Synnøve Solemdal

Dette er ikke noe å bekymre seg for eller grue seg til. Det jeg gjorde, var over på ett blunk.

Som skiskytter er det viktig å se godt, spesielt under skyting. Linser var en helt grei løsning for meg, men ingen optimal løsning. Jeg turde aldri å gni meg i øynene under konkurranser med fare for å miste linsene, slik at jeg ikke så i hele tatt. Aller verst var det dersom jeg fikk en tåre på grunn av vind eller snø i øynene. Jeg turde heller ikke da tørke det bort. Dette var ingen god mental setting å være i, så jeg bestemte meg for å gjøre noe med det etter 2012 sesongen var over. Jeg var kjent med at Memira var den største aktøren i synsbransjen og fant også raskt ut at de hadde vært innovatørene når denne behandlingsformen kom på det norske markedet tidlig på 90 tallet. Når Memira hadde jobbet med synskorrigering i så mange år, var jeg helt overbevist om at dette var en profesjonell, seriøs aktør som leverte kvalitet. Jeg fikk også anbefalt Memira fra en av de andre i Skiskyttermiljøet. Etter å ha tatt den første synsundersøkelsen, var jeg helt bestemt på at dette var noe jeg skulle gjøre. Det var bare å få planlagt det godt inn i oppkjøringsplanen min til den kommende sesongen.

Selve behandlingen var jo ikke skummel i hele tatt! Dette er ikke noe å bekymre seg for eller grue seg til. Det jeg gjorde, var over på ett blunk. Jeg så litt uklart den første dagen, men så på en måte at det ikke var synet men litt sånn ”utenpå” at det uklare var. Jeg skjønte med en gang etter operasjonen at jeg ikke ville trenge briller eller linser lenger, for jeg så liksom godt bak det uklare og kunne fint lese også med en gang.

Dagen etter behandlingen var ganske så spesiell; Det å våkne opp om morningen og se helt klart, var en helt herlig følelse. Nå kan jeg gjøre hva jeg vil. Synet er ingen hindring lenge!

Synnøve Solemdal

Synsfeil:
Nærsynt

Operasjon:
FS-LASIK

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Flere kunder

Janne Formoe

Janne Formoe

Skuespiller

Janne Formoe har fått en mye enklere hverdag etter linsebytte. Som skuespiller og foredragsholder kom alderssynet i veien. Nå slipper hun strevet med linser og flere par briller.

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Bjørn Erik Barman-Jenssen

Bjørn Erik Barman-Jenssen

Jobbet i flyselskap i 34 år.

Bjørn Erik var livredd før operasjonen! Takket være Memira, så vant han over angsten. Les Bjørn Erik sin sterke historie om linsebytteoperasjon

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt – hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat

Flere kunder

Joakim Kleven

Joakim Kleven

Filmskaper

Synet mitt har aldri vært bedre, så jeg er veldig fornøyd! Utrolig deilig - jeg kan ikke tro at jeg ikke har gjort dette før nå. Synet er noe av det viktigste vi har. Nå ser jeg helt skarpt, og det er som en drøm.

Synsfeil: Nærsynthet/Skjeve hornhinner
Operasjon: FS-LASIK
Iman Meskini

Iman Meskini

Skuespiller og foredragsholder

Det er deilig å slippe å ta av og på linser hele tiden. Jeg anbefaler øyelaser til alle som er avhengig av briller og linser. Les Iman sin historie

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: FS-LASIK
Joakim Skolt

Joakim Skolt

Revisor hos PwC

Godt syn er essensielt for Joakim sitt yrke og hans hobbyer. Han brukte mye penger på linser. Øyelaser har gjort livet rikere, på alle måter!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: FS-LASIK

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
23 96 03 92

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå