Dette skjer på undersøkelsen

På undersøkelsen vil vår spesialutdannede optiker undersøke om vi kan operere synsfeilen din og konkludere med den løsningen som vil være best for deg og dine øyne.
Undersøkelse
Blant annet måler vi synsfeilen din. Dette kan virke som den samme undersøkelsen som du gjør hos en vanlig optiker – vi måler og undersøker mer enn som så.
Her har man målt topografien og får ut bilder som viser kurvaturen på hornhinnen.
Ved hjelp av mikroskop undersøker optikeren øyet for å se om det finnes forandringer inne i øyet som kan hindre en behandling.
Etter at alle målinger er gjort av våre spesialutdannede optikere, vil vi komme frem til en konklusjon på hvilke metode som vil være den beste for akkurat deg og dine øyne. Med andre ord en helt individuell løsning for den enkelte – og akkurat dette mener vi er svært viktig!

Dette er en grundig undersøkelse av din synsfeil og dine øyne. Den tar ca 1 time og du møter en av våre spesialutdannede optikere som gjennomfører denne undersøkelsen. Optikeren vil gjøre grundige målinger og analyser for å finne ut om vi kan behandle din synsfeil og videre hvilken metode som er best egnet for deg.

Synsfeilen din blir målt og kontrollert at er stabil, fordi den må være det for at vi skal kunne gjøre behandlingen. Vi kartlegger også hornhinnens krumninger og struktur (topografi), samt tykkelsen på hornhinnen. Alt dette må gjøres for at vi skal kunne komme frem til en konklusjon om hva som er den beste løsningen for deg. Trykket i øyet blir målt og hele hornhinnen undersøkes med mikroskop. Ut fra en personlig samtale, vil optikeren dessuten kartlegge dine synsbehov og avstemme dine forventninger til en operasjon. Bruker du kontaktlinser daglig, vil du i forkant av undersøkelsen bli bedt om å pause bruken av linser i noen dager og heller bruke briller. Dette slik at vi skal få gjort best mulige målinger.

Vi gjør alltid disse grundige undersøkelsene før vi tilbyr behandlinger. I første møte med oss vil du få all den informasjonen du trenger for å ta den endelige beslutningen om du vil gjennomføre en operasjon. Undersøkelsen er helt uforpliktende, og du trenger ikke ha bestemt deg for hva du ønsker å gjøre når du kommer til oss for første gang.

Det er naturlig å ha mange spørsmål før du avgjør om en operasjon er det rette for deg. Noter gjerne ned spørsmålene dine før du kommer til oss, slik at du er trygg på å få svar på alt du lurer på.

Hvem gjør undersøkelsen i Memira?

Etter dette besøket treffer du neste gang legen som gjør en egen uavhengig undersøkelse av deg. Optikeren har spesialistkunnskaper om synet, og legen om øyet. Vi opererer bare dersom både optikeren og legen konkluderer med at en operasjon kan gjøres på ditt syn uten unødig risiko. Dette gir deg en større trygghet enn du får hos visse andre klinikker hvor de kun har en lege som gjennomfører undersøkelsen før en operasjon.

Spør oss

Book tid

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå

Eller book via telefon på 23 96 03 92

Chat nå

Chat med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 15:30
er det kun chatbot som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
239 60 392

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå