Pål Jan Stokke

Altså, den golfballen må jeg bare kunne se. Uansett hvor enn den har lurt seg!

Jeg er daglig ute på golfbanen her på Atlungstad, og kan ikke bry meg om hvilke vær vi har ute. Jobben må gjøres uansett om det er sol eller øsende regn. Som de fleste i min alder, hadde jeg fått utviklet alderssyn og var avhengig av lesebrillene, men det var helt håpløst å jobbe ute med briller i fuktig vær. Jeg ble også så lei av å lete etter briller samt ta på og av briller for å justere slik at jeg kunne se det jeg skulle se til enhver tid.

Jeg hadde derfor store forventninger da en kamerat hadde gjort det samme med godt resultat, og tok turen til Memira på Hamar for å gjøre forundersøkelse. Jeg hadde bestemt meg på forhånd for å gjøre operasjonen så raskt som mulig gitt at optikeren hos Memira konkluderte med at jeg kunne opereres med et godt resultat.Tiden etter behandlingen var grei, uten særlige bekymringer eller problemer. Jeg hadde noen mystiske «glorier» i en periode, særlig når jeg så rett mot lyskilder, men det gikk over etterhvert. Det er så godt å slippe briller både ifbm arbeid på data samt ved lesing av artikler, aviser, bøker m.m.Livet blir langt enklere etter en slik operasjon. Det er trygt, er vel en av de mest vanlige operasjonene som gjøres.

Pål Jan Stokke

Yrke:
Leder Atlungstad Golfklubb

Synsfeil:
Alderssyn

Operasjon:
Linsebytte (RLE)

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Flere kunder

Bjørn Erik Barman-Jenssen

Bjørn Erik Barman-Jenssen

Jobbet i flyselskap i 34 år.

Bjørn Erik var livredd før operasjonen! Takket være Memira, så vant han over angsten. Les Bjørn Erik sin sterke historie om linsebytteoperasjon

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Otto Robsahm

Otto Robsahm

Programleder og foredragsholder

I 2013 tok Otto, kjent som Sinnasnekker`n, øyelaser hos Memira og er strålende fornøyd med resultatet. Etter 9 år ser han fortsatt helt perfekt!

Synsfeil: Nærsynthet
Operasjon: FS-LASIK
Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt – hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat

Chat med vår Chatbot

Chat med Chatbot.

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
23 96 03 92

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå