Marianne Saus

Yrke:

Festivalsjef

Synsfeil:

Langsynthet

Operasjon:

Linsebytte (RLE)

Marianne Saus

Som festivalsjef er det avgjørende for Marianne å kunne se klart uten å måtte bytte mellom flere par briller. Etter å ha blitt godt tatt i mot på Memira Tromsø og gjennomgått en linebytteoperasjon, beskriver hun livet sitt som markant forandret.

Det er en befrielse å slippe å huske på de brillene. Nå er det opp og avgårde, alltid klar!

Før operasjonen

Marianne led av langsynthet og skjult skjeling, som førte til at hun så dobbelt uten briller. Hun brukte tre ulike par briller: progressive briller, databriller, og TV-briller. «Å hele tiden passe på at jeg hadde de riktige brillene på, ble for mye å holde styr på,» sier hun.

Under operasjonen

På Memira Tromsø, opplevde Marianne en smertefri prosess, takket være effektiv lokalbedøvelse og beroligende medisiner. «Operasjonen gikk så raskt, og jeg merket veldig lite,» forteller Marianne.

Etter operasjonen

Resultatene var umiddelbare. Marianne kunne lese meldinger på telefonen bare ti minutter etter operasjonen. «Jeg er svært fornøyd med resultatet. Det er bedre enn å bruke briller, og jeg ser godt både på avstand og nært,» deler hun.

Hvordan synskirurgi har forandret hverdagen

Marianne forteller at det å slippe å huske på å ta med alle brille-parene har vært en stor endring i hennes liv. «Nå er det opp og avgårde, alltid klar,» sier Marianne, som nå kan nyte konserter og kulturelle hendelser uten hindringer.

Memira

Hos Memira legger vi vekt på en personlig og trygg opplevelse for alle våre kunder. Besøk vår hjemmeside for mer informasjon om våre behandlinger og hør hvordan vi kan hjelpe deg til en bedre hverdag. Har du en hektisk hverdag kan du velge gjøre forundersøkelse via din mobil. Da vil du raskt få avklart om synskirurgi er egnet for deg og dine øyne. Enkelt og greit!

Flere kunder

Stein Ove Ødegård

Stein Ove Ødegård

Head of Conference & Events

Godt syn, uten å være avhengig av briller, er veldig viktig for Stein Ove både privat og i jobb. Etter Linsebytte kan han ha 100 % fokus på det han elsker å gjøre.

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Kurt Nilsen

Kurt Nilsen

Artist

Når Kurt fikk alderssynet, synes han det var vanskelig å utføre en god jobb på scenen. Etter linsebytte ser han endelig setlisten og publikum igjen.

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Janne Formoe

Janne Formoe

Skuespiller

Janne Formoe har fått en mye enklere hverdag etter linsebytte. Som skuespiller og foredragsholder kom alderssynet i veien. Nå slipper hun strevet med linser og flere par briller.

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)