Nye delbetalingsløsninger gjør øyelaser og linsebytte mulig for flere

Nå kan du delbetale din synskorrigerende operasjon til omtrent samme månedskostnad som et abonnement på briller eller linser. Forskjellen er at denne månedskostnaden har en sluttdato. Våre nye delbetalingsløsninger gjør det mulig å komme ned til en lav og fast månedskostnad slik at flere skal kunne få velge å leve livet uten briller og linser! 

En del velger å betale hele summen for sin synskorrigerende operasjon med en gang, mens andre velger en av våre mange delbetalingsløsninger. Å dele opp en større kostnad over tid, kan være en bra måte å gjøre investeringen enklere å håndtere for flere.

Vi har lenge tilbudt ulike alternative delbetalingsløsninger  med stor grad av individuell fleksibilitet og tilpasning, men har nå kommet med et nytt alternativ for deg som vil komme ned i en svært lav og fast måneds-kostnad.

Hva sier du til … øyelaser for 699,- i måneden? Eller linsebytte for 999,- i måneden? Dette er nå to nye alternativer hos oss.

Vi ønsker at flere skal få muligheten til å korrigere synsfeilen sin og leve livet uten briller og linser. Derfor har vi kommet med disse to nye løsningene, i tillegg til de delbetalingsalternativene vi allerede har. Kostnaden på disse to nye alternativene ligger på omtrent samme nivå som et månedsabonnement for briller eller linser, eller i alle fall ikke langt unna en slik kostnad. Den faste månedskostnaden for øyelaser eller linsebytte blir med andre ord ord litt som et abonnement – bare at man en gang er helt ferdig med å betale med våre løsninger. Det blir du jo strengt tatt ikke så lenge du fortsetter med briller eller linser..

Betalingseksempel for FS-Lasik (øyelaser): 41 900 kr, med 3,90 % i nominell rente.  Løpetid: 49måneder. Etabelingsgebyr 495 kr & adm.gebyr 45 kr per måned. Dette gir en effektiv rente på 7,02 %  Totalbeløp å betale 48 148 kr. 

Les mer om dine delbetalingsalternativ >>

Chatt nå

Chatta med kundesenter.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundesenter
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå