Før jeg opererte synet mitt med laser hadde jeg flere små utfordringer i hverdagen.

Man vet egentlig ikke hvordan hverdagen blir med godt syn igjen, før man har gjort behandlingen. Det går ikke helt an å forestille seg hvor bra det blir.

Det har skjedd mange ganger at jeg har oversett folk på gaten, rett og slett fordi jeg ikke ser de før de kommer inn i min «synssone» som ikke er særlig stor. Jeg ble kalt for overlegen fordi jeg ikke hilste. Men hallo, jeg så de jo ikke! Likevel var noe av det verste når jeg står på butikken min REGN. Kassen vår er ganske langt bak i rommet, og når folk kom inn i butikken så jeg bare en skikkelse. Det er først når personen kom nærme at jeg kjenner de igjen. Flere ganger har bekjente kommet inn, og jeg har vært superoverlegen fordi jeg ikke visste hvem det var før etter en stund. Da blir det ganske flaut, og jeg må beklage meg fordi jeg ikke hilste tidligere. Noe av det jeg gleder meg mest til å operere var å slutte å bli kalt overlegen (haha), å kunne lese underteksten på tv`en uten å anstrenge meg, å se kundene i butikken, og lese en bok uten å ha den trykt opp i fjeset.

Etter jeg tok laseroperasjon hos Memira så er hverdagen min helt annerledes. Plutselig kan jeg stå å lage mat på kjøkkenet, og samtidig lese underteksten om jeg har tv`en på i stuen. Jeg har heller ikke blitt kalt overlegen siden den gang. Hehe.

Jeg har skrevet litt på bloggen min om hvordan min opplevelse steg for steg har vært med denne synskorrigeringen.  Du kan lese blogginnleggene mine her:

Som du sikkert forstår er jeg superfornøyd, og tenker at dette virkelig er en mulighet som alle som kan kvitte seg med synsfeilen bør vurdere seriøst.

Mvh. Julia Nyland

Julia Nyland

Synsfeil:
Nærsynt

Operasjon:
FS-LASIK

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Flere kunder

Janne Formoe

Janne Formoe

Skuespiller

Janne Formoe har fått en mye enklere hverdag etter linsebytte. Som skuespiller og foredragsholder kom alderssynet i veien. Nå slipper hun strevet med linser og flere par briller.

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Bjørn Erik Barman-Jenssen

Bjørn Erik Barman-Jenssen

Jobbet i flyselskap i 34 år.

Bjørn Erik var livredd før operasjonen! Takket være Memira, så vant han over angsten. Les Bjørn Erik sin sterke historie om linsebytteoperasjon

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt – hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat

Flere kunder

Joakim Kleven

Joakim Kleven

Filmskaper

Synet mitt har aldri vært bedre, så jeg er veldig fornøyd! Utrolig deilig - jeg kan ikke tro at jeg ikke har gjort dette før nå. Synet er noe av det viktigste vi har. Nå ser jeg helt skarpt, og det er som en drøm.

Synsfeil: Nærsynthet/Skjeve hornhinner
Operasjon: FS-LASIK
Iman Meskini

Iman Meskini

Skuespiller og foredragsholder

Det er deilig å slippe å ta av og på linser hele tiden. Jeg anbefaler øyelaser til alle som er avhengig av briller og linser. Les Iman sin historie

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: FS-LASIK
Joakim Skolt

Joakim Skolt

Revisor hos PwC

Godt syn er essensielt for Joakim sitt yrke og hans hobbyer. Han brukte mye penger på linser. Øyelaser har gjort livet rikere, på alle måter!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: FS-LASIK