Din undersøkelse hos Memira – Hva du kan forvente deg

4.6
Stjerner på Trustpilot
+30
Års erfaring
+20.000
Operasjoner i året

Bestill en undersøkelse hos Memira

Dette er en grundig undersøkelse av din synsfeil og dine øyne. Den tar ca 1 time og du møter en av våre spesialutdannede optikere som gjennomfører denne undersøkelsen. Optikeren vil gjøre grundige målinger og analyser for å finne ut om vi kan behandle din synsfeil og videre hvilken metode som er best egnet for deg.

Synsfeilen din blir målt og kontrollert at er stabil, fordi den må være det for at vi skal kunne gjøre behandlingen. Vi kartlegger også hornhinnens krumninger og struktur (topografi), samt tykkelsen på hornhinnen. Alt dette må gjøres for at vi skal kunne komme frem til en konklusjon om hva som er den beste løsningen for deg. Trykket i øyet blir målt og hele hornhinnen undersøkes med mikroskop. Ut fra en personlig samtale, vil optikeren dessuten kartlegge dine synsbehov og avstemme dine forventninger til en operasjon. Bruker du kontaktlinser daglig, vil du i forkant av undersøkelsen bli bedt om å pause bruken av linser i noen dager og heller bruke briller. Dette slik at vi skal få gjort best mulige målinger.

Vi gjør alltid disse grundige undersøkelsene før vi tilbyr behandlinger. I første møte med oss vil du få all den informasjonen du trenger for å ta den endelige beslutningen om du vil gjennomføre en operasjon. Undersøkelsen er helt uforpliktende, og du trenger ikke ha bestemt deg for hva du ønsker å gjøre når du kommer til oss for første gang.

Det er naturlig å ha mange spørsmål før du avgjør om en operasjon er det rette for deg. Noter gjerne ned spørsmålene dine før du kommer til oss, slik at du er trygg på å få svar på alt du lurer på.

Hvem gjør undersøkelsen i Memira?

Etter dette besøket treffer du neste gang legen som gjør en egen uavhengig undersøkelse av deg. Optikeren har spesialistkunnskaper om synet, og legen om øyet. Vi opererer bare dersom både optikeren og legen konkluderer med at en operasjon kan gjøres på ditt syn uten unødig risiko. Dette gir deg en større trygghet enn du får hos visse andre klinikker hvor de kun har en lege som gjennomfører undersøkelsen før en operasjon.

På undersøkelsen vil vår spesialutdannede optiker undersøke om vi kan operere synsfeilen din og konkludere med den løsningen som vil være best for deg og dine øyne.
Undersøkelse
Blant annet måler vi synsfeilen din. Dette kan virke som den samme undersøkelsen som du gjør hos en vanlig optiker – vi måler og undersøker mer enn som så.
Her har man målt topografien og får ut bilder som viser kurvaturen på hornhinnen.

Våre behandlingsalternativer – Øyelaser, Linsebytte og Linseimplantat

Vi vet at hvert øye er unikt og at dine behov ikke alltid matcher noen andres. Derfor tilbyr vi flere ulike behandlingsalternativer som øyelaser, linseimplantasjon og linsebytte. Les videre for å forstå de ulike metodene vi tilbyr og hvordan vi tilpasser våre behandlinger individuelt for å gi deg best mulig synskvalitet.