Linda Hallberg

Jeg må ha et godt øye for detaljer.

Som makeup artist er det viktig å ha et godt øye for detaljer, mønster og farger. Jeg var nærsynt og ganske lei av strevet med tørre øyne, linser og briller. Dessuten var jeg også lei av å måtte bruker penger på briller og linser. Derfor bestemte jeg meg for å finne ut mer om min synsfeil,og om jeg var så heldig å være blant de som kunne bli kvitt det som irriterte meg for all fremtid. Etter en konsultasjon hos Memira bestemte jeg meg for å gjøre en øyelaseroperasjon. Memira tok vare på meg på en fantastisk måte, og jeg kjente meg veldig trygg. Jeg fikk svar på alle mine spørsmål, i tillegg et telefonnummer til en optiker som jeg kunne ringe dersom jeg var bekymret for noe.

I forkant av selve laseroperasjonen tenkte jeg selvsagt på hva som kunne skje. Men metoden som ble brukt på meg, heter FS-LASIK og er den som medfører minst smerte. Det er en veldig sikker metode, så jeg var ikke urolig. Resultatet ble kjempebra. Jeg har ikke opplevd noen bakdeler eller bieffekter. Rett etter behandlingen kunne jeg se en liten ”lys ring” rundt lamper når det var mørkt, men nå ser jeg fantastisk bra. Jeg anbefaler det virkelig!

Linda Hallberg

Yrke:
Makeup artist

Synsfeil:
Nærsynt

Operasjon:
FS-LASIK

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Flere kunder

Bjørn Erik Barman-Jenssen

Bjørn Erik Barman-Jenssen

Jobbet i flyselskap i 34 år.

Bjørn Erik var livredd før operasjonen! Takket være Memira, så vant han over angsten. Les Bjørn Erik sin sterke historie om linsebytteoperasjon

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Otto Robsahm

Otto Robsahm

Programleder og foredragsholder

I 2013 tok Otto, kjent som Sinnasnekker`n, øyelaser hos Memira og er strålende fornøyd med resultatet. Etter 9 år ser han fortsatt helt perfekt!

Synsfeil: Nærsynthet
Operasjon: FS-LASIK
Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt – hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat

Chat med vår Chatbot

Chat med Chatbot.

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
23 96 03 92

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå