Torgeir Skjeldnes

Triathlon er bedre uten briller eller linser.

Etter mange år med briller og linser begynte jeg å bli lei. Jeg har alltid vært aktiv, først med langrenn og nå med triathlon. Spesielt triathlon er en idrett der briller og linser er upraktisk. Linser kan falle ut, spesielt når man svømmer. Og briller begynner fort å dugge, samt at man hele tiden må passe på at de sitter på plass. Og etter en lange dager med linser, er man ofte sår og tørr på øynene. Alt dette slipper jeg nå! Etter jeg tok operasjon hos Memira har hverdagen blitt mye lettere. Bare det å våkne opp og kunne se klart er som en drøm. Nå kan jeg svømme, sykle og løpe uten å tenke på brillepuss og linsevæske. Som om ikke det var nok, så har synskorreksjonen gjort at synet har blitt helt perfekt, altså bedre enn jeg hadde med briller eller linser.

Jeg var selv litt skeptisk til å la noen tukle med øynene mine, men jeg bestemte meg for at det ikke skulle være noe hinder for å kunne se. Derfor dro jeg på forundersøkelse, der jeg fikk en grundig gjennomgang av øyehelsen min. På forundersøkelsen fikk jeg også vite hvordan operasjonen foregikk og jeg fikk klarhet i det jeg lurte på. Selve operasjonsdagen var jeg naturlig nok spent, men jeg følte hele tiden at jeg var i trygge hender. Kirurgen og øyelegene har mange års erfaring. Det var bare å slappe av og følge instruksene jeg ble gitt. Hele operasjonen var unnagjort på noen få minutter, uten smerter. Jeg må innrømme at det var litt ekkelt, men alt jeg så var stort sett tåke og man merker lite til det som faktisk skjer. Selve laseren tok vel 15-20 sekunder.

Resten av operasjonsdagen lå jeg stort sett på et mørkt rom med lukkede øyne. Det er viktig å ha med seg en ledsager, for de 3-4 første timene etter operasjonen var jeg ganske hjelpeløs. Jeg opplevde smerter i noen timer etter operasjonen, men det er fordi bedøvelsen gikk ut. Disse smertene forsvinner samme dag. Dagen etter kunne jeg kjøre bil og var tilnærmet helt frisk igjen. Cirka en uke etter operasjonen var jeg helt 100 % frisk, og jeg kunne trene normalt igjen.

Jeg er utrolig glad for at jeg tok motet til meg og gjennomførte operasjonen. Jeg var nervøs, men i trygge hender. Med dyktige fagfolk og god oppfølging anser jeg det som trygt. Og om resultatet ikke blir som forventet blir man tilbudt ny operasjon gratis. Det er alltid en risiko ved å gjøre et inngrep i kroppen, men den er relativt lav i dette tilfellet. For min del var det ikke noe å lure på!

Treningsmessig har jeg nå en ting mindre å tenke på, som gjør at jeg kan ha større fokus på prestasjonen. Dette gjelder også i hverdagen generelt, både i jobb og fritid. Jeg er nå klar for nye sesonger med triathlon og jeg vet at dette vil gjøre det litt lettere å nå målene mine.

Torgeir Skjeldnes

Yrke:
Triathlon utøver

Operasjon:
FS-LASIK

Bestill tid

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå

Eller book via telefon på 800 22 636

Flere kunder

Yvonne Brokvist

Yvonne Brokvist

Lederutvikler og driver podcasten “Sårbar & Superstark” i Sverige.

Min øyelaserbehandling er det beste jeg har gjort, det er helt fantastisk å slippe å planlegge og tenke på en så grunnleggende ting som å se.

Espen Jansen

Espen Jansen

Turner

Alderssynet – en svakhet som ikke kan trenes opp! Som toppidrettsutøver er Espen vant til å kunne trene opp omtrent hva som helst. Derfor kom alderssynet som en stor overraskelse…

Øyvind Solbrekken Flatla

Øyvind Solbrekken Flatla

Landslaget for rifleskytere

Å drive med rifleskyting, er en idrett som krever ekstrem presisjon. Man må ha et ekstremt godt syn for å skyte bra! Det er nok ikke lett å hevde seg…

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå