Er du allerede grå stær operert men fortsatt avhengig av briller?

Når du har gjort en grå stær operasjon, vil ikke nødvendigvis din synsfeil være korrigert. Formålet med en grå stær operasjon, er primært å fjerne den uklare linsen. Derfor vil mange trenge briller enten både på avstand og nær, eller bare en av delene etter denne operasjonen.

Vi kan hjelpe deg med å slippe dem!

Dersom du har gjort en grå stær operasjon og har synsfeil som medfører at du trenger briller, kan Memira hjelpe deg å slippe disse ved å sette inn en ekstralinse foran den linsen som har blitt satt inn ved grå stær operasjonen.

Ekstralinsen kan ha enten en eller flere styrker for korreksjon av synet både på avstand og nær. Les mer om dette under multifokal ekstralinse og monofokal ekstralinse.

Ekstralinse-teknikken er en videreutvikling av en teknikk som kalles “piggyback” og som ble utviklet alledere i 1993. Denne teknikken gikk ut på å legge to kunstige linser på hverandre for å gi tilstrekkelig synskorrigering etter en grå stær operasjon.

Når vi nå gjør ekstralinseoperasjoner, legger vi linsen foran grå stær linsen uten at de har kontakt. Slik gjenskaper vi i størst mulig grad øyets naturlige syn på ulike avstander og eliminerer eller minsker  behovet for briller.

Operasjonen gjennomføres av våre erfarne kirurgiteam bestående av øyeleger, optiker og sykepleiere – alle med spesialkompetanse innenfor synskorrigerende operasjoner. Ventetiden for operasjon er kort, oftest bare et par uker. Operasjonen tar cirka 15 minutter per øye, og du reiser hjem samme dag.

Bestill time

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå


Eller bestill via telefon på 23 96 03 92