Nå har Julia Nyland gjort øyelaser

Hvordan gikk det med Julia under operasjonen? Var det grunn til å være supernervøs, gjorde det vondt  og ikke minst  var det slik at hun ikke så noe  i hele tatt de første timene etterpå? Les blogginnlegget som hun skrev etter operasjonen og få svar på alt dette som kvernet oppe i hode på Julia  når hun våknet den dagen hun skulle gjøre operasjonen:  

EN NY VERDEN

Hey babes ♥ Jeg føler meg som en ny person! For et par uker siden var jeg på forundersøkelse hos Memira (du kan lese mer om det her), og på fredag utførte jeg en laseroperasjon for å korrigere synet mitt. Før operasjonen rakk jeg egentlig ikke å grue meg så mye, siden uken har vært ganske travel. Men plutselig var det fredag, og tid for operasjon. Jeg våknet av meg selv klokken fem på morgenen i nervøsitet. Herregud, hva var det jeg egentlig var på vei til å gjøre? Øynene er jo etter min mening den viktigste sansen man har, hva om noe kom til å bli galt? Dessuten hater jeg å ha ting nærme øynene mine. Jeg får helt panikk bare av at de legger på teipen under øyet før jeg tar vippeextensions liksom. Hvordan kom jeg til å reagere på en øyeoperasjon?

Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke var særlig høy i hatten da jeg gikk inn til Memira på fredags morgen. Kroppen skalv litt og jeg ville bare få det overstått. Rett før operasjonen fikk jeg heldigvis en samtale med kirurgen, noe alle pasienter får. Vi satt oss inn på et rom, og gikk igjennom hva som kom til å skje den neste halvtimen. Han spurte meg heldigvis i forkant hvor detaljert jeg ville ha operasjonen forklart. Jeg svarte «ikke de ekle detaljene», haha! Så han forklarte enkelt og greit hva som kom til å skje.

Så gikk vi inn på operasjonsrommet. Jeg la meg ned på en benk, som minnet veldig mye om en massasjebenk. Det gjorde meg litt mer komfortabel, hehe 😉 Deretter var det bare å sette i gang, ett øye av gangen. Jeg fikk bedøvelse på øynene, så operasjonen var 100% smertefri. Det var nok det jeg gruet meg mest til. At det skulle gjøre vondt. Jeg ble også skikkelig overrasket over hvor fort det gikk. Plutselig var vi ferdig med det éne øyet, og da roet jeg meg endelig helt ned. Da visste jeg jo hvor enkelt og smertefritt det gikk, så det andre øyet var ingen problem. Det gikk så fort!

Etter operasjonen satt jeg på et hvilerom i 20 minutter, før jeg fikk en kontroll på at alt så greit ut før jeg dro hjem. De første timene klarte jeg ikke å åpne øynene i det hele tatt, og det svidde ganske mye. Heldigvis hadde jeg Eline og Martine til å følge meg hjem, og hjelpe meg å dryppe de første øyedråpene. Det svidde som bare det! Heldigvis fikk jeg til å sove en times tid, og da jeg våknet var all smerten borte. Skikkelig merkelig. Jeg våknet opp og hadde det helt fint. Resten av dagen i går ble brukt til å slappe av, skravle med jentene, spise mat og ser på tv. Jeg hadde jo satt av hele dagen til å kun sove, fordi jeg trodde jeg kom til å ha skikkelig vondt. Heldigvis gikk det over etter et par timer, og dagen fortsatt som normalt!

Meg rett etter operasjonen, på vei hjem i joggisen med solbriller på i regnet 😉

Da jeg våknet i dag tidlig var det som en ny verden. Akkurat nå sitter jeg i sofaen med tven på i bakgrunnen, og jeg kan lese underteksten uten problem. Det er krystallklart! En helt ny verden, med andre ord. Nå gleder jeg meg til å møte hverdagen med nytt syn, og jeg skal selvfølg

Last ned din brosjyre

Bestill tid

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå

Eller book via telefon på 800 22 636

Fortsett å lese

10 ting å tenke på før en øyeoperasjon

10 ting å tenke på før en øyeoperasjon

Når du har bestemt deg for å gjennomføre en synskorreksjon gjenstår avgjørelsen om hvem som skal utføre den. Her får du vite hva som er viktig å tenke på før…

Les mer
Hvilke synsfeil finnes – og hva kan vi gjøre for å korrigere disse?

Hvilke synsfeil finnes – og hva kan vi gjøre for å korrigere disse?

Øyet er et veldig komplekst organ, og det er mange faktorer som kan påvirke dets helse og synskvalitet. Når det gjelder synsfeil er det primært fire typer: nærsynthet, langsynthet, skjeve…

Les mer
Tilgjengelighet hos Memira Eyecenter

Tilgjengelighet hos Memira Eyecenter

Å oppleve frihet uten briller og linser er noe vi i Memira Eyecenter ønsker å kunne tilby til flest mulig.  To av de mest vanlige årsakene til at vi sier…

Les mer

Vanlige spørsmål

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå