Sju minutter jeg aldri har angret på!

Mads Gjefsen var egentlig fornøyd som brillebruker. Men det var før Memira fikset synet hans.

Her er Mads sin egen historie:

Selv om jeg brukte linser og briller, vurderte jeg faktisk ikke å ta øyeoperasjon da jeg begynte å jobbe hos Memira i oktober. Jeg hadde tross alt jobbet i en optikerforretning i 5 år, og var godt utstyrt med flere flotte briller som jeg var veldig fornøyd med. Samtidig så jeg jo det ironiske i at jeg anbefalte våre kunder å gjennomføre synskorrigerende laserbehandling, samtidig som jeg selv gikk med briller. Jeg bestemte meg derfor raskt for å følge de rådene jeg gav til våre kunder.

Sett i ettertid kan jeg huske at jeg i denne perioden brukte en god del tid på å minne meg selv på hvor plagsomt det kunne være å bruke briller når det regnet, og ikke minst hvor kjedelig det var med tørre linser om kvelden.

Jeg var faktisk litt nervøs, jeg også!

Sannheten er vel at jeg, som mange andre som vurderer en slik behandling, var litt nervøs. Det var det imidlertid ingen grunn til.

NYSGJERRIG? Se alle våre kundehistorier her!

Sju smertefri minutter

På operasjonsdagen ble jeg møtt av dr.Dysthe som tok meg med til øyelegerommet. Der ble jeg undersøkt slik at han kunne skrive under på at det var trygt å operere meg , og så bar det rett inn på operasjonsstuen. Dr. Dysthe var veldig flink til å forklare meg alt de skulle gjøre, og med en lokal bedøvelse som ga umiddelbar effekt kjente jeg absolutt ingenting. Det kanskje mest utrolige er at hele operasjonen tok omtrent sju minutter til sammen! I praksis tok det altså bare sju minutter å korrigere 31 år med dårlig syn, og siden synet mitt gikk fra minus 4 til 0 var forskjellen enorm. Etter operasjonen slappet jeg av på hvilerommet til jeg følte meg klar til å dra hjem, og som jeg var blitt forklart på forhånd ble det en liten stund med lettere svie. Det varte likevel ikke lenge. Allerede dagen etter var tilbake på jobb for å ønske nye pasienter velkommen, og nå hadde jeg virkelig en god historie å fortelle dem! På forhånd veide jeg de praktiske ulempene med brillebruk, opp mot at jeg ville savne de fine brillene mine. Etter operasjonen har imidlertid synet mitt blitt bedre enn jeg noen gang kan huske at det har vært, så brillene har jeg derfor ikke savnet et sekund. For meg har dette vært en opplevelse som overgikk alle mine forventinger. Hvis du fortsatt sitter i tenkeboksen er derfor rådet mitt klart:

Bare hopp i det. Tro meg, du vil ikke angre!

Mads Gjefsen

HAR DU OGSÅ LYST TIL Å KVITTE DEG MED BRILLENE? Ta kontakt med Memira og la oss hjelpe deg!

Mads Gjefsen

Yrke:
Klinikkansvarlig Memira Oslo

Synsfeil:
Nærsynt

Operasjon:
FS-LASIK

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Flere kunder

Janne Formoe

Janne Formoe

Skuespiller

Janne Formoe har fått en mye enklere hverdag etter linsebytte. Som skuespiller og foredragsholder kom alderssynet i veien. Nå slipper hun strevet med linser og flere par briller.

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Bjørn Erik Barman-Jenssen

Bjørn Erik Barman-Jenssen

Jobbet i flyselskap i 34 år.

Bjørn Erik var livredd før operasjonen! Takket være Memira, så vant han over angsten. Les Bjørn Erik sin sterke historie om linsebytteoperasjon

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt – hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat

Flere kunder

Joakim Kleven

Joakim Kleven

Filmskaper

Synet mitt har aldri vært bedre, så jeg er veldig fornøyd! Utrolig deilig - jeg kan ikke tro at jeg ikke har gjort dette før nå. Synet er noe av det viktigste vi har. Nå ser jeg helt skarpt, og det er som en drøm.

Synsfeil: Nærsynthet/Skjeve hornhinner
Operasjon: FS-LASIK
Iman Meskini

Iman Meskini

Skuespiller og foredragsholder

Det er deilig å slippe å ta av og på linser hele tiden. Jeg anbefaler øyelaser til alle som er avhengig av briller og linser. Les Iman sin historie

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: FS-LASIK
Joakim Skolt

Joakim Skolt

Revisor hos PwC

Godt syn er essensielt for Joakim sitt yrke og hans hobbyer. Han brukte mye penger på linser. Øyelaser har gjort livet rikere, på alle måter!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: FS-LASIK