Pål Jan Stokke

Altså, den golfballen må jeg bare kunne se. Uansett hvor enn den har lurt seg!

Jeg er daglig ute på golfbanen her på Atlungstad, og kan ikke bry meg om hvilke vær vi har ute. Jobben må gjøres uansett om det er sol eller øsende regn. Som de fleste i min alder, hadde jeg fått utviklet alderssyn og var avhengig av lesebrillene, men det var helt håpløst å jobbe ute med briller i fuktig vær. Jeg ble også så lei av å lete etter briller samt ta på og av briller for å justere slik at jeg kunne se det jeg skulle se til enhver tid.

Jeg hadde derfor store forventninger da en kamerat hadde gjort det samme med godt resultat, og tok turen til Memira på Hamar for å gjøre forundersøkelse. Jeg hadde bestemt meg på forhånd for å gjøre operasjonen så raskt som mulig gitt at optikeren hos Memira konkluderte med at jeg kunne opereres med et godt resultat.Tiden etter behandlingen var grei, uten særlige bekymringer eller problemer. Jeg hadde noen mystiske «glorier» i en periode, særlig når jeg så rett mot lyskilder, men det gikk over etterhvert. Det er så godt å slippe briller både ifbm arbeid på data samt ved lesing av artikler, aviser, bøker m.m.Livet blir langt enklere etter en slik operasjon. Det er trygt, er vel en av de mest vanlige operasjonene som gjøres.

Pål Jan Stokke

Yrke:
Leder Atlungstad Golfklubb

Synsfeil:
Alderssyn

Operasjon:
Linsebytte (RLE)

Bestill tid

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå

Eller book via telefon på 800 22 636

Flere kunder

Yvonne Brokvist

Yvonne Brokvist

Lederutvikler og driver podcasten “Sårbar & Superstark” i Sverige.

Min øyelaserbehandling er det beste jeg har gjort, det er helt fantastisk å slippe å planlegge og tenke på en så grunnleggende ting som å se.

Espen Jansen

Espen Jansen

Turner

Alderssynet – en svakhet som ikke kan trenes opp! Som toppidrettsutøver er Espen vant til å kunne trene opp omtrent hva som helst. Derfor kom alderssynet som en stor overraskelse…

Øyvind Solbrekken Flatla

Øyvind Solbrekken Flatla

Landslaget for rifleskytere

Å drive med rifleskyting, er en idrett som krever ekstrem presisjon. Man må ha et ekstremt godt syn for å skyte bra! Det er nok ikke lett å hevde seg…

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå