Linda Hallberg

Jeg må ha et godt øye for detaljer.

Som makeup artist er det viktig å ha et godt øye for detaljer, mønster og farger. Jeg var nærsynt og ganske lei av strevet med tørre øyne, linser og briller. Dessuten var jeg også lei av å måtte bruker penger på briller og linser. Derfor bestemte jeg meg for å finne ut mer om min synsfeil,og om jeg var så heldig å være blant de som kunne bli kvitt det som irriterte meg for all fremtid. Etter en konsultasjon hos Memira bestemte jeg meg for å gjøre en øyelaseroperasjon. Memira tok vare på meg på en fantastisk måte, og jeg kjente meg veldig trygg. Jeg fikk svar på alle mine spørsmål, i tillegg et telefonnummer til en optiker som jeg kunne ringe dersom jeg var bekymret for noe.

I forkant av selve laseroperasjonen tenkte jeg selvsagt på hva som kunne skje. Men metoden som ble brukt på meg, heter FS-LASIK og er den som medfører minst smerte. Det er en veldig sikker metode, så jeg var ikke urolig. Resultatet ble kjempebra. Jeg har ikke opplevd noen bakdeler eller bieffekter. Rett etter behandlingen kunne jeg se en liten ”lys ring” rundt lamper når det var mørkt, men nå ser jeg fantastisk bra. Jeg anbefaler det virkelig!

Linda Hallberg

Yrke:
Makeup artist

Synsfeil:
Nærsynt

Operasjon:
FS-LASIK

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Flere kunder

Janne Formoe

Janne Formoe

Skuespiller

Janne Formoe har fått en mye enklere hverdag etter linsebytte. Som skuespiller og foredragsholder kom alderssynet i veien. Nå slipper hun strevet med linser og flere par briller.

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Bjørn Erik Barman-Jenssen

Bjørn Erik Barman-Jenssen

Jobbet i flyselskap i 34 år.

Bjørn Erik var livredd før operasjonen! Takket være Memira, så vant han over angsten. Les Bjørn Erik sin sterke historie om linsebytteoperasjon

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt – hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat

Flere kunder

Joakim Kleven

Joakim Kleven

Filmskaper

Synet mitt har aldri vært bedre, så jeg er veldig fornøyd! Utrolig deilig - jeg kan ikke tro at jeg ikke har gjort dette før nå. Synet er noe av det viktigste vi har. Nå ser jeg helt skarpt, og det er som en drøm.

Synsfeil: Nærsynthet/Skjeve hornhinner
Operasjon: FS-LASIK
Iman Meskini

Iman Meskini

Skuespiller og foredragsholder

Det er deilig å slippe å ta av og på linser hele tiden. Jeg anbefaler øyelaser til alle som er avhengig av briller og linser. Les Iman sin historie

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: FS-LASIK
Joakim Skolt

Joakim Skolt

Revisor hos PwC

Godt syn er essensielt for Joakim sitt yrke og hans hobbyer. Han brukte mye penger på linser. Øyelaser har gjort livet rikere, på alle måter!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: FS-LASIK