Mona – Operasjonssykepleier

Mona har i flere år jobbet som Operasjonssykepleier hos Memira. Hun har lenge ønsket å gjøre et varig linsebytte, slik at hun kan bli «kvitt» all bryet med med linser og trøtte øyne mot slutten av dagen.

Før linsebytte var Mona langsynt på begge øynene, hun brukte for det meste linser og av og til briller. Hun bestemte seg for å ta en undersøkelse hos Memira i Oslo for å se om hun kunne bli kvitt linser og briller. Mona forteller: «Optikeren gjennomførte undersøkelsen på en profesjonell og trygg måte. Han forklarte alt grundig – selvom jeg er en kollega»

Undersøkelsen viste at Mona kunne gjøre en linsebytteoperasjon med monofokale linser.

Mona

Yrke:
Operasjonssykepleie

Synsfeil:
Alderssyn

Operasjon:
Linsebytte (RLE)

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Synet var overraskende bra rett etter operasjonen!

Operasjonsdagen
En uke etter undersøkelse var det tid for operasjon. Mona ble møtt med smil, varme og god informasjon, noe som var viktig for henne. Selve inngrepet var smertefritt, men hun kjente litt trykk på øyet underveis. Det sterke lyset var det mest ubehagelige. Mona kjenner godt til hva som skjer underveis i et inngrep. Det hjalp henne litt ekstra til å slappe av når hun hele tiden visste hvor hun var i forløpet. Teamet på operasjonsstuen var fantastiske! De er viktige i den situasjonen man er under inngrepet, forklarer Mona.

En uke etter operasjon viser resultatet på etterkontroll at dette er en solskinnshistorie. Mona ser perfekt på begge øynene!

Flere kunder

Janne Formoe

Janne Formoe

Skuespiller

Janne Formoe har fått en mye enklere hverdag etter linsebytte. Som skuespiller og foredragsholder kom alderssynet i veien. Nå slipper hun strevet med linser og flere par briller.

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Bjørn Erik Barman-Jenssen

Bjørn Erik Barman-Jenssen

Jobbet i flyselskap i 34 år.

Bjørn Erik var livredd før operasjonen! Takket være Memira, så vant han over angsten. Les Bjørn Erik sin sterke historie om linsebytteoperasjon

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt – hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat

Flere kunder

Marianne Saus

Marianne Saus

Festivalsjef

Marianne, festivalsjef og musikkentusiast, deler sin inspirerende reise fra å måtte jonglere flere brilletyper til å nyte full synsfrihet.

Synsfeil: Langsynthet
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Stein Ove Ødegård

Stein Ove Ødegård

Head of Conference & Events

Godt syn, uten å være avhengig av briller, er veldig viktig for Stein Ove både privat og i jobb. Etter Linsebytte kan han ha 100 % fokus på det han elsker å gjøre.

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Kurt Nilsen

Kurt Nilsen

Artist

Når Kurt fikk alderssynet, synes han det var vanskelig å utføre en god jobb på scenen. Etter linsebytte ser han endelig setlisten og publikum igjen.

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)