Sju minutter jeg aldri har angret på!

Mads Gjefsen var egentlig fornøyd som brillebruker. Men det var før Memira fikset synet hans.

Her er Mads sin egen historie:

Selv om jeg brukte linser og briller, vurderte jeg faktisk ikke å ta øyeoperasjon da jeg begynte å jobbe hos Memira i oktober. Jeg hadde tross alt jobbet i en optikerforretning i 5 år, og var godt utstyrt med flere flotte briller som jeg var veldig fornøyd med. Samtidig så jeg jo det ironiske i at jeg anbefalte våre kunder å gjennomføre synskorrigerende laserbehandling, samtidig som jeg selv gikk med briller. Jeg bestemte meg derfor raskt for å følge de rådene jeg gav til våre kunder.

Sett i ettertid kan jeg huske at jeg i denne perioden brukte en god del tid på å minne meg selv på hvor plagsomt det kunne være å bruke briller når det regnet, og ikke minst hvor kjedelig det var med tørre linser om kvelden.

Jeg var faktisk litt nervøs, jeg også!

Sannheten er vel at jeg, som mange andre som vurderer en slik behandling, var litt nervøs. Det var det imidlertid ingen grunn til.

NYSGJERRIG? Se alle våre kundehistorier her!

Sju smertefri minutter

På operasjonsdagen ble jeg møtt av dr.Dysthe som tok meg med til øyelegerommet. Der ble jeg undersøkt slik at han kunne skrive under på at det var trygt å operere meg , og så bar det rett inn på operasjonsstuen. Dr. Dysthe var veldig flink til å forklare meg alt de skulle gjøre, og med en lokal bedøvelse som ga umiddelbar effekt kjente jeg absolutt ingenting. Det kanskje mest utrolige er at hele operasjonen tok omtrent sju minutter til sammen! I praksis tok det altså bare sju minutter å korrigere 31 år med dårlig syn, og siden synet mitt gikk fra minus 4 til 0 var forskjellen enorm. Etter operasjonen slappet jeg av på hvilerommet til jeg følte meg klar til å dra hjem, og som jeg var blitt forklart på forhånd ble det en liten stund med lettere svie. Det varte likevel ikke lenge. Allerede dagen etter var tilbake på jobb for å ønske nye pasienter velkommen, og nå hadde jeg virkelig en god historie å fortelle dem! På forhånd veide jeg de praktiske ulempene med brillebruk, opp mot at jeg ville savne de fine brillene mine. Etter operasjonen har imidlertid synet mitt blitt bedre enn jeg noen gang kan huske at det har vært, så brillene har jeg derfor ikke savnet et sekund. For meg har dette vært en opplevelse som overgikk alle mine forventinger. Hvis du fortsatt sitter i tenkeboksen er derfor rådet mitt klart:

Bare hopp i det. Tro meg, du vil ikke angre!

Mads Gjefsen

HAR DU OGSÅ LYST TIL Å KVITTE DEG MED BRILLENE? Ta kontakt med Memira og la oss hjelpe deg!

Mads Gjefsen

Yrke:
Klinikkansvarlig Memira Oslo

Synsfeil:
Nærsynt

Operasjon:
FS-LASIK

Bestill tid

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå

Eller book via telefon på 800 22 636

Flere kunder

Yvonne Brokvist

Yvonne Brokvist

Lederutvikler og driver podcasten “Sårbar & Superstark” i Sverige.

Min øyelaserbehandling er det beste jeg har gjort, det er helt fantastisk å slippe å planlegge og tenke på en så grunnleggende ting som å se.

Espen Jansen

Espen Jansen

Turner

Alderssynet – en svakhet som ikke kan trenes opp! Som toppidrettsutøver er Espen vant til å kunne trene opp omtrent hva som helst. Derfor kom alderssynet som en stor overraskelse…

Øyvind Solbrekken Flatla

Øyvind Solbrekken Flatla

Landslaget for rifleskytere

Å drive med rifleskyting, er en idrett som krever ekstrem presisjon. Man må ha et ekstremt godt syn for å skyte bra! Det er nok ikke lett å hevde seg…

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå