Synnøve Solemdal

Dette er ikke noe å bekymre seg for eller grue seg til. Det jeg gjorde, var over på ett blunk.

Som skiskytter er det viktig å se godt, spesielt under skyting. Linser var en helt grei løsning for meg, men ingen optimal løsning. Jeg turde aldri å gni meg i øynene under konkurranser med fare for å miste linsene, slik at jeg ikke så i hele tatt. Aller verst var det dersom jeg fikk en tåre på grunn av vind eller snø i øynene. Jeg turde heller ikke da tørke det bort. Dette var ingen god mental setting å være i, så jeg bestemte meg for å gjøre noe med det etter 2012 sesongen var over. Jeg var kjent med at Memira var den største aktøren i synsbransjen og fant også raskt ut at de hadde vært innovatørene når denne behandlingsformen kom på det norske markedet tidlig på 90 tallet. Når Memira hadde jobbet med synskorrigering i så mange år, var jeg helt overbevist om at dette var en profesjonell, seriøs aktør som leverte kvalitet. Jeg fikk også anbefalt Memira fra en av de andre i Skiskyttermiljøet. Etter å ha tatt den første synsundersøkelsen, var jeg helt bestemt på at dette var noe jeg skulle gjøre. Det var bare å få planlagt det godt inn i oppkjøringsplanen min til den kommende sesongen.

Selve behandlingen var jo ikke skummel i hele tatt! Dette er ikke noe å bekymre seg for eller grue seg til. Det jeg gjorde, var over på ett blunk. Jeg så litt uklart den første dagen, men så på en måte at det ikke var synet men litt sånn ”utenpå” at det uklare var. Jeg skjønte med en gang etter operasjonen at jeg ikke ville trenge briller eller linser lenger, for jeg så liksom godt bak det uklare og kunne fint lese også med en gang.

Dagen etter behandlingen var ganske så spesiell; Det å våkne opp om morningen og se helt klart, var en helt herlig følelse. Nå kan jeg gjøre hva jeg vil. Synet er ingen hindring lenge!

Synnøve Solemdal

Synsfeil:
Nærsynt

Operasjon:
FS-LASIK

Bestill tid

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå

Eller book via telefon på 800 22 636

Flere kunder

Yvonne Brokvist

Yvonne Brokvist

Lederutvikler og driver podcasten “Sårbar & Superstark” i Sverige.

Min øyelaserbehandling er det beste jeg har gjort, det er helt fantastisk å slippe å planlegge og tenke på en så grunnleggende ting som å se.

Espen Jansen

Espen Jansen

Turner

Alderssynet – en svakhet som ikke kan trenes opp! Som toppidrettsutøver er Espen vant til å kunne trene opp omtrent hva som helst. Derfor kom alderssynet som en stor overraskelse…

Øyvind Solbrekken Flatla

Øyvind Solbrekken Flatla

Landslaget for rifleskytere

Å drive med rifleskyting, er en idrett som krever ekstrem presisjon. Man må ha et ekstremt godt syn for å skyte bra! Det er nok ikke lett å hevde seg…

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå