Maja Berger har gjort ICL Linseimplantat

Tenk at til og med jeg kunne slippe briller og linser, det er bare så herlig og så befriende!

Gjennom de siste 32 årene har jeg vært helt avhengig av briller og kontaktlinser for å kunne leve et normalt liv. Det har også direkte påvirket yrkesvalget mitt; jeg valgte å bli optiker for å kunne hjelpe andre til å se. Etter å ha tenkt på operasjon i flere år bestemte jeg meg for å gjøre en ICL operasjon. Kollegaene mine i Memira gjorde en fantastisk jobb helt fra forundersøkelsen, via utvelgelse av linser til selve operasjonen. Jeg følte meg trygg og ivaretatt hele veien.

På dette bildet sitter jeg på kontoret mitt i Trondheim og småjobber pittelitt noen timer etter operasjonen. Jeg brukte solbriller på operasjonsdagen, på grunn av at man kan bli litt lysømfintlig  den første tiden etter operasjonen. Det er derfor smart å ta med seg solbrillene sine når man kommer til operasjonen.

Nå ser jeg helt klart uten hjelpemiddel. Ingen smerter eller ubehag hverken på operasjonsdagen eller i tiden etterpå. Jeg er overveldet over teknologien og frihetsfølelsen og blir minnet på det hver morgen når jeg strekker meg etter brillene som ikke lenger ligger på nattbordet. Dem har jeg forresten gitt videre til Vision For All.

Her ser dere alle brillene, og noen linser som jeg har gitt videre til Vision For All. Jeg vet de blir satt stor pris på  hos dem som arver de av meg.  Jeg var selv med på vår tur til El Salvador sommeren 2016. Dere kan forresten lese mer om denne opplevelsen her.

 Og som dere ser; Livet nytes til det fulle i alle situasjoner!

Beste hilsen Maja

PS! Bare ta kontakt med meg dersom du vil høre mer om  min egen erfaring med ICL linseimplantatet.

 

Maja Berger ICL linseimplantat

Yrke:
Optiker og ressursplanlegger Memira

Synsfeil:
Avhengig av briller og linser

Operasjon:
ICL linseimplantat

Bestill tid

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå

Eller book via telefon på 800 22 636

Flere kunder

Yvonne Brokvist

Yvonne Brokvist

Lederutvikler og driver podcasten “Sårbar & Superstark” i Sverige.

Min øyelaserbehandling er det beste jeg har gjort, det er helt fantastisk å slippe å planlegge og tenke på en så grunnleggende ting som å se.

Espen Jansen

Espen Jansen

Turner

Alderssynet – en svakhet som ikke kan trenes opp! Som toppidrettsutøver er Espen vant til å kunne trene opp omtrent hva som helst. Derfor kom alderssynet som en stor overraskelse…

Øyvind Solbrekken Flatla

Øyvind Solbrekken Flatla

Landslaget for rifleskytere

Å drive med rifleskyting, er en idrett som krever ekstrem presisjon. Man må ha et ekstremt godt syn for å skyte bra! Det er nok ikke lett å hevde seg…

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå