Akkurat nå: Undersøkelse 99kr – Book nå!

Treningsfrue Camilla Aastorp Andersen

Businesshverdagen til Treningsfrue Camilla innebærer mye jobbing bak pc, mobil, kamera og ikke minst selve tøffe treningen. Alt dette er mye bedre å gjøre uten briller, synes Camilla.

Jeg har gjort en FS Lasik operasjon av nærsyntheten min. Selve behandlingen var virkelig gjort på 1-2-3 og ikke noe å grue seg for ! Fra jeg var 12-13 år har jeg slitt med dårlig syn. Jeg brukte både briller og linser for å korrigere for synsfeilen min. Briller var helt OK i starten, men etter hvert som synet ble utviklet seg, var det ikke særlig kult å gå med briller med tykke glass. Så gikk jeg over til linser, men slet lenge med tørre øyne, spesielt på kvelden etter mange timers linseslitasje på øynene. På morningen når jeg våknet, så jeg jo slettes ingen ting før brillene var på . Kort og godt et stort irritasjonsmoment i hverdagen å ha en synsfeil som -3.75.

Jeg hadde tenkt på synskorrigering i mange år, men ikke tatt steget før min kjære fridde til meg. Da bestemte jeg meg for at tiden var inne og jeg tok undersøkelsen hos Memira. Når man først skal operere øynene sine, ønsker man jo å gå til den beste. Man venner seg raskt til det å ikke ha linser/briller, men det er en fantastisk følelse å kunne være aktiv uten å måtte tenke på å bruke enten briller eller linser.