Treningsfrue Camilla Aastorp Andersen

Businesshverdagen til Treningsfrue Camilla innebærer mye jobbing bak pc, mobil, kamera og ikke minst selve tøffe treningen. Alt dette er mye bedre å gjøre uten briller, synes Camilla.

Jeg har gjort en FS Lasik operasjon av nærsyntheten min. Selve behandlingen var virkelig gjort på 1-2-3 og ikke noe å grue seg for ! Fra jeg var 12-13 år har jeg slitt med dårlig syn. Jeg brukte både briller og linser for å korrigere for synsfeilen min. Briller var helt OK i starten, men etter hvert som synet ble utviklet seg, var det ikke særlig kult å gå med briller med tykke glass. Så gikk jeg over til linser, men slet lenge med tørre øyne, spesielt på kvelden etter mange timers linseslitasje på øynene. På morningen når jeg våknet, så jeg jo slettes ingen ting før brillene var på . Kort og godt et stort irritasjonsmoment i hverdagen å ha en synsfeil som -3.75.

Jeg hadde tenkt på synskorrigering i mange år, men ikke tatt steget før min kjære fridde til meg. Da bestemte jeg meg for at tiden var inne og jeg tok undersøkelsen hos Memira. Når man først skal operere øynene sine, ønsker man jo å gå til den beste. Man venner seg raskt til det å ikke ha linser/briller, men det er en fantastisk følelse å kunne være aktiv uten å måtte tenke på å bruke enten briller eller linser.

Treningsfrue Camilla Aastorp Andersen

Yrke:
Livsstilcoach

Operasjon:
FS-LASIK

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 239 60 392

Flere kunder

Otto Robsahm

Otto Robsahm

Programleder og foredragsholder

I 2013 tok Otto, kjent som Sinnasnekker`n, øyelaser hos Memira og er strålende fornøyd med resultatet. Etter 9 år ser han fortsatt helt perfekt!

Synsfeil: Nærsynthet
Operasjon: FS-LASIK
Khaddi Sagnia

Khaddi Sagnia

Friidrettsutøver

Khaddi Sagnia Atleten Khaddi brukte både briller og linser før hun bestemte seg for å se om hun kunne gjøre øyelaser. Les om hennes tanker og veien til et linse-…

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: FS-LASIK
Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt – hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat

Chat nå

Chat med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 15:30
er det kun chatbot som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
239 60 392

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå