Linda Hallberg

Jeg må ha et godt øye for detaljer.

Som makeup artist er det viktig å ha et godt øye for detaljer, mønster og farger. Jeg var nærsynt og ganske lei av strevet med tørre øyne, linser og briller. Dessuten var jeg også lei av å måtte bruker penger på briller og linser. Derfor bestemte jeg meg for å finne ut mer om min synsfeil,og om jeg var så heldig å være blant de som kunne bli kvitt det som irriterte meg for all fremtid. Etter en konsultasjon hos Memira bestemte jeg meg for å gjøre en øyelaseroperasjon. Memira tok vare på meg på en fantastisk måte, og jeg kjente meg veldig trygg. Jeg fikk svar på alle mine spørsmål, i tillegg et telefonnummer til en optiker som jeg kunne ringe dersom jeg var bekymret for noe.

I forkant av selve laseroperasjonen tenkte jeg selvsagt på hva som kunne skje. Men metoden som ble brukt på meg, heter FS-LASIK og er den som medfører minst smerte. Det er en veldig sikker metode, så jeg var ikke urolig. Resultatet ble kjempebra. Jeg har ikke opplevd noen bakdeler eller bieffekter. Rett etter behandlingen kunne jeg se en liten ”lys ring” rundt lamper når det var mørkt, men nå ser jeg fantastisk bra. Jeg anbefaler det virkelig!

Linda Hallberg

Yrke:
Makeup artist

Synsfeil:
Nærsynt

Operasjon:
FS-LASIK

Bestill tid

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå

Eller book via telefon på 800 22 636

Flere kunder

Yvonne Brokvist

Yvonne Brokvist

Lederutvikler og driver podcasten “Sårbar & Superstark” i Sverige.

Min øyelaserbehandling er det beste jeg har gjort, det er helt fantastisk å slippe å planlegge og tenke på en så grunnleggende ting som å se.

Espen Jansen

Espen Jansen

Turner

Alderssynet – en svakhet som ikke kan trenes opp! Som toppidrettsutøver er Espen vant til å kunne trene opp omtrent hva som helst. Derfor kom alderssynet som en stor overraskelse…

Øyvind Solbrekken Flatla

Øyvind Solbrekken Flatla

Landslaget for rifleskytere

Å drive med rifleskyting, er en idrett som krever ekstrem presisjon. Man må ha et ekstremt godt syn for å skyte bra! Det er nok ikke lett å hevde seg…

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå