Julia Nyland har vært på undersøkelse

Julia Nyland er en  fashion-blogger  og butikk-innehaver lokalisert i Bergen.  Hun har i mange år strevd med en  plagsom synsfeil. Etter at hun gjorde en undersøkelse på vår Memira-klinikk i Strandgaten 10 midt i Bergen sentrum, og fikk OK på en laserbehandling, har hun  skrevet på bloggen sin  om sin erfaring og sine steg på veien til å få fjernet dette synsproblemet hennes.  Du kan lese utdrag fra bloggen hennes her;  

Jeg skal endelig operere!

Herregud, endelig!!

Etter mye om og men, planlegging og vurdering er datoen endelig satt! 27. oktober skal jeg endelig utføre en operasjon som har vært høyst nødvendig i ganske mange år. Nemlig korrigere synet mitt med laser hos Memira. De siste årene har synet mitt vært en hindring for meg på veldig mange måter. Likevel har jeg aldri orket å starte med linser, siden jeg syns det er helt forferdelig å ta de på, og jeg syns ikke jeg kler briller (haha overfladisk). Derfor har jeg gått rundt med dårlig syn. Alt som er innenfor et par meters omkrets ser jeg fint, men når avstanden blir større enn det får jeg ett problem – og alt blir skurrete.

Du aner ikke hvor mange ganger jeg har oversett folk på gaten, rett og slett fordi jeg ikke ser de før de kommer inn i min «synssone» som ikke er særlig stor. Jeg blir kalt for overlegen fordi jeg ikke hilser. Men hallo, jeg ser deg jo ikke! Likevel er noe av det verste når jeg står på Janne & Julia. Kassen vår er ganske langt bak i rommet, og når folk kommer inn i butikken ser jeg bare en skikkelse. Det er først når personen kommer nærme at jeg kjenner de igjen. Flere ganger har bekjente kommet inn, og jeg har vært superoverlegen fordi jeg ikke visste hvem det var før etter en stund. Da blir det ganske flaut, og jeg må beklage meg fordi jeg ikke hilste tidligere.

Dette er bare et par av mange eksempler. Jeg kommer til å få en helt annen hverdag når jeg endelig får korrigert synet, og ser som en vanlig person. Noe av det jeg gleder meg mest til er;

– Å ikke bli kalt overlegen fordi jeg går forbi mennesker på gata – Å kunne lese underteksten på filmer eller serier uten å måtte anstrenge meg – Å kunne se kundene som kommer inn i butikken – At jeg faktisk kan lese uten å ha boken eller skjermen trykt opp i fjeset

Last ned din brosjyre

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Fortsett å lese

5 ting å glede seg til etter en øyelaseroperasjon

5 ting å glede seg til etter en øyelaseroperasjon

5 ting å glede seg til etter en øyelaseroperasjon Vi har spurt våre pasienter hva som har vært den største endringen i livet deres etter…

Les mer
Trygg og sikker synskorrigerende øyeoperasjon

Trygg og sikker synskorrigerende øyeoperasjon

Vår erfarne og velutdannede team har utført over 500 000 øyeoperasjoner. Vi er her for å hjelpe deg på reisen mot klarere syn og et…

Les mer
Fire grunner til leamus i øyet

Fire grunner til leamus i øyet

Fire grunner til leamus i øyet Opplever du av og til at øyelokket ditt hopper eller vibrerer litt? Her er fire mulige årsaker til disse…

Les mer

Vanlige spørsmål

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
23 96 03 92

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå