Er du allerede grå stær operert men fortsatt avhengig av briller?

 

Vi kan hjelpe deg med å slippe dem!

Dersom du har gjort en grå stær operasjon og har synsfeil som medfører at du trenger briller, kan Memira hjelpe deg å slippe disse ved å sette inn en trifokal ekstralinse foran den linsen som har blitt satt inn ved grå stær operasjonen.

Nyhet! Trifokal ekstralinse

Nå kan vi tilby deg som tidligere har gjort en grå stær operasjon en komplettering som gir deg samme gode syn som for de som gjør et linsebytte.  Ved å plassere en ekstralinse med trifokale egenskaper foran grå stær linsen som du allerede har fått operert inn. Linsen har de samme trifokale egenskaper som de linsene vi benytter ved linsebytte. Den korrigerer synsfeilen din og gir deg god synsskarphet på nært, mellomavstand og langt hold – hvilket forklarer trifokalitet. Dette medfører at du i de aller fleste tilfeller kommer til å slippe briller eller kontaktlinser etter du har gjort denne operasjonen hos oss. Operasjonsprosedyren er den samme som ved et linsebytte.

Trifokal ekstralinse koster 64900 kroner for begge øyne. Du kan delbetale på akkurat samme vis som for alle våre andre operasjoner, se prislisten.

Ekstralinse-teknikken er en videreutvikling av en teknikk som kalles «piggyback» og som ble utviklet alledere i 1993. Denne teknikken gikk ut på å legge to kunstige linser på hverandre for å gi tilstrekkelig synskorrigering etter en grå stær operasjon. Når vi nå gjør Trifokal ekstralinseoperasjoner, legger vi den trifokale linsen foran grå stær linsen uten at de har kontakt. Slik gjenskaper vi i størst mulig grad øyets naturlige syn på ulike avstander og eliminerer eller minsker  behovet for briller.

Samtlige Memiraklinikker hvor synskorrigerende operasjoner utføres, kan også tilby operasjon med Trifokal ekstralinse. Operasjonen gjennomføres av våre erfarne kirurgiteam bestående av øyeleger, optiker og sykepleiere – alle med spesialkompetanse innenfor synskorrigerende operasjoner. Ventetiden for operasjon er kort, oftest bare et par uker. Operasjonen tar cirka 15 minutter per øye, og du reiser hjem samme dag.

Ditt første steg på veien, er en undersøkelse hos oss.

Finn ønsket klinikk og foretrukket tidspunkt og book  timen din her.