker om alderssynte + 45 åringer.

3. På nattbordet

Her har vi de litt  mer strukturerte folkene. Nattbordet er helt klart mye mer hensiktsmessig sted å legge fra seg lesebrillene på, enn i sengen. Her er det jo tross alt  ganske så oversiktlig å finne dem igjen. BRA!

4. På toalettet

Å ta med seg avisen inn på et noe lenger (og fredelig) toalettbesøk, er altså ikke en utdødd tradisjon.

5. I bilen

Vi håper at du har lagt dem der, for at du lett skal kunne lese på panelet på dashbordet, og ikke for at du leser meldinger mens du kjører – for det er ikke aktuelt!

6. På hodet

Det er vanligere enn man kan tro, og når du plutselig kommer på at du har de på hodet, kjenner man seg kanskje ikke som verdens lureste menneske. Heller litt fjern, og omtrent som når man leter febrilt etter noe man holder i hånden. Eller roper høyt på noen som står rett ved siden av en.

7. På kjøkkenbordet

Frokost. Lyden av kaffetrakteren som putrer. Morgenavisen. Klart at lesebrillene kan ligge igjen på kjøkkenbordet også…….

Andre steder

Andre forslag vi har fått inn fra vår undersøkelse, er blant annet diverse ytterplagg, håndvesken og i skjorte lommen. Men lesebrillene virker som  de kan gjemme seg på de mest besynderlige stedene, så om denne listen ikke hjelper deg med å finne akkurat dine forsvunne lesebriller, så har vi noen flere forslag til deg: ta en titt i kjøleskapet, i brødskuffen, i motorrommet på bilen, eller i tørrvareskapet på kjøkkenet, eller i pakken med vaskepulver……

Slik svarte våre respondenter på spørsmålet hvor er de vanligste stedene du bruker finne dine forsvunne lesebriller på?

Dersom du vil slippe problemene med lesebriller og alderssyn, så kalles løsningen du skal sjekke ut for linsebytte. Med et linsebytte kan vi også korrigere andre eventuelle synsfeil som nærsynthet, langsynthet og skjeve hornhinner.

Last ned din brosjyre

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Fortsett å lese

5 ting å glede seg til etter en øyelaseroperasjon

5 ting å glede seg til etter en øyelaseroperasjon

5 ting å glede seg til etter en øyelaseroperasjon Vi har spurt våre pasienter hva som har vært den største endringen i livet deres etter…

Les mer
Trygg og sikker synskorrigerende øyeoperasjon

Trygg og sikker synskorrigerende øyeoperasjon

Vår erfarne og velutdannede team har utført over 500 000 øyeoperasjoner. Vi er her for å hjelpe deg på reisen mot klarere syn og et…

Les mer
Fire grunner til leamus i øyet

Fire grunner til leamus i øyet

Fire grunner til leamus i øyet Opplever du av og til at øyelokket ditt hopper eller vibrerer litt? Her er fire mulige årsaker til disse…

Les mer

Vanlige spørsmål

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
23 96 03 92

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå