Nyhet!

Møt Memira-optikere der det passer for deg!


Finn ut om øyelaser eller linsebytte er mulig for deg, uansett hvor du befinner deg.

4.6
Stjerner på Trustpilot
+30
Års erfaring
+20.000
Operasjoner i året


Nyhet! Undersøkelse på din mobil

Å besøke en klinikk kan ofte være utfordrende. Kanskje har du en travel hverdag, eller kanskje bor du langt unna våre klinikker. Men nå introduserer vi en spennende nyhet for deg som er nysgjerrig på øyelaser eller linsebytte! Vi tilbyr nå en innledende forundersøkelse direkte på mobilen din, slik at du kan få råd og veiledning uansett hvor du er.

Mina Sidor - Garden

I løpet av en 20 minutters videosamtale får du møte en spesialutdannet optiker som utfører en grunnleggende undersøkelse og gir deg en første vurdering av om øyelaser eller linsebytte kan være aktuelt for deg. Hvis resultatene er positive, vil vi planlegge videre målinger og sette opp en tid for operasjon ved en av våre klinikker. Selv om disse målingene utgjør en mindre del av den totale vurderingen for å fastslå om synskorreksjon er mulig for deg, kan vi allerede gjennom en mobilundersøkelse gi deg en indikasjon på om det kan være en løsning.


I en undersøkelse på din mobil får du:

1. Undersøkelse på din mobil

2. Målinger på klinikk

3. Operasjon

4. Etterkontroll

Vanlige spørsmål om undersøkelse på din mobil:

Vi har valgt, og anbefaler, Memira!

Kim Wigaard

Kim Wigaard

Sanger, sanglærer, programleder

Et godt syn er avgjørende for meg i mitt arbeid, og jeg var lei av å bruke linser og briller i over 15 år. Å kunne se klart og tydelig uten disse hjelpemidlene har virkelig forandret hverdagen min.

Synsfeil: Nærsynthet/Skjeve hornhinner
Operasjon: Øyelaser
Kurt Nilsen

Kurt Nilsen

Artist

Når Kurt fikk alderssynet, synes han det var vanskelig å utføre en god jobb på scenen. Etter linsebytte ser han endelig setlisten og publikum igjen.

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Iman Meskini

Iman Meskini

Skuespiller og foredragsholder

Det er deilig å slippe å ta av og på linser hele tiden. Jeg anbefaler øyelaser til alle som er avhengig av briller og linser. Les Iman sin historie

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: FS-LASIK