Nicolai fikk løst en omfattende synsfeil

Nicolai kom til Memira med synsfeil som innebar både langsynthet, nærsynthet og skjeve hornhinner. Etter et linsebytte ser han nå akkurat som han skal.

Slik jeg ser det, er jeg gått fra muldvarp til ørn.

Ikke bare et nummer

Brillene har irritert meg hele livet, men det er ingen tvil om at det var jobben min som fikk meg til å treffe den endelige beslutningen om å få løst synsfeilen. Det er jo helt selvsagt at mitt syn er viktig i jobben min. Vi må ha skarpt syn både dag og natt fordi vi er ute og kjører til alle døgnets tider. Og viktigst av alt er når jeg skal ut av sengen om natten når alarmen går, da kan jeg bare ikke famle etter briller. Et annet element som regn er ikke noe problem lenger, kort og godt fordi je gslipper våre og duggete briller.

Jeg valgte Memira, fordi den etterlatte følelsen jeg satt igjen med etter undersøkelsen, var at man ikke bare var et nummer. Man var velkommen, og det var styr og kontroll  på tingene, og man ble tatt skikkelig godt i mot. Så det var ikke så mye som skulle til før jeg bestemte meg for at det var Memira som skulle få løse problemene med mitt syn.

Å lese nummerskilt

I forkant av operasjonen var jeg selvfølgelig nervøs, noe jeg tror de aller fleste er. Men alt foregikk veldig stille og rolig, i meget rolige omgivelser på klinikken. Alt blir forklart godt underveis, og du merker ikke noe særlig under selve operationen. Du blir godt ivaretatt og får en vennlig  hånd på skulderen dersom u skulle føle det er en liten smule skummelt. Men det er ikke noen smerte eller noe.

Det er en helt spesiell opplevelse med en gang man kommer ut fra operasjonsstuen, nesten som en rutsjetur som starter med det samme; Når man har brukt briller og linser i hele sitt liv – og vært irritert og plaget over akkurat det. Når man så, faktisk på dagen, kan gå ut fra Memira og lese nummerskilt. Da blir man nesten tatt litt på sengen av overveldende følelser. Og selv om man er mann – så kan det ikke holdes helt tilbake.

Resultatet var der jo omtrent med det samme. Dagen etter operasjonen måtte kjæresten min faktisk minne meg på at jeg altså akkurat hadde blitt operert. Jeg hadde ingen plager etter operasjonen, ingen tørre øyne, ikke rennende øyne, bare så godt med en gang. Akkurat dette var veldig overraskende for meg.

“Det er et Norwegian-fly”

Kort tid etter operasjonen satt kjæresten min og jeg hjemme i hagen og det kom et fly kjørende over oss, med innflyging mot flyplassen.  Jeg kunne faktisk se at det var et  Norwegian-fly. Kjæresten min  trodde ikke på meg, hun så det ikke at dette var et Norwegian fly. Da tok vi opp flight appen og der fikk vi bekreftet at det var et Norwegian-fly.  Selvsagt kunne jeg ikke lese bokstavene på flyet, ett sted må da grensen gå,  men bare det å se og oppfatte hvilke fly det er. Det er bare helt rått egentlig.

Fyttikatta, dette er bare helt rått og noe jeg håper at alle som kan, vil ta steget slik at de også får den samme opplevelsen som det jeg har!

Nicolai Østergaard

Synsfeil:
Alderssyn

Operasjon:
Linsebytte (RLE)

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Flere kunder

Janne Formoe

Janne Formoe

Skuespiller

Janne Formoe har fått en mye enklere hverdag etter linsebytte. Som skuespiller og foredragsholder kom alderssynet i veien. Nå slipper hun strevet med linser og flere par briller.

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Bjørn Erik Barman-Jenssen

Bjørn Erik Barman-Jenssen

Jobbet i flyselskap i 34 år.

Bjørn Erik var livredd før operasjonen! Takket være Memira, så vant han over angsten. Les Bjørn Erik sin sterke historie om linsebytteoperasjon

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt – hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat

Flere kunder

Marianne Saus

Marianne Saus

Festivalsjef

Marianne, festivalsjef og musikkentusiast, deler sin inspirerende reise fra å måtte jonglere flere brilletyper til å nyte full synsfrihet.

Synsfeil: Langsynthet
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Stein Ove Ødegård

Stein Ove Ødegård

Head of Conference & Events

Godt syn, uten å være avhengig av briller, er veldig viktig for Stein Ove både privat og i jobb. Etter Linsebytte kan han ha 100 % fokus på det han elsker å gjøre.

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Kurt Nilsen

Kurt Nilsen

Artist

Når Kurt fikk alderssynet, synes han det var vanskelig å utføre en god jobb på scenen. Etter linsebytte ser han endelig setlisten og publikum igjen.

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)