5 smarte betalingstips for din synskorrigerende operasjon

Memira kan tilby flere ulike individuelt tilpassede kombinasjoner for å betale den synskorrigerende operasjonen. Ta gjerne en prat med klinikkpersonalet, så  kan dere sammen finne den løsningen som passer best for deg.

1. Samarbeidsavtale – sjekk med din arbeidsgiver og få fordeler

Memira har samarbeid med flere hundre bedrifter og organisasjoner rundt i hele Norges land. Disse samarbeidsavtalene inneholder visse fordeler hos oss i Memira. Det kan være alt fra optikerbesøk ute hos bedriften, egne kundekvelder på klinikk eller andre fordeler. Spør oss gjerne, så finner vi ut om bedriften hvor du jobber har en samarbeidsavtale med oss.

2. Studentrabatt

Å være student kan for mange være en økonomisk utfordrende periode. Men det er også mange som sliter med synet sitt allerede i denne fasen av livet og gjerne skulle ønske en hverdag uten briller og linser. I tillegg er det også økonomisk smart, eller med andre ord gi deg mer valuta for investeringen i en synskorigerende operasjonen til tidligere du  gjør den. Da slipper du flere år uten kostnaden for briller og linser. Hos oss i Memira får alle studenter 3000 kr i rabatt på operasjon hos oss. Det eneste som kreves for å få denne rabatten, er at du har dokumentasjon på at du er student.

3. Delbetaling med fast kostnad per måned

Vi har flere ulike delbetalingsløsninger som man kan velge mellom, og dette gjør vi for at alle som ønsker det virkelig skal få muligheten til å gjøre en synskorrigerende operasjon. For noen passer det best å ha et fast beløp som man betaler i måneden. Velger man en slik delbetalingsavtale, kan man velge mellom månedsbeløpene 495,- 795,- eller 995,- , noe som er relevant og sammenlignbart med den månedlige kostnaden mange har for linseabonnement før man opererer seg. Antall måneder man skal betale dette faste beløpet, avhenger av hvilke operasjon man har gjort samt valgt størrelse på det faste beløpet. Våre kunderådgivere på klinikken vil kunne fortelle deg detaljene i dette etter undersøkelsen din.

4. Splitte opp beløpet

Mange av våre kunder velger også en delt betalingsløsning, hvor man betaler deler av operasjonskostnaden på operasjonsdagen, og heller tar resterende over en delbetalingsløsning. Denne kombinasjonen har vist seg å være et svært smart valg for mange som ønsker å operere synsfeilen sin. Fordelen er at man slipper med et noe mindre kontantbeløp, men trenger heller ikke ha en delbetalingsavtale som drar seg ut over mange år.

5. Rentefri delbetalingsavtale over 2 år

Dette er også et attraktivt valg for mange. Du betaler ned behandlingskostnaden over 24 mnd, altså en relativt kort periode. Det tilkommer ikke ekstra rente eller andre tilleggskostnader utover et etableringsgebyr for avtaleinngåelse samt et lite månedlig adm gebyr. Alle våre delbetalingsløsninger gjøres i samarbeid med Resursbank, så fakturaene vil komme fra dem ved inngåelse av en delbetalingsavtale. Dersom din økonomiske situasjon endrer seg etter inngåelse av avtalen, kan du når som helst betale mer enn avtalt beløp eller eventuelt nedbetale hele beløpet. Fordelen er altså at du ikke er ”låst” inn i noen avtale, men her ligger fleksibiliet til din fordel.

Last ned din brosjyre

Bestill tid

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå

Eller book via telefon på 800 22 636

Fortsett å lese

10 ting å tenke på før en øyeoperasjon

10 ting å tenke på før en øyeoperasjon

Når du har bestemt deg for å gjennomføre en synskorreksjon gjenstår avgjørelsen om hvem som skal utføre den. Her får du vite hva som er viktig å tenke på før…

Les mer
Hvilke synsfeil finnes – og hva kan vi gjøre for å korrigere disse?

Hvilke synsfeil finnes – og hva kan vi gjøre for å korrigere disse?

Øyet er et veldig komplekst organ, og det er mange faktorer som kan påvirke dets helse og synskvalitet. Når det gjelder synsfeil er det primært fire typer: nærsynthet, langsynthet, skjeve…

Les mer
Tilgjengelighet hos Memira Eyecenter

Tilgjengelighet hos Memira Eyecenter

Å oppleve frihet uten briller og linser er noe vi i Memira Eyecenter ønsker å kunne tilby til flest mulig.  To av de mest vanlige årsakene til at vi sier…

Les mer

Vanlige spørsmål

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå