Treningsfrue Camilla Aastorp Andersen

Businesshverdagen til Treningsfrue Camilla innebærer mye jobbing bak pc, mobil, kamera og ikke minst selve tøffe treningen. Alt dette er mye bedre å gjøre uten briller, synes Camilla.

Jeg har gjort en FS Lasik operasjon av nærsyntheten min. Selve behandlingen var virkelig gjort på 1-2-3 og ikke noe å grue seg for ! Fra jeg var 12-13 år har jeg slitt med dårlig syn. Jeg brukte både briller og linser for å korrigere for synsfeilen min. Briller var helt OK i starten, men etter hvert som synet ble utviklet seg, var det ikke særlig kult å gå med briller med tykke glass. Så gikk jeg over til linser, men slet lenge med tørre øyne, spesielt på kvelden etter mange timers linseslitasje på øynene. På morningen når jeg våknet, så jeg jo slettes ingen ting før brillene var på . Kort og godt et stort irritasjonsmoment i hverdagen å ha en synsfeil som -3.75.

Jeg hadde tenkt på synskorrigering i mange år, men ikke tatt steget før min kjære fridde til meg. Da bestemte jeg meg for at tiden var inne og jeg tok undersøkelsen hos Memira. Når man først skal operere øynene sine, ønsker man jo å gå til den beste. Man venner seg raskt til det å ikke ha linser/briller, men det er en fantastisk følelse å kunne være aktiv uten å måtte tenke på å bruke enten briller eller linser.

Treningsfrue Camilla Aastorp Andersen

Yrke:
Livsstilcoach

Operasjon:
FS-LASIK

Bestill tid

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå

Eller book via telefon på 800 22 636

Flere kunder

Yvonne Brokvist

Yvonne Brokvist

Lederutvikler og driver podcasten “Sårbar & Superstark” i Sverige.

Min øyelaserbehandling er det beste jeg har gjort, det er helt fantastisk å slippe å planlegge og tenke på en så grunnleggende ting som å se.

Espen Jansen

Espen Jansen

Turner

Alderssynet – en svakhet som ikke kan trenes opp! Som toppidrettsutøver er Espen vant til å kunne trene opp omtrent hva som helst. Derfor kom alderssynet som en stor overraskelse…

Øyvind Solbrekken Flatla

Øyvind Solbrekken Flatla

Landslaget for rifleskytere

Å drive med rifleskyting, er en idrett som krever ekstrem presisjon. Man må ha et ekstremt godt syn for å skyte bra! Det er nok ikke lett å hevde seg…

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå