Treningsfrue Camilla Aastorp Andersen

Businesshverdagen til Treningsfrue Camilla innebærer mye jobbing bak pc, mobil, kamera og ikke minst selve tøffe treningen. Alt dette er mye bedre å gjøre uten briller, synes Camilla.

Jeg har gjort en FS Lasik operasjon av nærsyntheten min. Selve behandlingen var virkelig gjort på 1-2-3 og ikke noe å grue seg for ! Fra jeg var 12-13 år har jeg slitt med dårlig syn. Jeg brukte både briller og linser for å korrigere for synsfeilen min. Briller var helt OK i starten, men etter hvert som synet ble utviklet seg, var det ikke særlig kult å gå med briller med tykke glass. Så gikk jeg over til linser, men slet lenge med tørre øyne, spesielt på kvelden etter mange timers linseslitasje på øynene. På morningen når jeg våknet, så jeg jo slettes ingen ting før brillene var på . Kort og godt et stort irritasjonsmoment i hverdagen å ha en synsfeil som -3.75.

Jeg hadde tenkt på synskorrigering i mange år, men ikke tatt steget før min kjære fridde til meg. Da bestemte jeg meg for at tiden var inne og jeg tok undersøkelsen hos Memira. Når man først skal operere øynene sine, ønsker man jo å gå til den beste. Man venner seg raskt til det å ikke ha linser/briller, men det er en fantastisk følelse å kunne være aktiv uten å måtte tenke på å bruke enten briller eller linser.

Treningsfrue Camilla Aastorp Andersen

Yrke:
Livsstilcoach

Operasjon:
FS-LASIK

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Flere kunder

Janne Formoe

Janne Formoe

Skuespiller

Janne Formoe har fått en mye enklere hverdag etter linsebytte. Som skuespiller og foredragsholder kom alderssynet i veien. Nå slipper hun strevet med linser og flere par briller.

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Bjørn Erik Barman-Jenssen

Bjørn Erik Barman-Jenssen

Jobbet i flyselskap i 34 år.

Bjørn Erik var livredd før operasjonen! Takket være Memira, så vant han over angsten. Les Bjørn Erik sin sterke historie om linsebytteoperasjon

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt – hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat

Flere kunder

Joakim Kleven

Joakim Kleven

Filmskaper

Synet mitt har aldri vært bedre, så jeg er veldig fornøyd! Utrolig deilig - jeg kan ikke tro at jeg ikke har gjort dette før nå. Synet er noe av det viktigste vi har. Nå ser jeg helt skarpt, og det er som en drøm.

Synsfeil: Nærsynthet/Skjeve hornhinner
Operasjon: FS-LASIK
Iman Meskini

Iman Meskini

Skuespiller og foredragsholder

Det er deilig å slippe å ta av og på linser hele tiden. Jeg anbefaler øyelaser til alle som er avhengig av briller og linser. Les Iman sin historie

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: FS-LASIK
Joakim Skolt

Joakim Skolt

Revisor hos PwC

Godt syn er essensielt for Joakim sitt yrke og hans hobbyer. Han brukte mye penger på linser. Øyelaser har gjort livet rikere, på alle måter!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: FS-LASIK