Er du allerede grå stær operert men fortsatt avhengig av briller?

Når du har gjort en grå stær operasjon, vil ikke nødvendigvis din synsfeil være korrigert. Formålet med en grå stær operasjon, er primært å fjerne den uklare linsen. Derfor vil mange trenge briller enten både på avstand og nær, eller bare en av delene etter denne operasjonen.

Vi kan hjelpe deg med å slippe dem!

Dersom du har gjort en grå stær operasjon og har synsfeil som medfører at du trenger briller, kan Memira hjelpe deg å slippe disse ved å sette inn en ekstralinse foran den linsen som har blitt satt inn ved grå stær operasjonen.

Ekstralinsen kan ha enten en eller flere styrker for korreksjon av synet både på avstand og nær. Les mer om dette under multifokal ekstralinse og monofokal ekstralinse.

Ekstralinse-teknikken er en videreutvikling av en teknikk som kalles “piggyback” og som ble utviklet alledere i 1993. Denne teknikken gikk ut på å legge to kunstige linser på hverandre for å gi tilstrekkelig synskorrigering etter en grå stær operasjon.

Når vi nå gjør ekstralinseoperasjoner, legger vi linsen foran grå stær linsen uten at de har kontakt. Slik gjenskaper vi i størst mulig grad øyets naturlige syn på ulike avstander og eliminerer eller minsker  behovet for briller.

Operasjonen gjennomføres av våre erfarne kirurgiteam bestående av øyeleger, optiker og sykepleiere – alle med spesialkompetanse innenfor synskorrigerende operasjoner. Ventetiden for operasjon er kort, oftest bare et par uker. Operasjonen tar cirka 15 minutter per øye, og du reiser hjem samme dag.

Spør oss

Book tid

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå

Eller book via telefon på 239 60 392

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
239 60 392

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå