Fleksible og individuelle delbetalingsløsninger gjør det enklere for flere å bli brillefri

Nå kan du delbetale din synskorrigerende operasjon til omtrent samme månedskostnad som et abonnement på briller eller linser.

Forskjellen er at denne månedskostnaden har en sluttdato. Våre nye delbetalingsløsninger gjør det mulig å komme ned til en lav og fast månedskostnad slik at flere skal kunne få velge å leve livet uten briller og linser! 

En del velger å betale hele summen for sin synskorrigerende operasjon med en gang, mens andre velger en av våre mange delbetalingsløsninger. Å dele opp en større kostnad over tid, kan være en bra måte å gjøre investeringen enklere å håndtere for flere.

Vi har lenge tilbudt ulike alternative delbetalingsløsninger  med stor grad av individuell fleksibilitet og tilpasning, men har nå kommet med et nytt alternativ for deg som vil komme ned i en svært lav og fast måneds-kostnad.

Vi ønsker at flere skal få muligheten til å korrigere synsfeilen sin og leve livet uten briller og linser. Derfor har vi kommet med disse to nye løsningene, i tillegg til de delbetalingsalternativene vi allerede har. Kostnaden på disse to nye alternativene ligger på omtrent samme nivå som et månedsabonnement for briller eller linser, eller i alle fall ikke langt unna en slik kostnad. Den faste månedskostnaden for øyelaser eller linsebytte blir med andre ord ord litt som et abonnement – bare at man en gang er helt ferdig med å betale med våre løsninger. Det blir du jo strengt tatt ikke så lenge du fortsetter med briller eller linser..

Les mer om dine delbetalingsalternativ >>

Last ned din brosjyre

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Fortsett å lese

7 myter om øyelaser

7 myter om øyelaser

Du har kanskje hørt om øyelaser, men er litt usikker på om det du har hørt stemmer? Her kan du lese mange faktaopplysninger om øyelaserkirurgi.

Les mer
20 – 20 – 20 – REGELEN

20 – 20 – 20 – REGELEN

Sitter du mye foran en skjerm og føler deg ofte sliten og trøtt i øyene? Her kommer et godt tips, om hvordan du kan redusere…

Les mer
Er det større risiko for betennelse i hornhinnen ved kontaktlinser enn ved laserkorrigering?

Er det større risiko for betennelse i hornhinnen ved kontaktlinser enn ved laserkorrigering?

Er det større risiko for betennelse i hornhinnen ved kontaktlinser enn ved laserkorrigering? Vi vet alle at det ikke er spesielt hygienisk å pirke seg…

Les mer

Vanlige spørsmål

Chat med vår Chatbot

Chat med Chatbot.

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
23 96 03 92

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå