Otto Robsahm

Yrke:

Programleder og foredragsholder

Synsfeil:

Nærsynthet

Operasjon:

FS-LASIK

”Sinnasnekker’n”

I 2013 tok Otto øyelaser hos Memira og er overveldet over resultatet. Etter 9 år, ser han fortsatt helt perfekt!

Før operasjonen

Det var en kamerat som anbefalte han å ta en øyeoperasjon. Selv var Otto skeptisk til en slik operasjon. Han var blant annet redd for å miste synet. Men, da han kom på forundersøkelsen , fikk han en annen oppfatning. Han kjente seg rolig og trygg på at han var i gode hender, og bestemte seg for å gjennomføre en synskirurgi.

Under operasjonen

«Sånn da er vi ferdig» sa kirurgen. Otto forklarer at han trodde det hele var en spøk… Ikke før han hadde lagt seg ned på stolen i operasjonssalen, så var opersjonen gjennomført. Han var fra seg av beundring over hvor fort det gikk. Han kjente heller ingen smerter. Når han satt på hvilerommet etter operasjonen kjente han på en WOW-faktor; «Dette er for godt til å være sant!», tenkte han.

Dagene etter operasjonen

«Det jeg husker aller best, er at jeg kunne se helt perfekt. Tidligere anstrengte jeg øynene mye på grunn av dårlig syn, og slet ofte med hodepine. Så for meg å gjennomføre en øyelaser hos Memira, åpnet en helt ny verden for meg.», forklarer en fornøyd Otto.

«Jeg anbefaler alle å gjøre det så tidlig som mulig – IKKE tenk på det, gjør det!», avslutter Otto.

Hvorfor gjorde jeg ikke dette før. Det var ingen grunn til å være skeptisk.

Flere kunder

Joakim Kleven

Joakim Kleven

Filmskaper

Synet mitt har aldri vært bedre, så jeg er veldig fornøyd! Utrolig deilig - jeg kan ikke tro at jeg ikke har gjort dette før nå. Synet er noe av det viktigste vi har. Nå ser jeg helt skarpt, og det er som en drøm.

Synsfeil: Nærsynthet/Skjeve hornhinner
Operasjon: FS-LASIK
Iman Meskini

Iman Meskini

Skuespiller og foredragsholder

Det er deilig å slippe å ta av og på linser hele tiden. Jeg anbefaler øyelaser til alle som er avhengig av briller og linser. Les Iman sin historie

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: FS-LASIK
Joakim Skolt

Joakim Skolt

Revisor hos PwC

Godt syn er essensielt for Joakim sitt yrke og hans hobbyer. Han brukte mye penger på linser. Øyelaser har gjort livet rikere, på alle måter!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: FS-LASIK

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
23 96 03 92

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå